thief7710 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους.δεχεται κανείς άλλος SMS απο την συγκεκριμένη εφημερίδα; Αν ναι έχει βρει κανείς τροπο για το σταματήσει; Sent from my iPhone using Insomnia
kfyros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 γιατί ; συμμετείχες σε κανένα διαγωνισμό ; πάντως μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις, ειδικά σε πενταψήφιο. Μπορεί να είναι hoax και να χρεωθείς τα μαλλιά της κεφαλής σου.. πάρτους τηλέφωνο σε σταθερό ή επικοινώνησε μέσω email.
thief7710 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα απο που πήραν το τηλέφωνο.μου ήρθε και email απο τους ίδιους.το θέμα είναι ότι δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας στο SMS για να διαγραφές απο το newsletter τους. Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Όπως σου είπε ο kfyros, δεν απαντάς σε καμία περίπτωση, ούτε στο email.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω μπορείς να επικοινωνήσεις το πάροχο σου και να ζητήσεις να μπλοκάρουν τον αριθμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα