alexpwnz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας... Εχω καταλήξει σε 2 λαπτοπ, κ θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας: 1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904355&sid=1 2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902659 Γενικα για την acer ακούω κακά λόγια γενικά κ αυτό με έχει προωληματίσει! Πρόχειρη σύγκριση: Έχουν ίδιους επεξεργαστές (Ι5 3210Μ).. το Acer υπερτερεί στην κάρτα γραφικών (geforce gt 630 έναντι geforce 610 του lenovo), όμως μειονεκτεί σε σκληρό δίσκο ( κ σε μέγεθος μιας κ εχει 500 ενω ο άλλος 750, κ σε ταχυτητα 5400rpm έναντι 7200), μειονεκτεί ακόμα κ στη ram (κ οι 2 έχουν 4gb αλλά ο acer sta 1000~ mhz ενώ ο lenovo 1600)... Αυτά είναι τα πολύ χονδρικά που γνωρίζω... Θα ήθελα πολύ την άποψη σας επί του θέματος, μιας κ το ποσο αγοράς είναι ακριβ'ως το ίδιο... Ακόμα να αναφέρω ότι το θέλω για γενική χρήση... Δηλαδή να μπορώ να παίξω αξιοπρεπέστατα games κτλ... να τονίσω ότι δεν απαιτώ να παίζω το τελευταίο σε κυκλοφορία game σε τοπ ρυθμίσεις, αλλά μιας κ θα τα δώσω τα λεφτά, μην είναι άθλια κ η καρτα γραφικών! Σασ ευχαριστώ πολυ!!
Antwni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου καλύτερα να μην πάρεις κανένα απο τα 2 που προτείνεις!! Είναι παραεισαγωγής και έχουν εγγύηση e-shop...μην το ρισκάρεις... Αυτό από εμένα: http://www.skroutz.gr/s/2493858/Samsung-300E5C-S04-i5-3210-4GB-500GB.html 1
stylianos1234 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 1ον συμφωνο με τον αντωνη ειναι παραεισαγωγης και το καταλαβα αυτο γιατι δεν εχουν ελληνικα windows αρα δεν εχουν και ελληνικη εγγυηση, 2ον το ενα εχει free dos ξερεις να τα χρησιμοποιεις??? γιατι εαν δεν ξερεις υπολογισε και αλλα 100 ευρω στην τιμη για windows
alexpwnz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 αυτό περι παραεισαγωγής, τί είναι; Επίσης αυτό με το free dos, δεν είναι πρόβλημα, έχω λειτουργικό να βάλω! Επίσης γιατι ρισκάρω με την εγγυηση του e-shop?
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 1ον συμφωνο με τον αντωνη ειναι παραεισαγωγης και το καταλαβα αυτο γιατι δεν εχουν ελληνικα windows αρα δεν εχουν και ελληνικη εγγυηση, 2ον το ενα εχει free dos ξερεις να τα χρησιμοποιεις??? γιατι εαν δεν ξερεις υπολογισε και αλλα 100 ευρω στην τιμη για windows Έχει αγγλικό πληκτρολόγιο... αυτό περι παραεισαγωγής, τί είναι; Επίσης αυτό με το free dos, δεν είναι πρόβλημα, έχω λειτουργικό να βάλω! Επίσης γιατι ρισκάρω με την εγγυηση του e-shop? Γιατί αν σου χαλάσει πχ ο σκληρός μπορεί να σου λένε οτι κάηκε η μητρική...φερε μας 200 ευρώ για να την επισκευάσουμε... + οτι μπορεί να κάνει και μήνα για να σου το φέρουν πισω... Επίσης δεν ξέρω τι ποιότητας είναι αυτα τα laptop...αν έχουν ημερομηνία λήξης... Βέβαια αυτά είναι μερικά παραδείγματα...μπορεί να μην πάθει κάτι το laptop σου και να μην χρειαστεί να το πας στην εγγύηση... Το ξέρεις πάντως ότι το e-shop είναι χρεωκοπημένο έτσι? Acer + e-shop = ο τελειος συνδυασμός 3
alexpwnz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Τι διαφορά έχει το e-shop από όλα τα άλλα μαγαζιά του σκρουτζ; Θεωρώ ότι αυτα μπορεί να συμβούν οπουδήποτε! Κ επίσης το γεγονός οτι το e-shop είναι χρεωκοπημένο, σημαίνει ότι τα λαπτοπ του είναι χαμηλής ποιότητας ή οτι έχουν ημερομηνία λήξης;;;;
alexpwnz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 +1 στο Samsung του Αντώνη γιατί;;; σαν λαπτοπ το lenovo δεν είναι καλύτερο; κ πιο μεγάλο δίσκο, κ πιο γρήγορο; απλώς υστερεί στην κάρτα γραφικών! θεωρείτε την samsung τόσο αξιόπιστη;; Δεν επιτήθομαι , απλώς ρωτάω γιατί δεν είμαι κ πολυ γνώστης για τις εταιρίες κτλ...
xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί αν σου χαλάσει πχ ο σκληρός μπορεί να σου λένε οτι κάηκε η μητρική...φερε μας 200 ευρώ για να την επισκευάσουμε... + οτι μπορεί να κάνει και μήνα για να σου το φέρουν πισω... Επίσης δεν ξέρω τι ποιότητας είναι αυτα τα laptop...αν έχουν ημερομηνία λήξης... Εφοσον θα ειναι μεσα στην εγγυηση, ποιος ο λογος να σου ζητησουν χρηματα; Ειδικα σε περιπτωση μητρικης. Δεν το καταλαβα να σου πω την αληθεια το επιχειρημα σου. Επισης, οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης, εφοσον αυτα τα λαπτοπ ερχονται απο εξωτερικο, παει να πει οτι πωλουνται και σε αλλες χωρες.. ενω ειναι χαμηλης ποιοτητας; Ακουγεται λιγο τρελο αυτο. Τελος, οσον αφορα το ''+ οτι μπορεί να κάνει και μήνα για να σου το φέρουν πισω...'' Στα περισσοτερα λαπτοπ το eshop, ακριβως για τον λογο οτι ειναι απο εξωτερικο, δεν φερνουν καν ανταλλακτικα. Πραγμα που σημαινει πως αν καει μητρικη/καρτα γραφικων, σου δινουν επιτοπου πιστωτικο και παιρνεις οτι θελεις.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εφοσον θα ειναι μεσα στην εγγυηση, ποιος ο λογος να σου ζητησουν χρηματα; Ειδικα σε περιπτωση μητρικης. Δεν το καταλαβα να σου πω την αληθεια το επιχειρημα σου. Έτυχε σε φίλο μου ο οποίος πήρε ένα acer με 2 χρόνια εγγύηση e-shop να του χαλάσει 1 μήνα (ευτυχώς ή δυστυχώς) πριν τελειώσει η εγγύηση...Δεν το δεχόντουσαν ότι ήταν στην εγγύηση και ζητούσαν 350 ευρώ νομίζω για να την φτιάξουν/αλλάξουν...έφαγαν μηνύσεις και έγινε η δουλειά τσάμπα(αφού ταλαιπωρήθηκε 1 μηνα)....μετά απο 1 χρόνο περίπου τα έπαιξε η κάρτα γραφικών...έδωσε 120 ευρώ και του έκαναν reballing...δουλεύει μέχρι και σήμερα ευτυχώς... Επισης, οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης, εφοσον αυτα τα λαπτοπ ερχονται απο εξωτερικο, παει να πει οτι πωλουνται και σε αλλες χωρες.. ενω ειναι χαμηλης ποιοτητας; Ακουγεται λιγο τρελο αυτο. Είπα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ....εφόσον έτυχε αυτό στο φίλο μου εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα...πάντως το λαπτοπ του φίλου μου τις ζημιές τους τις έπαθε... (μητρική/κάρτα γραφικών) Τελος, οσον αφορα το ''+ οτι μπορεί να κάνει και μήνα για να σου το φέρουν πισω...'' Στα περισσοτερα λαπτοπ το eshop, ακριβως για τον λογο οτι ειναι απο εξωτερικο, δεν φερνουν καν ανταλλακτικα. Πραγμα που σημαινει πως αν καει μητρικη/καρτα γραφικων, σου δινουν επιτοπου πιστωτικο και παιρνεις οτι θελεις.Στον φίλο μου πάντως του έφεραν μητρική... Απο ενδιαφέρων καθαρά?? Το πιστωτικό πόσο ειναι?? 1
xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σου πιστωνουν το ποσο που αγοραστηκε το εκαστοτε προιον και αγοραζεις ο,τι θες απο το μαγαζι. Πχ, αν το λαπτοπ κοστιζει 600ευρω και χαλασει, σου δινουν ενα πιστωτικο υπολοιπο 600ευρω και αγοραζεις ενα νεο λαπτοπ ή κατι αλλο που θα θες, με το ιδιο ποσο ή μεγαλυτερο (προσθετοντας την διαφορα). 1
alexpwnz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καμια γνώμη πάνω στα λαπτοπ που αναφερθηκαν;;;
LambisElef Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το lenovo είναι εξαντημένο, οπότε πας στο samsung http://www.skroutz.gr/s/2493858/Samsung-300E5C-S04-i5-3210-4GB-500GB.html ή στο Acer http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902659 το οποίο έχει καλύτερη καρτούλα, αλλά δεν έχει λειτουγρικό και είναι Acer
alexpwnz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλα το λειτουργικό δεν είναι πρόβλημα... Με προβληματίζει στο acer ότι δεν γράφει εάν γίνεται επέκταση μνήμης... Κ σε σχέση με το samsung, βρίσκω αρκετά θετικό ότι μπορώ να κάνω επέκταση εγγύησης απο 2 σε 3 χρόνια, με 40 ευρώ... ενώ στο samsung δεν αναφέρεται τπτ τέτοιο... Το lenovo ίσως μπορέσω να το βρώ κ απο εδώ: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LENOVO-IdeaPad-G580A--156i532104G750G20D,99452,397551,533293.html αν κ προσωρινά όπως γράφει δεν είναι διαθέσιμο στο online shop. (είμαι απο κρήτη κ δεν έχουμε τετοιο κατάστημα εδώ)... Κ πάλι σε σύγκριση αυτών των 3, προτιμάς πρώτα lenovo, μετά samsung, κ μετά acer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα