defacer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά έχω λογισμικό αγορασμένο (εξωτερικές βιβλιοθήκες) και για τις οποίες έτσι και αλλιώς δε μπορώ να βάλω χέρι... Αφού έχεις αγορασμένες βιβλιοθήκες τότε γιατί ταλαιπωρείσαι με μας και με το MSDN και δεν απευθύνεσαι στο support του κατασκευαστή; Σχετικά με αυτό: "Bug έχει ο δικός σου κώδικας (π.χ. ίσως χρησιμοποιείς τον timer με λανθασμένο τρόπο). Δική σου επιλογή πώς θα κινηθείς για να το ανακαλύψεις." Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Ναι όντως. Ελπίζω να μη το κρατήσει κανείς εναντίον μου, ένα στιγμιαίο ατόπημα ήταν, μια στιγμή αδυναμίας από αυτές που χαρακτηρίζουν όλους εμάς τους υπόλοιπους που γράφουμε κώδικα με bugs. 2
gdelaportas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το support του κατασκευαστή δεν έχει κάτι να πει. Ρώτησα φυσικά. Στο MSDN πήγα για να βρω κάτι με το framework που πιθανολογώ ότι έχει θέμα. Εκτός και αν θεωρείς ότι η Microsoft είναι αλάνθαστη. Όσο για το τελευταίο φυσικά και δεν εννοούσα ότι ο κωδικάς μου δεν έχει bugs. Απλά αυτό που κάνω είναι πολύ απλό και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει στην προκυμένη περίπτωση. Only one line of code...
defacer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός και αν θεωρείς ότι η Microsoft είναι αλάνθαστη. Η Microsoft αποτελείται από ανθρώπους, άρα... Όπως είπα όμως, select isn't broken. Για όσους δεν είχαν το χρόνο ή τη διάθεση να διαβάσουν τα links (γι' αυτούς τα έβαλα, εγώ τα έχω διαβάσει ήδη) αυτό σημαίνει: η πιθανότητα να είσαι ο πρώτος που πέτυχε bug σε ένα τόσο βασικό και γενικής χρήσης component που χρησιμοποιείται από χιλιάδες προγραμματιστές εδώ και χρόνια είναι "μάλλον" μικρή. Πολλοί απο μας έχουν ανακαλύψει πιστεύω πραγματικά bugs σε κώδικα ενός κάποιου προφίλ (PHP γκουχ γκουχ είσαι για γκουχ γκουχ), αλλά δε νομίζω να έφτασε κανείς τόσο "ψηλά". Πάντως αν και ο winforms Timer είναι μια class απλή όσο δεν πάει άλλο (όλες κι όλες δύο functions κρύβονται από πίσω), μπορείς να δεις το source και μόνος σου για να διαπιστώσεις τι γίνεται. Ή ακόμα καλύτερα να ρυθμίσεις τον debugger του VS και να κάνεις step in όπως ακριβώς και στο δικό σου κώδικα. Άνετος.
gdelaportas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι συμφωνώ αλλά είναι μια πιθανότητα...
moukoublen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πιθανά να είναι ήδη γνωστό -και να μην παίζει ρόλο- αυτό αλλά το αναφέρω μήπως και If the timer is declared in a long-running method, KeepAlive ( GC.KeepAlive(...) ) must be used to prevent the JIT compiler from allowing aggressive garbage collection to occur before the method ends. Πηγή. EDIT Όπως σωστά είπε ο defacer το παραπάνω είναι για τον System.Timers.Timer. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2012 από moukoublen
defacer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πιθανά να είναι ήδη γνωστό -και να μην παίζει ρόλο- αυτό αλλά το αναφέρω μήπως και Αυτό όμως αναφέρεται στον System.Timers.Timer, όχι στον System.Windows.Forms.Timer για τον οποίο (νομίζω τουλάχιστον) μιλάμε εδώ. Και για όσους δε βολεύονται με δύο, υπάρχει και ο System.Threading.Timer. Confused? http://www.codeproje...rs-A-Comparison http://msdn.microsof...e/cc164015.aspx 1
gdelaportas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά έκανα χρήση πάλι των System.Timers και με την Timer class αυτού του name space καθώς και ένα κάρο delegates και ένα σωρό πατέντες (hacks) και προσπέρασα "μερικώς" το πρόβλημα μου. Δε μου αρέσει γιατί είναι πολύ dirty αλλά θα δούμε... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2012 από gdelaportas
παπι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα, τωρα προσεξα το nick σου. Τωρα καταλαβα γιατι το bug το εχουν τα windows και οχι εσυ. Χαχα
gdelaportas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ενδιαφέρουσα παρατήρηση "παπι" αλλά όχι. Απλά ήταν one line of code.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα