ICE-T Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 44 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα δεν σου αρεσει απο εκει που περναει που δεν εχω βαλει χτενια τι ακριβως; τραβιέται πολύ στην άκρη το καλώδιο, στο τζαμί μαζί με την γωνία που θες να κάνεις για να μην το τσαλακώσει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ICE-T είπε τραβιέται πολύ στην άκρη το καλώδιο, στο τζαμί μαζί με την γωνία που θες να κάνεις για να μην το τσαλακώσει. Άμα το γυρίσω κάτω από την κάρτα πάλι δεν θα τσαλακώσει; Έβαλα και τα χτένια. Εχει βγαλει ενα καλωδιο 90 μοιρες αλλα ειναι type 5 και τα δικα μου ειναι type 4 Παντως τζαμι και καλωδιο δεν εχοχλουν το ενα το αλλο. Στις 19/4/2025 στις 8:58 ΠΜ, ICE-T είπε Άλλο ένα έτοιμο μηχάνημα για 1440P/ E-Sports Gaming με Ryzen 7 7700 tray , MSI B650 Tomahawk ,G.Skill Flare 32GB 6000CL30 ,Kolink Regulator 850w atx 3.0 ,1 TB Kingston Fury Renegade nvme και Sapphire Pulse 9070XT και κουτάκι το Lian Li Lancool 207, το δοκίμασα εχθές Warzone και φυσάει. Και εσυ ετσι δεν τα εχεις περασεις στο κενο αναμεσα η δεν βλεπω καλα; Και εδω αυτος στο κενο το εχει περασει ισως για αυτον τον λογο το αφησε το κενο η Lian Li Επεξ/σία 21 Μαϊου από LLLEFTERIS
ICE-T Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου όχι δεν το είχα βάλει έτσι, τέλος πάντων ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, ICE-T είπε όχι δεν το είχα βάλει έτσι, τέλος πάντων ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα. Δηλαδη λες να το περασω πισω απο τους ανεμιστηρες εκει στην μητρικη; Ισως να παρω γωνια καλωδιο και να το κανω αργοτερα γιατι τελικα υπαρχει αλλα στο τροφοδοτικο ειναι δυο 8πινα και οχι ενα 2Χ6v Προτιμουσα τις παλιες καρτες που ειχαν στο πλαι το βυσμα τροφοδοσιας, αυτο να ειναι ενα καλωδιο μες την μεση δεν μου αρεσει. Το καλο ειναι πως στο κουτι το τζαμι ειναι φιμε και κρυβει τις ατελειες. 2 ώρες πριν, ICE-T είπε όχι δεν το είχα βάλει έτσι, τέλος πάντων ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα. Το έβαλα από πίσω αλλά κανονικά θέλει καλώδιο γωνια. 2
ICE-T Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 21/5/2025 στις 9:07 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Δηλαδη λες να το περασω πισω απο τους ανεμιστηρες εκει στην μητρικη; Ισως να παρω γωνια καλωδιο και να το κανω αργοτερα γιατι τελικα υπαρχει αλλα στο τροφοδοτικο ειναι δυο 8πινα και οχι ενα 2Χ6v Προτιμουσα τις παλιες καρτες που ειχαν στο πλαι το βυσμα τροφοδοσιας, αυτο να ειναι ενα καλωδιο μες την μεση δεν μου αρεσει. Το καλο ειναι πως στο κουτι το τζαμι ειναι φιμε και κρυβει τις ατελειες. Το έβαλα από πίσω αλλά κανονικά θέλει καλώδιο γωνια. μια χαρά είναι, τώρα είναι όμορφο.
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 03:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:47 μμ (επεξεργασμένο) Στις 22/5/2025 στις 9:43 ΜΜ, ICE-T είπε μια χαρά είναι, τώρα είναι όμορφο. Με την τοποθετηση του ψυγειου πανω πιστευω πως τωρα ειναι ακομα ποιο ομορφο. Μονο που εβαλα τον μαμα πισω γιατι δεν χωραει της Arctic και μου εχουν περισσεψει δυο ανεμιστηρες. Ειχα την σκεψη να παρω ακομα εναν και να τους βαλω μπροστα να βγαλω τους Lian Li αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:48 μμ από LLLEFTERIS 2
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, BabisTs είπε Ένα μικρο update Δεν το λες και μικρο !👌 Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:29 μμ από akoinonitos 3
Sheogorath Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ 18 ώρες πριν, BabisTs είπε Ένα μικρο update Άλλο ένα σύστημα χωράει εκεί μέσα. Ωραίος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα