ICE-T Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στις 17/5/2025 στις 6:36 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Μολις εβαλα πανω και το τροπφοδοτικο αντε να ερθει και η υδροψυξη να βαλω τον μικρο να κανει test drive Ναι πραγματι το ειδα ακριβως το ιδιο να το πουλανε και εχει μονο να βιδωσει σε 4 σημεια στις γωνιες το τζαμι. Το παλιο γραφειο γραφει tempered glass αυτο λογικα καπου γραφει το 166 να το παρεις αν σφαχτεις. 😂 Τελικά μια χαρά βολεύει το κενό για το καλώδιο της κάρτας γραφικών. αισθητικά δεν μου αρέσει αυτό που έχεις κάνει, γούστα είναι αυτά βέβαια.
dalain Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 23 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Απιστευτα ομορφο... Επειδη το σκεφτομαι και εγω το συγκεκριμενο κουτι εδω και καιρο, απο θερμοκρασιες πως ειναι?το εχεις δοκιμασει και με το τζαμι μπροστα? Σε ευχαριστώ!!! Είναι όμορφο κουτί και έδεσε πολύ ωραία το σύστημα μέσα Απο θερμοκρασίες δεν τα πάει άσχημα αν κ ειδα 3-4 βαθμούς πιο ψηλα τον επεξεργαστή σε σχέση με ενα άλλο κουτί που εχω ( SSUPD XHUTTLE) Το τζάμι δεν το εχω, πωλείται χωριστά ή περιμενεις να ερθει η έκδοση με το τζάμι. 1
kjtzemis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 λεπτά πριν, dalain είπε Σε ευχαριστώ!!! Είναι όμορφο κουτί και έδεσε πολύ ωραία το σύστημα μέσα Απο θερμοκρασίες δεν τα πάει άσχημα αν κ ειδα 3-4 βαθμούς πιο ψηλα τον επεξεργαστή σε σχέση με ενα άλλο κουτί που εχω ( SSUPD XHUTTLE) Το τζάμι δεν το εχω, πωλείται χωριστά ή περιμενεις να ερθει η έκδοση με το τζάμι. Οκ σευχαριστω θα το σκεφτω λιγο ακομα μιας και τωρα εχω της corsair το 280x rgb και να δω που θα καταληξω. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 29 λεπτά πριν, ICE-T είπε αισθητικά δεν μου αρέσει αυτό που έχεις κάνει, γούστα είναι αυτά βέβαια. Καλα δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα δεν σου αρεσει απο εκει που περναει που δεν εχω βαλει χτενια τι ακριβως;
ICE-T Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 44 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα δεν σου αρεσει απο εκει που περναει που δεν εχω βαλει χτενια τι ακριβως; τραβιέται πολύ στην άκρη το καλώδιο, στο τζαμί μαζί με την γωνία που θες να κάνεις για να μην το τσαλακώσει.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ICE-T είπε τραβιέται πολύ στην άκρη το καλώδιο, στο τζαμί μαζί με την γωνία που θες να κάνεις για να μην το τσαλακώσει. Άμα το γυρίσω κάτω από την κάρτα πάλι δεν θα τσαλακώσει; Έβαλα και τα χτένια. Εχει βγαλει ενα καλωδιο 90 μοιρες αλλα ειναι type 5 και τα δικα μου ειναι type 4 Παντως τζαμι και καλωδιο δεν εχοχλουν το ενα το αλλο. Στις 19/4/2025 στις 8:58 ΠΜ, ICE-T είπε Άλλο ένα έτοιμο μηχάνημα για 1440P/ E-Sports Gaming με Ryzen 7 7700 tray , MSI B650 Tomahawk ,G.Skill Flare 32GB 6000CL30 ,Kolink Regulator 850w atx 3.0 ,1 TB Kingston Fury Renegade nvme και Sapphire Pulse 9070XT και κουτάκι το Lian Li Lancool 207, το δοκίμασα εχθές Warzone και φυσάει. Και εσυ ετσι δεν τα εχεις περασεις στο κενο αναμεσα η δεν βλεπω καλα; Και εδω αυτος στο κενο το εχει περασει ισως για αυτον τον λογο το αφησε το κενο η Lian Li Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από LLLEFTERIS
ICE-T Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες όχι δεν το είχα βάλει έτσι, τέλος πάντων ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, ICE-T είπε όχι δεν το είχα βάλει έτσι, τέλος πάντων ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα. Δηλαδη λες να το περασω πισω απο τους ανεμιστηρες εκει στην μητρικη; Ισως να παρω γωνια καλωδιο και να το κανω αργοτερα γιατι τελικα υπαρχει αλλα στο τροφοδοτικο ειναι δυο 8πινα και οχι ενα 2Χ6v Προτιμουσα τις παλιες καρτες που ειχαν στο πλαι το βυσμα τροφοδοσιας, αυτο να ειναι ενα καλωδιο μες την μεση δεν μου αρεσει. Το καλο ειναι πως στο κουτι το τζαμι ειναι φιμε και κρυβει τις ατελειες. 2 ώρες πριν, ICE-T είπε όχι δεν το είχα βάλει έτσι, τέλος πάντων ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα. Το έβαλα από πίσω αλλά κανονικά θέλει καλώδιο γωνια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα