Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νύφη μου έχει καρτοκινητό τηλέφωνο της wind και πήγε στο Γερμανό για να το μεταφέρει στη cosmote. Θέλει όμως να κρατήσει τον ίδιο αριθμό. Η wind όμως δεν δίνει τα απαιτούμενα στοιχεία που χρειάζονται για την μεταφορά.

Σας παρακαλώ, επειδή είμαστε από επαρχία και το εδώ κατάστημα της wind δεν μας πληροφορεί τι συμβαίνει, που να απευθυνθούμε για να διαμαρτυρηθούμε για την ανάρμοστη συμπεριφορά της wind; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Για να το μεταφέρει στην cosmote χρειάζεται να ξέρει με ακρίβεια τα παρακάτω στοιχεία

1. αριθμός κινητού

2. όνομα επώνυμο κατόχου του καρτοκινητού (σε ποιον είχε γίνει δηλαδή η αρχική ταυτοποίηση του καρτοκινητού)

3. αριθμό ταυτότητας κατόχου καρτοκινητού

4. αφμ κατόχου καρτοκινητού.

Με αυτά τα στοιχεία σε 3 μέρες θα πρέπει να γίνει η μεταφορά της γραμμής από τη wind στην cosmote. ΑΝ καθυστερεί λόγω ακύρωσης του αιτήματος από wind θα πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών wind και να ζητήσετε τον λόγω της καθυστέρησης.

Δημοσ.

Για να το μεταφέρει στην cosmote χρειάζεται να ξέρει με ακρίβεια τα παρακάτω στοιχεία

1. αριθμός κινητού

2. όνομα επώνυμο κατόχου του καρτοκινητού (σε ποιον είχε γίνει δηλαδή η αρχική ταυτοποίηση του καρτοκινητού)

3. αριθμό ταυτότητας κατόχου καρτοκινητού

4. αφμ κατόχου καρτοκινητού.

Με αυτά τα στοιχεία σε 3 μέρες θα πρέπει να γίνει η μεταφορά της γραμμής από τη wind στην cosmote. ΑΝ καθυστερεί λόγω ακύρωσης του αιτήματος από wind θα πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών wind και να ζητήσετε τον λόγω της καθυστέρησης.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δημοσ.

Η νύφη μου έχει καρτοκινητό τηλέφωνο της wind και πήγε στο Γερμανό για να το μεταφέρει στη cosmote. Θέλει όμως να κρατήσει τον ίδιο αριθμό. Η wind όμως δεν δίνει τα απαιτούμενα στοιχεία που χρειάζονται για την μεταφορά.

Σας παρακαλώ, επειδή είμαστε από επαρχία και το εδώ κατάστημα της wind δεν μας πληροφορεί τι συμβαίνει, που να απευθυνθούμε για να διαμαρτυρηθούμε για την ανάρμοστη συμπεριφορά της wind; Ευχαριστώ πολύ.

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο φίλος από κάτω, δεν φταίνε πάντα οι εταιρίες, και να ξέρεις και κάτι μη σωστό να έχει κάνει ο Γερμανός και πάλι στην Wind θα τα ρίξει ( είναι πάγια τακτική πια γενικά). Ωστόσο, φίλε μου γιατί θες να αλλάξεις, θεωρώ πως η Wind έχει το πιο οικονομικό πρόγραμμα γενικά, σου δίνει με ανανέωση 10 ευρώ, 300 λεπτά ομιλίας και τα 10 ευρώ μένουν στην κάρτα

Δημοσ.

Αλήθεια?

Δηλαδή αν μιλήσεις 5 λεπτά ξέρω γω τι γίνεται?

Τίποτα . Αφαιρεί 5 λεπτά. Απλά αν μιλήσεις ας πούμε μισό λεπτό δεν σου αφαιρεί μισό λεπτό αλλά 3 λεπτα. Γιαυτό λέει max 100 κλήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...