Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κανένας αν αυτή η μητρική υποστιρίζει αυτη την κάρτα γραφικών GEFORCE GTX650 1GB?Και γενικά είναι καλή αυτη η μητρική για τα λεφτά της...?
cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 οσο για την καρτα, εφοσον η 650 ειναι pci και η μητρικη εχει pci x16 θυρα, φυσικα ταιριαζει! τωρα το αν ειναι καλη........, εξαρταται απο το τι ζητας εσυ απο το συστημα!!! την εχεις η ΘΑ την αγορασεις? τι αλλο θα μπει επανω? 1
Temno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Θα την αγοράσω φίλε μου.Αναβάθμιση θέλω να κανω στο pc μου κ λέω να την συνδιάσω με τον 6πύρινο FX της ΑΜD.Για gaming και εφαρμογές όπως Photoshop και αλλα προγράμματα επεξεργασίας video τον χρειάζομαι.
cabdik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 αν βαλεις FX καλυτερα να πας σε ενα 970 chipset, που ειναι πιο καταλληλα για τους νεους επεξεργαστες. η μητρικη αυτη εχει προηγουμενο chipset (με ο,τι συνεπαγεται αυτο), ασχετα αν υποστηριζει FX! θα χτυπαγα αυτη μιας και θες φθηνη μητρικη...!! http://www.visionstu...?id=29859&cat=3 η οποια εχει και SATA 3 και USB 3!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα