tainiofagoss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εχθές έκανα το σερφαρισμά μου στο Internet και βρήκα μια απίθανη σελίδα... www.tainiesonline.tk Πάνω από 250 ταινίες/σειρές με ελληνικούς υποτίτλους online! Αξίζει πιστεύω η προσπάθεια... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! 1
tolis_01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Και έχει και το site το ίδιο όνομα με το username σου, είδες σύμπτωση; Προσωπικά προτιμώ τα torrents πάντως, και πιο έμπιστο, συν το ότι θεωρώ το flash άθλιο.
madtaz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό, με πλούσιο περιεχόμενο και καλά οργανωμένο!!!
NoisePollution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Η ποιότητα της εικόνας είναι πιο χάλια και από μένα χωρίς γυαλιά που έχω 5 βαθμούς μυωπία.
madtaz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ισχύει, η ποιότητα της εικόνας είναι κάτω των προσδοκιών, αλλά για να παρακολουθείς καμιά σειρα καλό site είναι.
mpasketpro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Σου εχω ενα καλυτερο με μικρες διαφορες: http://www.utorrent.com Το κατεβαζεις και ολα ειναι μαγικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα