washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ...όταν γράφει κανείς πρώτα για την κόντρα Γιαννακοπουλαίων και Αγγελοπουλαίων στο τόπικ των αθλητικών, και μετά έρχεται εδώ, αυτά παθαίνει... Λολ, καλά που το πρόσεξες, μαν... (...για τα μαγαζιά που λες, δεν ξέρω τί ρόλο βαράνε στην θαουζαντολιμνούπολη που είσαι, αλλά εδώ Ξάνθη είναι λίγο πιο κουλ...Δεν τον χαλάει να δοκιμάσει βέβαια, να υποθέσω)
cuneo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ή απλά το τροφ να είναι "λίγο" για τις απαιτήσεις κάποιου δίσκου... Mα ο ssd εχει σχεδον μηδενικη καταναλωση. *[ Molex εν τω μεταξύ (και για την Ιστορία), λέγεται το ΑΣΠΡΟ βύσμα τροφοδότησης (κατά βάση IDE συσκευών). Αν μιλάμε για SATA (μιας και λες για SSD), τότε είναι "SATA power connector"...] Οπως ειπα φιλε μου, εβαλα προεκταση. Δηλαδη σε molex συνδεσα
washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Περί των SSD δεν έχω ιδέα (γενικώς γι' αυτούς),,,,αλλά τώρα που το σκέφτομαι, χωρίς μοτέρ, ε ναι, η κατανάλωση=καμμία σχέση με HDDs... (...ανταπτοράκι πάντως λέγεται. Η προέκταση είναι..."άλλο πράγμα"...Το λέω επειδή τόνισες ότι -όντως- το είχες ήδη αναφέρει...)
cuneo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι με τον προηγουμενο ssd το τροφοδοτικο δεν παρουσιαζε τετοιο προβλημα, αφου με τον ιδιο sata connectoρα δουλευε κανονικα ο δισκος. Η μονη διαφορα ειναι οτι ηταν sata2.
washcloud Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ίσως τότε να μην είναι θέμα τροφοδοσίας, αλλά το ότι (απ' ό,τι έχει πάρει το μάτι μου) κάποιοι SSD δεν "παντρεύονται" καλά με HDDs. Λύση ίσως το ΒΙΟS update - ίσως και απλά αλλαγές στα settings (κυρίως με ότι να έχουν να κάνουν με το AHCI). Λεπτομέρεις περισσότερες, εγώ δεν κατέχω όμως...
cuneo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Θεμα κονεκτορα τροφοδοσιας παντως ηταν σιγουρα, αφου χρησιμοποιωντας molex σε προεκταση καλωδιου sata το προβλημα εξαφανιστηκε. Τι εννοεις "κάποιοι SSD δεν παντρεύονται καλά με HDDs"? Δεν εχω HDDs Βios εχω το τελευταιο, ενω και στα settings του εψαξα αρκετα.
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή γράψανε κι άλλοι στο θέμα, γενικώς μπερδεύτηκα και το 'χασα... Όσο για τον προηγούμενο SSD που δούλευε (τώρα που ξανατσέκαρα αυτά που είχες γράψει), δεν αποκλείεται είτε οι ανάγκες σε ραύμα του να ήταν λίγο λιγότερες (και τσίμα-τσίμα να δούλευε κανονικά), είτε οι επαφές του να ήταν λίγο πιο καλές (ενώ του νέου όχι, και με το ανταπτοράκι γίνεται καλύτερη επαφή). Κάποιες -σπάνιες φορές- υπάρχουν στα interface κάτι "μικροδιαφορές" που ενώ δεν πάει ο νους σου, τα κάνουν σαλάτα....Για παράδειγμα θυμάμαι έναν HDD που μου 'χε βγάλει την ψυχή, και τελικά πώς έκατσε και το ψυλιάστηκα, ότι ενώ του είχα τζαμπεράκι, είχαν χαλαρώσει τα ελασματάκια που έχουν τα τζαμπεράκια εντός τους, κι ενώ θεωρούσες ότι ήταν στη σωστή του θέση, αυτό δεν...δούλευε (πού να πάει το μυαλό με την μία, ότι "χαλάνε" και τα τζαμπεράκια...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα