coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα σε ολους, να μπω κατευθειαν στο θεμα! Ειχα παραγγιλει πριν 3 βδομαδες ενα iphone απο USA μεταχειρισμενο. Εδωσα 150 ευρω για το κινητο και ερχετε σημερα το ταχυδρομειο και μου λεει ειναι +45 ευρω για να παραλαβετε το δεμα επειδη ειναι με αντικαταβολη ενω ειχα δωσει ηδη +30 δολαρια για την μεταφορα του, Τι μπορω να κανω σε αυτο το θεμα ? Δεν μου ζητανε ουτε 5 ευρω να δωσω ουτε 10 αλλα 45...ευχαριστω
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 45 για αντικαταβολη?τελωνειο περασε. ποιο Iphone ειναι?
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το 3GS ,δηλαδη εγω ειμαι υποχρεωμενος να δωσω αυτα τα λεφτα χωρις να ημουν ενωμερομενος απο τον πωλητη οταν εκανα την παραγγελια ?
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πόσο εύκολο είναι για έναν πωλητή απο αμερική, να ξέρει τι θα ζητήσει το ελληνικό τελωνείο; Και ναι, δυστυχώς είσαι υποχρεωμένος να δώσεις αυτό το ποσό.
pournaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το 3GS ,δηλαδη εγω ειμαι υποχρεωμενος να δωσω αυτα τα λεφτα χωρις να ημουν ενωμερομενος απο τον πωλητη οταν εκανα την παραγγελια ? Δυστυχως οτι ειναι απο ΗΠΑ εχει τελωνειο το οποιο ο πωλητης δεν ειναι υποχρεωμενος να το γνωρισει, ειναι τελωνειο της χωρας σου. Απο κει και περα αναλογα ποσο θα στο εκτιμησουν οι τελωνειακοι. Εμενα 2 ιδια media players WD live, για το ενα με χρεωσαν 5 ευρω, για το αλλο (ενα μηνα μετα) 17 ευρω. Οπου σε πιασουν
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Οποτε πολλες φορες το e-bay δεν μας λεει το πραγματικα ποσο , για να ξερω για αλλες φορες ?
pournaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Οποτε πολλες φορες το e-bay δεν μας λεει το πραγματικα ποσο , για να ξερω για αλλες φορες ? Αυτο συμβαινει μονο σε οτι ερχεται απο ΗΠΑ. Οτι λεει shipped from usa. Το υπολοιπο 99% που ειναι κινεζικο η ειναι μεσα απο την ΕΕ δεν εχει τελωνειο, και οτι λεει τοσο θα πληρωσεις.
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλως παιδια, θα τα πληρωσω αφου δεν γινεται αλλιως. Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα απο εδω το επαιρνες πιο φτηνα,για να μη μιλησω οτι επαιρνες και καλυτερα κινητα με αυτα τα λεφτα... 2
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 To θεμα ηταν οτι ηθελα το συγκεκριμενο και Ελλαδα τουλαχιστον δεν το ειχα βρει πουθενα με την τιμη που που ελεγε το ebay. δηλαδη 150 ευρω συνολο! Αν ηξερα για το τελωνειο δεν θα εκανα καν την κινηση να ψαχνω απο USA
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Απορία: από το τελωνείο περνάνε και τα μεταχειρισμένα;
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Coniste δεν είσαι ο μόνος που την έχει "πατήσει" αγοράζοντας κάτι απο US of A. Μην σε παίρνει απο κάτω, ότι έγινε έγινε.
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 To θεμα ηταν οτι ηθελα το συγκεκριμενο και Ελλαδα τουλαχιστον δεν το ειχα βρει πουθενα με την τιμη που που ελεγε το ebay. δηλαδη 150 ευρω συνολο! Αν ηξερα για το τελωνειο δεν θα εκανα καν την κινηση να ψαχνω απο USA 150 μαζι με τα μεταφορικα των 30 ευρω? 4 δευτερολεπτα εψαξα βρηκα ηδη ενα http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/109254-iphone-16gb-3gs-black/
kfyros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Απορία: από το τελωνείο περνάνε και τα μεταχειρισμένα; τα πάντα όλα.. τώρα τελευταία πολλοί βάζουν και ένα εκτιμώμενο fee για τελωνεία , το οποίο το ψιλοσυμφωνούν με τους couriers. αυτό κατά κανόνα είναι αξιόπιστο και έχουν κάνει συμφωνία με τους couriers οπότε ΣΥΝΗΘΩΣ δεν σου ζητούν επιπλέον λεφτά.. Πχ. για μια αγορά ρούχα από αμερική συνολικής αξίας γύρω στα 170 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά , μου έβαλαν άλλα 30 ευρώ duties-fees κλπ. Η dhl μου τα φερε σπίτι χωρίς να ζητήσει παραπάνω τίποτα .. Παλιότερα , για ένα περιφερειακό που είχα παραγγείλει μόνος μου, μου είχαν ζητήσει 50 ευρώ εκτελωνιστή plus το 18% περίπου της αξίας που ζήτησε το τελωνείο ως δασμούς. Ρεμούλα δηλαδή.. Όπου βρίσκετε τέτοια δυνατότητα να την προτιμάτε γιατί βγαίνει φθηνότερα από το να περάσει χύμα τελωνείο κάποιο προϊόν και να πληρώσετε εκτελωνιστή και δασμούς εκ των υστέρων. Εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις που στέλνουν με απλό ταχυδρομείο, όπου ΣΥΝΗΘΩΣ δεν θα περάσει τελωνείο. Το ρισκάρετε όμως, γιατί και θα περιμένετε 15-20 μέρες και θα φάτε τη μπανάνα αν τελικά εκτελωνιστεί.
coniste Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σε περιπτωση που θελω να το επιστρεψω,με συμφερει ? θα πληρωσω μονο τα εξοδα αποστολης ή και το τελωνειο ? κανονικα το τελωνειο δεν θα το πληρωσει ο πωλητης στον οποιο το επιστρεφω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα