Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα/αποθήκη/wahteva στη Θεσσαλονίκη που να έχει κάπως πιό οικονομικά χριστουγεννιάτικα είδη και μια κάποια ποικιλία; Δεν μπορώ να πιστεψω ότι για ένα πλαστικό δεντράκι της φούτσας 1.20-1.50μ ζητάνε 50+ ευρώ. Για να μη μιλήσω για τα μεγαλύτερα και τύπου "Κολοράντο" και του κ@λου τα 9μερα. Υπάρχει καμιά πρόταση για κατάστημα που να έχει επικοινωνία με την πραγματικότητα;

Στο J*mbo πήγα, δεν μου άρεσε κάτι.

Δημοσ.

Εννοείς φυσικό δέντρο; Για πλαστικό ψαχνω, μαζί με μπάλες [sic] και όλα τα σέα και τα μέα του. Αλλά κάτι λιγάκι της προκπής, τα περισσότερα "οικονομικά" που βλέπω είναι σαν να τα μάζεψαν από τα περσινά χριστουγεννιάτικα σκουπίδια.

Δημοσ.

Α, πάσο. Δεν έχω ιδέα γενικά από τιμές κτλ, αλλά με ένα πρόχειρο σερτς βρήκα έναν Λαζαρίδη και έναν Κυριάκο-4-Εποχές που έχει ωραία δεντράκια. Τιμές δε λένε βέβαια. Γενικά βρήκα ονλάην δέντρα 1.80 με 28 ευρώ από τη μία και 2μετρα με 200 ευρώ απ' την άλλη, οπότε φαντάζομαι πως θα υπάρχει σοβαρή διακύμανση ποιότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ Λούσι ψιλοφοβάμαι για online γιατί θέλω να δω από κοντά την πυκνότητα των φύλλων, για να μη μου βγει κανένα ξεπουπουλιασμένο. Αλλά θα δω το όνομα που είπες και αν μπορώ να περάσω από εκεί θα είναι μια χαρά. Από τιμές παίζουν πολύ γιατί κλασικά οι περισσότεροι κοιτάνε να βγάλουν λεφτά για όλη τη χρόνια μέσα σε αυτές τις 15 μέρες.

Δημοσ.

Ταυτοχρονα μαζι με το δεντρακι που ψαχνει ο φιλος arxaggelos γνωριζει κανεις ή καποιος αν εχει αγορασει απο ebay λαμπακια led για το δεντρο ποια ειναι καλα για εξωτερικο και εσωτερικο χωρο να παρουμε παρουμε κι εμεις που μας καηκαν.

Επειδη δεν εχω ξαναπαρει λαμπακια led αν γνωριζει καποιος ας μας πει τι να προσεξουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το φυλλάδιο του Leroy Merlin έχει ενδιαφέρον. Στα Carrefour ούτε που μου είχε περάσει απ το μυαλό. Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά.

Δημοσ.

Πηρα χθες απο carefour και ηταν οκ... 20ε διμετρο. Αξιζει να πας να το δεις, εχει και πιο ακριβα

Επιβεβαιώνω.. Πολύ οικονομικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...