billakoskav Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδία,, παρακαλώ την βοήθεια σας.. από χθες το βράδυ δεν δουλεύει το pc. Δηλαδή πατώντας το κουμπί το pc ξεκινάει κανονικά ακούγονται η χαρακτηριστική ήχοι που κάνει πριν το μπιπ,, αλλά δεν κάνει μπιπ και στην οθόνη δεν εμφανίζεται τπτ… έχω τσεκάρει της μνήμες από άλλο pc όπως και την κάρτα γραφικών, την μπαταρία της μητρικής, τα καλώδια του δίσκου και του dvd-rom αλλά τπτ δεν δείχνει να φταίει από αυτά,, λέτε να είναι η μητρική ή ακομά και ο επεξεργαστής?? Το σύστημα μου είναι 4 χρονών περίπου και είναι γενικά προσεγμένο (συμμαζεμένα καλώδια, καθαρισμός από σκόνη στο εσωτερικό) και αποτελείτε από : Επεξεργαστή AMD phenom x4 9550 2,2 ghz Μητρική Gigabyte GA-MA770-DS3 Μνήμες Kingston 2gb ram ddr 2 Vga Gigabyte ati hb 5770 1gb dd5 Hdd wd 320 gb Ξέρει κάποιος μήπως τη μπορεί να παίζει ???
dimuscrossfire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 κάνε clear mos από το jumperaki.αν δεν είναι αυτό βάλε τις μνήμες μία μία.μπορεί να έφαγαν κάποιο κόλλημα τα slots.και τις μνήμες πέρνα τες από memtest.μπορεί να έχουν κάποια errors
billakoskav Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Έχω βάλει της μνήμες μου και την κάρτα γραφικών μου σε άλλο μηχάνημα και δούλευαν κανονικά,, επίσης σύνδεσα και άλλες μνήμες όπως και κάρτα γραφικών και πάλη τπτ… το τροφοδοτικό λέτε να παίζει κάνα ρόλο??
dimuscrossfire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ναι βάλε κι ένα τροφοδοτικό.μπορεί να είναι κι αυτό.δοκίμασε τα όλα να είσαι καλυμμένος.μπορεί να είναι και η μητρική.κάνε ένα clear mos όπως σου είπα πρώτα και μετά δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.
Antwni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε να τα συνδέσεις όλα εκτός κουτιού...Μόνο τα βασικά!! Επίσης δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό... Αν παλι κάνει το ίδιο νομίζω οτι μένει μητρική μετά (μιας και ο επεξεργαστής δεν χαλάει τόσο εύκολα)
ninos30 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Να πω κι εγώ κάτι που δεν το είπαν τα άλλα τα παιδιά... Τροφοδοτικό 1
billakoskav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν παίδες, δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό, έκανα και clr cmos από το jumper της μητρικης,, άλλα και πάλι τπτ…. Μάλλον έχει να κάνει με την μητρική, έτσι?
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι....δες αν έχει κανένα φουσκωμένο πυκνωτή!!
ninos30 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Το οποίο είναι μάλλον και το πιθανότερο αφού δεν είναι και το PSU. Κοίτα ειδικά γύρω από το socket του επεξεργαστή.
jimmy007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν παίδες, δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό, έκανα και clrcmosαπό το jumper της μητρικης,, άλλα και πάλι τπτ…. Μάλλον έχει να κάνει με την μητρική, έτσι? Επειδη την εχω πατησει, μου εκανε τα ιδια, δες αν παταει καλα η ψυκτρα στον επεξεργαστη η μηπως φταιει η παστα.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Επειδη την εχω πατησει, μου εκανε τα ιδια, δες αν παταει καλα η ψυκτρα στον επεξεργαστη η μηπως φταιει η παστα. Αν ήταν αυτό θα ανοιγε το pc απλώς θα ξανα έκλεινε μετά...δεν νομίζω οτι είναι αυτό...
billakoskav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μάγκες μόλις έκανα το pc βίδες,, ξανά κούμπωσα μόνο τον επεξεργαστή, ψήκτρα, της μνήμες την κάρτα γραφικών, τον σκληρό στη μητρική έξω από το κουτι. Αλλά το φαινόμενο συνεχίζεται… επίσης έλεγξα και τη μητρική αλλά δε δείχνει να έχει κάνα πυκνωτή καμένο ή κάτι παρόμοιο…
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 99% είναι μητρική...τα ίδια συμπτώματα ήταν και σε μένα... Αν δεν βλέπεις φουσκωμένους πυκνωτές δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι στη μητρική....δοκιμασε μιας και τα εχεις έξω να βγάλεις την μπαταρία για κανενα 10 λεπτο....μπας και γίνει κανα θαμα
Chris92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μάγκες μόλις έκανα το pc βίδες,, ξανά κούμπωσα μόνο τον επεξεργαστή, ψήκτρα, της μνήμες την κάρτα γραφικών, τον σκληρό στη μητρική έξω από το κουτι. Αλλά το φαινόμενο συνεχίζεται… επίσης έλεγξα και τη μητρική αλλά δε δείχνει να έχει κάνα πυκνωτή καμένο ή κάτι παρόμοιο… οταν το εστεισες εκτος κουτιου δοκιμασες να μπουταρεις τη μητρικη βραχυκυκλωνοντας τα πιν της?αν οχι δοκιμασε αυτο μηπως εχει χαλασει κανενα διακοπτακι
ninos30 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 To PC ανάβει φίλε μου. Απλά δεν ποστάρει ποτέ. Οπότε δεν είναι θέμα διακόπτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα