doubtful Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 εχω motherboard Asus p5b και θελω να βαλω 2 απο αυτες τις rams http://www.serversupply.com/DELL/MEMORY/PC2-6400/2GB/SNPYG410C/2G.htm τα ddr2 ειναι οκ αν δεν κανω λαθος οπως και τα mhz. το ερωτημα μου ειναι αν πρεπει να προσεξω και τιποτα αλλο. οπως π.χ τι μαρκα ειναι οι rams για να ειναι συμβατες με την motherboard. please help me
dimuscrossfire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 γεια σου φίλε μου.είναι μια χαρά συμβατές.δεν παίζει ρόλο τι μάρκα είναι.μόνο αν είναι ddr,ddr2,ddr3 και οι συχνότητες(mhz).και τα timings(χρονισμοί) όταν θες να προσθέσεις κι άλλες εκτός από αυτές που θα βάλεις.η μητρική σου παίρνει μέχρι 8gb ddr2 800mhz,667mhz,533mhz.καλό θα είναι αν βάλεις κι άλλες να βάλεις 800 άρες.ελπίζω να σε βοήθησα
doubtful Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 γεια σου φίλε μου.είναι μια χαρά συμβατές.δεν παίζει ρόλο τι μάρκα είναι.μόνο αν είναι ddr,ddr2,ddr3 και οι συχνότητες(mhz).και τα timings(χρονισμοί) όταν θες να προσθέσεις κι άλλες εκτός από αυτές που θα βάλεις.η μητρική σου παίρνει μέχρι 8gb ddr2 800mhz,667mhz,533mhz.καλό θα είναι αν βάλεις κι άλλες να βάλεις 800 άρες.ελπίζω να σε βοήθησα εχω windows 7 οποτε ειμαι οκ απο αυτην την αποψη. εχω ομως μονο 1gb ram (x2 των 500), 332mhz, timings 5/5/5/15 και το συστημα δυσκολευετε. Aν τα timings και τα mhz ειναι διαφορετικα τι γινετε? παιδια οποιος εχει να προσθεσει κατι για το αν πρεπει να προσεξω κατι οπως π.χ τη μαρκα των rams please feel free to share. thanks.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 1. Το ότι έχεις 7 δε σημαίνει ότι είσαι ΟΚ. Αν δεν είναι 64bit δε θα αξιοποιούν και τα 4GB, αλλά περίπου 3.25GB. 2. Και διαφορετικά να είναι τα timings και η συχνότητά τους, είναι πολύ πιθανό να τα ορίσει από μόνη της η μητρική στα ίδια, συνήθως στα νούμερα των πιο αργών. 1
doubtful Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 1. Το ότι έχεις 7 δε σημαίνει ότι είσαι ΟΚ. Αν δεν είναι 64bit δε θα αξιοποιούν και τα 4GB, αλλά περίπου 3.25GB. 2. Και διαφορετικά να είναι τα timings και η συχνότητά τους, είναι πολύ πιθανό να τα ορίσει από μόνη της η μητρική στα ίδια, συνήθως στα νούμερα των πιο αργών. οποτε καλυτερα 4bg στα 800Mhz παρα 5gb στα 332mhz.
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Από πού προκύπτουν τα 332MHz σε DDR2; Μάλλον εννοείς 667MHz.
doubtful Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 σας ευχαριστω για ολα αλλα ρε παιδια ακομα εχω την αρχικη απορια. αν πρεπει να προσεξω και τιτποτα αλλο στις rams (οπως πχ. μαρκα) εκτος απο τα ddr και τα mhz. γενικα υπαρχει και κατι αλλο που πρεπει να προσεξω η οχι. παρακαλω μην δισταζετε
doubtful Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Την τάση του κάθε dimm. Οταν λες ταση?...δες λιγο αυτην την ram που δειχνω στην αρχη. κανει για την motherboard μου?
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δε θα 'χεις πρόβλημα αφού δε θες να τις συνδυάσεις με άλλες, στη χειρότερη θα χρειαστεί ν' αυξήσεις μόνος σου το DRAM Voltage, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως δε θα χρειαστεί.
doubtful Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 τωρα φοραω 2 των 512. αλλα θελω 2 τετοιες http://www.serversup...NPYG410C/2G.htm να παω στα 5gb αν γινετε. για τη μαρκα τη γνωμη εχεις? γιατι δεν βλεπω πολλες τετοιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα