Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειτε να αγοραζετε και με υπηρεσιες που το κανουν αυτοι για εσας (ελληνικες), οπως το byserv και θα ξερεις απο πριν ποσα θα πληρωσεις και δεν θα ασχοληθεις με τπτ και ψωνιζεις απο ολο τον κοσμο. Συνηθως οι τιμες ειναι καπως χαμηλοτερες απο τις τιμες των προιοντων σε δολλαρια.

Δημοσ.

Για να μην καινούργιο θέμα. Υπάρχει κάποιος πίνακας ή μια λίστα τελος πάντων με τις χρεώσεις; Σκεφτόμουν να αγοράσω μια μπάρα ολυμπιακών διαστάσεων από αμερική αλλά δεν έχω ιδέα πόσο θα χρειαστεί να πληρώσω στο σύνολο. Η είναι και σε τι περίπτωση θα πέσεις;

Αν βοηθάει η μπάρα έχει μάκρος 2,20 μέτρα και ζυγίζει 20 κιλά.

Δημοσ.

Δεν παει με το βαρος αλλα με την αξια. Εαν δεν υπαρχει τιμολογιο στο αξιολογουν με το ματι. Σου βαζουν εναν δασμο π.χ. 3% και μετα σε ολο αυτο προσθετεις και Φ.ΠΑ. 23%. Τα λαμογια δηλαδη βαζουν τους δασμους ακομα και στα μεταφορικα. Για να μην μιλησω για τις αμοιβες των εκτελωνιστων. Εδω ο κοσμος πειναει και αυτοι ζηταν 90 ευρω αμοιβη για τιμολογιο $500.

Δημοσ.

με την αξια παει αλλα αμα παρεις αμονι 100 κιλων απο murica θα πληρωσεις εν δις ευρω μεταφορικα,τα οποια πανε αναλογα το βαρος

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει μονο σε οτι ερχεται απο ΗΠΑ. Οτι λεει shipped from usa. Το υπολοιπο 99% που ειναι κινεζικο η ειναι μεσα απο την ΕΕ δεν εχει τελωνειο, και οτι λεει τοσο θα πληρωσεις.

Μια ερωτησούλα, νόμια ότι μόνο από ΕΕ δεν έχει τελωνείο. Επίσημα δεν έχει τελωνείο από Κίνα δηλαδή, έτσι; (όχι απλά να τυχαίνει να μην τα περνάνε). Κι επειδή στο ebay νομίζω έχει άλλη κατηγορία για Κίνα, άλλη για Χονγκ Κονγκ (και νομίζω κάτι παίζει με τις νομοθεσίες ανάμεσα στα δυο), ισχύει και στις δυο περιπτώσεις;

Δημοσ.

εχει τελωνειο και απο κινα,αλλα συνηθως οι κινεζοι αποφευγουν τα κουριερ τα οποια ολα περνανε απο τελωνεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...