ICE-T Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το ειδα με χαλαει λιγο το σκαλοπατι που κανει εκει στο τροφοδοτικο. Αυτο μου αρεσει. https://lian-li.com/product/lancool-207-digital/ Επιτέλους έβαλαν μαύρα Fans.
BabisTs Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 πμ Ένα upgrade σε coolermaster πια ,ύστερα απο καιρό με το phanteks που είχα. 15 2
Inanos Δημοσ. Κυριακή στις 07:53 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:53 πμ Μια αλλαγή στα fans εισαγωγής αέρα κάτω και θεωρώ ότι δείχνει καλύτερο από πριν 9
Psyber Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 μμ On 02/05/2025 at 09:52, alexpatras said: Εδώ είμαι εγώ . Θα ήταν καλύτερο οι κάτω ανεμιστήρες να έβαζαν αέρα στο κουτί και οι επάνω να έβγαζαν. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ 10 ώρες πριν, Psyber είπε Θα ήταν καλύτερο οι κάτω ανεμιστήρες να έβαζαν αέρα στο κουτί και οι επάνω να έβγαζαν. Μήπως οι κάτω είναι reverse? 1
stefanos_th Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ 8 hours ago, LLLEFTERIS said: Μήπως οι κάτω είναι reverse? απο την οψη τους (επειδη ειναι σταματημενοι) θα ελεγα οτι reverse ΔΕΝ ειναι . 2
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 06:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:27 μμ 9 λεπτά πριν, stefanos_th είπε απο την οψη τους (επειδη ειναι σταματημενοι) θα ελεγα οτι reverse ΔΕΝ ειναι . Είμαι από κινητό αλλά βλέπω και οι πάνω είναι αναποδα. Οπότε πράγματι κάτι έχει μπερδεψει. 140αρηδες είναι και αν ναι ποιο κουτί είναι που χωράει κάτω τρεις 140αρηδες; Δεν γουστάρω με τίποτα τους 120αρηδες μόνο θόρυβο κάνουν. Μόλις είδα το Lancool III κουτάρα! Ακόμα και πίσω 140 ανεμιστήρα παιρνει. Βάζεις και μια 420 υδρόψυξη. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Μετάβαση από O11 Air Mini σε Lancool III ARG 4
LLLEFTERIS Δημοσ. Τετάρτη στις 09:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:07 μμ Μια χαρα χωραει 3Χ140 κατω γιατι δεν εφτιαξαν την βαση και για 3Χ140 παλι πατεντες θα κανω; Πως ηταν ο υπολογιστης με το παλιο κουτι και πως θα ειναι με το καινουριο. Πολυ καλυτερα εμοιαζε η οθονη τεραστια. 3
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε παλι πατεντες θα κανω; εμ....χωρις πατεντα δεν πας πουθενα! ποσες ίντσες ειναι η οθονη? διπλα στο μεγαλο κουτι φαίνεται για 27αρα
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 8 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε εμ....χωρις πατεντα δεν πας πουθενα! ποσες ίντσες ειναι η οθονη? διπλα στο μεγαλο κουτι φαίνεται για 27αρα 32 Odyssey G7 Neo 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πώς θα ενώσω τους τρεις ανεμιστήρες μαζί; Όχι τα καλώδια το σώμα το ένα με το άλλο.
ICE-T Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Πώς θα ενώσω τους τρεις ανεμιστήρες μαζί; Όχι τα καλώδια το σώμα το ένα με το άλλο. Έχει μέσα splitter 3 σε 1 για τους εμπρος , τους κάτω στην φωτο. επανω αναποδα τους έχες βάλει η μου φαίνεται,? Αν εννοείς για τους κάτω πάρε ένα 3 σε 1 pwm splitter και ένωσε τά . Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από ICE-T
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 41 λεπτά πριν, ICE-T είπε Έχει μέσα splitter 3 σε 1 για τους εμπρος , τους κάτω στην φωτο. επανω αναποδα τους έχες βάλει η μου φαίνεται,? Αν εννοείς για τους κάτω πάρε ένα 3 σε 1 pwm splitter και ένωσε τά . Όχι τα καλώδια τους ανεμιστήρες μεταξύ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα