patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 που ειναι το εδω ρε γειτονα; με την διευθυνση οκ ειμαστε, αλλα πως λεγεται το μαγαζι;
*Kezar* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 που ειναι το εδω ρε γειτονα; με την διευθυνση οκ ειμαστε, αλλα πως λεγεται το μαγαζι; εμα αφου ξεχασα να κανω paste το λινκ που να το δεις το ονομα χαχααχ. http://www.ihosynthesi.gr/
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ακριβα μοντελα εχει παντως ο δικος σου γειτονα, εγω αυτο εδω θελω: http://www.skroutz.gr/s/437751/F-U-CA-2776SU.html θα περασω απο electroworld κ κωτσοβολο κ βλεπουμε
*Kezar* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 αμα ειναι να δωσεις 30 ευρω το οποιο δεν ξερεις ποτε θα σου χαλασει +30 η τοποθετηση βαλε αλλα 20 και παρε ενα αξιοπιστο και τελος.
patrickdrd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 απατεωνας μου φαινεται ο δικος σου εκτος απο το οτι την θελει την 10αρικουμπα του για την τοποθετηση, εχοντας ως προσχημα το οτι υπαρχουν δυο τιμες (τιμη καταλογου κ τιμη ιντερνετ, αρα στην πιο χαμηλη σου λεει πεσε κ για την τοποθετηση, ασε ρε του λεω στο σκρουτζ το βαζω κ το βρισκω στην ιδια τιμη), δεν εχει κ το φτηνο μοντελο που θελω, θελει να με παει στα 79 & στα 100, καλα οτι ναναι ειναι εντωμεταξυ κωτσοβολος/electroworld δεν κανουν τοποθετηση, θα βγω στην γυρα να δω τι παιζει
*Kezar* Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ωπα ωπα κατσε μεγαλε γιατι κατι μου μυριζει οτι λες λαθος..επειδη ημουν εκει το σαββατο πολλες ωρες τον ειχα ρωτησει απο τιμες κλπ.. και τον ρωτησα για αυτο συγκεκριμενα http://www.ihosynthe...kdc-3054ug.html και μου ειπε 80 με τοποθετηση κανονικα.. εκτος εαν χρειαστει και τον adaptora εαν ειναι παλιο μοντελο τοτε + adaptoras κατι μας λες λαθος μεγαλε. καπου κατι δεν λες σωστα. τεσπα επιλογη δικη σου αδερφε..και ελπιζω να μην εχεις προβληματα με τα φθηνιαρικα μοντελα που πουλανε στα κοτσοβολο κλπ.
patrickdrd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 τι να σου πω ρε συ, εμενα ετσι μου ειπαν στο τηλ που τους πηρα, τεσπα, πηρα αυτο εδω: http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=knflypage.tpl&product_id=4405&category_id=73&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart αλλα οχι απο αυτον, απο εναν ηρακλειου & κιθαιρωνος, 80 μου το χρεωσε, δωρεαν τοποθετηση εχει σε ολα τα μοντελα αυτος (το γραφει κ απεξω σε ταμπελα), ιδια τιμη δλδ με τον "δικο σου" που ζηταει και 20 ευρω για τοποθετηση, τεσπα, αλλαξα κ μπαταρια γιατι ηταν στα τελευταια της, ενα 140αρι ολα μαζι, δεν βγαινει εντωμεταξυ η προσοψη γμτ, ελπιζω να μου το αρπαξει κανα πρεζονι, αλλα απ'οτι μου πε κι αυτος δεν πρεπει να πολυκλεβουν ραδιοφωνα πλεον... κατα τα αλλα λιγο που το δοκιμασα, πολυ καλη ληψη κ πολλες επιλογες, με εντυπωσιασε (που δεν το ειχα ξαναδει) η αλλαγη φακελων στο usb κ μετα επιλογη κομματιων μεσα στον ιδιο φακελο, perfect
*Kezar* Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 τι να σου πω ρε συ, εμενα ετσι μου ειπαν στο τηλ που τους πηρα, τεσπα, πηρα αυτο εδω: http://www.ixokinisi...=com_virtuemart αλλα οχι απο αυτον, απο εναν ηρακλειου & κιθαιρωνος, 80 μου το χρεωσε, δωρεαν τοποθετηση εχει σε ολα τα μοντελα αυτος (το γραφει κ απεξω σε ταμπελα), ιδια τιμη δλδ με τον "δικο σου" που ζηταει και 20 ευρω για τοποθετηση, τεσπα, αλλαξα κ μπαταρια γιατι ηταν στα τελευταια της, ενα 140αρι ολα μαζι, δεν βγαινει εντωμεταξυ η προσοψη γμτ, ελπιζω να μου το αρπαξει κανα πρεζονι, αλλα απ'οτι μου πε κι αυτος δεν πρεπει να πολυκλεβουν ραδιοφωνα πλεον... κατα τα αλλα λιγο που το δοκιμασα, πολυ καλη ληψη κ πολλες επιλογες, με εντυπωσιασε (που δεν το ειχα ξαναδει) η αλλαγη φακελων στο usb κ μετα επιλογη κομματιων μεσα στον ιδιο φακελο, perfect καμμια σχεση αυτο το μοντελο που πηρες με αυτο που σου εδειξα πριν αλλα οκ και αυτο θα κανεις την δουλεια σου..να φανταστω οτι λες την ηχοκινηση την γωνιακη νεα ιωνια? κοντα στο αλσος τις φιλαδελφειας σχεδον.. εαν πηγες αυτο αστο πολυ @@@της. εκει ειχα βαλει τα πρωτα μου ηχεια hertz καλα ηχεια αλλα τα κοπανουσε στον θεο...πριν κανενα 3μηνο ειχα παει για οθονη 2din συγκεκριμενο Μοντελο Kenwood Μου την εδινε 670 ευρω.. και ο αλλος στην μεταφορφωση 5 κατοσταρικα... Καμμια σχεση.. καλοριζικο και καλοπαιχτο να ειναι αδερφε. οσο για το εαν στο κλεψει μλκς σου ελεγα ακομα κλεβουνε και αβερτα..οχι που θα τα αφηνανε.και 20 ευρω να βγαλουνε απο αυτο παρτυ θα κανουνε.. Εαν εχεις φιμε τζαμια βαζε και στο παρμπριζ ηλιοπροστασια το βραδυ να μην περναει πολυ φως στο αμαξι και φαινεται μεσα.. Εγω αυτο κανω.. 1 σταδιο πριν την πισα μαυρη εχω φιμε και βαζω ηλιοπροστασια μπροστα το βραδυ και δεν φαινεται τπτ.. 1
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 οχι ρε, δεν πηγα ηχοκινηση, σε ενα μαγαζι με car audio κ μπαταριες, ηρακλειου κ κιθαιρωνος, καπως ετσι οσο για τα φιμε κ τα υπολοιπα που λες, δεν ειναι ασχημη ιδεα, αλλα δεν εχω τετοιο τουτου εγω να κανω τετοια σκηνικα, παντως καλα που το ειπες, στο επομενο που θα παρω (τουτου), οντως θα ειναι με φιμε, σωστοστ
*Kezar* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Κοιταξε εαν κυκλοφορεις πολυ κανεις ταξιδια κλπ το φιμε θα σε σωσει το καλοκαιρι κοβει πολυ τον ηλιο να μπαινει στο εσωτερικο..κραταει καλυτερη θερμοκρασια μεσα το αμαξι οταν εχεις ανοιχτη την αρκουδα..και δεν καιγεσαι.. με τις προσφορες που εχουν βγαλει τωρα βαζεις 100 ευρω της 3μ μεμβρανες σε ολο το αυτοκινητο τσαμπα πραγμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα