Grisos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 ώρες πριν, ICE-T είπε Όμορφο κουτί αλλά κρίνοντας από τον καυτό αέρα που βγάζει το δικό μου από πάνω με την 4090 σε 4Κ, ούτε θέλω να σκέφτομαι στο συγκεκριμένο που θα πήγαινε. 1
ICE-T Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Grisos είπε Όμορφο κουτί αλλά κρίνοντας από τον καυτό αέρα που βγάζει το δικό μου από πάνω με την 4090 σε 4Κ, ούτε θέλω να σκέφτομαι στο συγκεκριμένο που θα πήγαινε. Βάζεις το mesh panel επάνω με άλλα 3 φανακια η το ψυγείο επάνω και τα 3 φάν στο πλάι και γίνεται Ο11D , time spy με το γυαλί επάνω ή 5080 66c average στα 365watt μου έδειξε εχτές με 32 βαθμούς στο δωμάτιο οπότε δεν το λες και κακό ούτε και στα 5 τοπ κουτιά στο airflow . 3
Grisos Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 5 ώρες πριν, ICE-T είπε Βάζεις το mesh panel επάνω με άλλα 3 φανακια η το ψυγείο επάνω και τα 3 φάν στο πλάι και γίνεται Ο11D , time spy με το γυαλί επάνω ή 5080 66c average στα 365watt μου έδειξε εχτές με 32 βαθμούς στο δωμάτιο οπότε δεν το λες και κακό ούτε και στα 5 τοπ κουτιά στο airflow . Συνήθως το πρόβλημα δεν είναι στην ίδια την κάρτα αλλά στο πόση ώρα χρειάζεται ο καυτός αέρας να βγει από το κουτί. Κλασικό παράδειγμα extreme OC σε RAM που περνιέται το bench αλλά στα gaming sessions κρασάρει. Εφόσον τώρα το από πάνω έχει επιλογή για mesh, μια χαρά. 2
ICE-T Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grisos είπε Συνήθως το πρόβλημα δεν είναι στην ίδια την κάρτα αλλά στο πόση ώρα χρειάζεται ο καυτός αέρας να βγει από το κουτί. Κλασικό παράδειγμα extreme OC σε RAM που περνιέται το bench αλλά στα gaming sessions κρασάρει. Εφόσον τώρα το από πάνω έχει επιλογή για mesh, μια χαρά. σίγουρα είναι μεγάλος παράγοντας αυτο που αναφέρεις γι'αυτό αν προσέξεις στο κουτί τα φανάκια του ψυγείου τα άφησα exhaust και όχι intake για να μην ρίχνουν όλο το ζεστό αέρα του ψυγείου μέσα , άλλοι γυρναν τους 2 πίσω fan σε intake και κάνουν τα fans του ψυγείου την απομάκρυνση της ζέστης, όλα αυτά φυσικά αν θες να κρατήσεις το γυάλινο top . Αυτό που δεν μου άρεσε με το γυαλί είναι ότι τα κάτω fans πρέπει να δουλεύουν σε ψηλότερες στροφές για να μπορούν τα πίσω fans να τραβήξουν τον ζεστό αέρα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από ICE-T 1
Spartan117 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Meshify 3 XL + custom loop (πρώτο attempt μετά απο αρκετά χρόνια semi-custom) (Ο 9800X3D έφυγε άκλαυτος με το direct die, απο LM dry spot, οπότε πίσω σε πιο κλασικό block) Επεξ/σία 12 Ιουλίου από Spartan117 18
Grisos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:35 μμ 2 ώρες πριν, dalain είπε Για παμε και ενα μικρακι!!! Ντάξει, καλή προσπάθεια.
dalain Δημοσ. Τετάρτη στις 10:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:39 μμ 3 λεπτά πριν, Grisos είπε Ντάξει, καλή προσπάθεια. Σε απογοητευσα ε;
Grisos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dalain είπε Σε απογοητευσα ε; Όπως πάντα! Αλλά η προσπάθεια μετράει. Edit: Πέρα από την πλάκα, θα πρέπει να ανοίξεις gallery με κουτια. H πρώτη στον κόσμο θα ναι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:08 μμ από Grisos 2 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 9 ώρες πριν, Grisos είπε Ντάξει, καλή προσπάθεια. Τέτοια να του λες και τον βλέπω να κανει στροφή στα πληκτρολόγια 😂 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα