Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τη σύνθεσή μου έλεγα να πάρω για επεξεργαστή τον Intel Core i5 3470 που παίζει γύρω στα 180 ευρώ.

Σήμερα όμως είδα αυτόν εδώ Link.png Site: Intel Core i5 3330 και η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη ~35 ευρώ.

Η ερώτησή μου είναι η εξής, η διαφορά αυτών των δύο επεξεργαστών είναι ουσιαστική στην πράξη (έτσι ώστε να αξίζει να δώσω και τα +35 ευρώ) ή είναι μόνο τα 0.2 GHz που δεν θα καταλάβω ποτέ διαφορά???

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό benchmark για τον 3330 δυστυχώς. Στο εξωτερικό ωστόσο έχουν την ίδια τιμή, από χαρακτηριστικά πάντως τα ίδια φαίνεται να έχουν....

Δημοσ.

Τελικά έφαγα άκυρο.

Μόλις μου έστειλαν :

"Καλησπέρα σας,

Λυπούμαστε αλλά έγινε ένα λάθος στην τιμή του επεξεργαστή που παραγγείλατε.

Η σωστή τιμή είναι 181,60 € "

Επομένως, παραμένω στον 3470...

Δημοσ.

Σαφώς.

Αν όμως στον έδιναν στην τιμή που είχαν πριν, θα κέρδιζαν έναν πελάτη, τώρα και το κέρδος έχασαν, και τον πελάτη.

Βρε ας μου έλεγαν λάθος τιμή και γιαυτό σου κάνουμε -10% και μπορεί να τον αγόραζα και να είχαμε κέρδος και εγώ και αυτοί, αλλά ούτε αυτό έκαναν...

Άλλη περίπτωση, την βδομάδα που μας πέρασε ένα μαγαζί από το skroutz μου έστειλε mail ότι επειδή έκαναν ανανέωση στο site τους μου κάνουν 10% έκπτωση σε όποια αγορά πραγματοποιήσω μέσα στη βδομάδα.

Πάω λοιπόν την Παρασκευή το μεσημέρι να κάνω παραγγελία τον 3470 και μου λένε ότι είναι μόνο για αποστολές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι εκείνη τη μέρα άρα έφαγα άκυρο (τον όρο αυτό βέβαια δεν τον ανέφεραν πουθενά) και θα κοιτάξουν να μου κάνουν μία καλύτερη τιμή και ακόμα περιμένω τηλεφώνημα...

Μου είπαν δε ότι με 169 ευρώ που μου έδιναν τον 3470 (10 ευρώ κάτω από το φθηνότερο κατάστημα) έμπαιναν και μέσα... Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο???

Και μετά απορούν γιατί ο κόσμος δεν ψωνίζει από Ελλάδα...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα τα κουτιά εν σύγκριση με μας εδώ είναι φαρμακείο,πχ μόλις πριν μια εβδομάδα το είχε 64€ τώρα το έχει 73€,

μια σύγκριση από τα παρακάτω σαιτ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32457&cat=1&sub=0&pmanuf=1129&sort=undefined&step=undefined

https://www.4launch.nl/shop/product/130840/-midi-tower-carbide-200r-atx--no-psu/tweakers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...