Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ICE-T είπε

IMG_20250628_145358.jpg.c1555cb2c2e6f56fe53eaaea5aadc8ad.jpgIMG_20250628_145436.jpg.c5a343b653c5b11cbfd1869feafb640d.jpg

Όμορφο κουτί αλλά κρίνοντας από τον καυτό αέρα που βγάζει το δικό μου από πάνω με την 4090 σε 4Κ, ούτε θέλω να σκέφτομαι στο συγκεκριμένο που θα πήγαινε.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Grisos είπε

Όμορφο κουτί αλλά κρίνοντας από τον καυτό αέρα που βγάζει το δικό μου από πάνω με την 4090 σε 4Κ, ούτε θέλω να σκέφτομαι στο συγκεκριμένο που θα πήγαινε.

Βάζεις το mesh panel επάνω με άλλα 3 φανακια η το ψυγείο επάνω και τα 3 φάν στο πλάι και γίνεται Ο11D , time spy με το γυαλί επάνω ή 5080 66c average στα 365watt μου έδειξε εχτές με 32 βαθμούς στο δωμάτιο οπότε δεν το λες και κακό ούτε και στα 5 τοπ κουτιά στο airflow .

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ICE-T είπε

Βάζεις το mesh panel επάνω με άλλα 3 φανακια η το ψυγείο επάνω και τα 3 φάν στο πλάι και γίνεται Ο11D , time spy με το γυαλί επάνω ή 5080 66c average στα 365watt μου έδειξε εχτές με 32 βαθμούς στο δωμάτιο οπότε δεν το λες και κακό ούτε και στα 5 τοπ κουτιά στο airflow .

Συνήθως το πρόβλημα δεν είναι στην ίδια την κάρτα αλλά στο πόση ώρα χρειάζεται ο καυτός αέρας να βγει από το κουτί. Κλασικό παράδειγμα extreme OC σε RAM που περνιέται το bench αλλά στα gaming sessions κρασάρει. Εφόσον τώρα το από πάνω έχει επιλογή για mesh, μια χαρά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grisos είπε

Συνήθως το πρόβλημα δεν είναι στην ίδια την κάρτα αλλά στο πόση ώρα χρειάζεται ο καυτός αέρας να βγει από το κουτί. Κλασικό παράδειγμα extreme OC σε RAM που περνιέται το bench αλλά στα gaming sessions κρασάρει. Εφόσον τώρα το από πάνω έχει επιλογή για mesh, μια χαρά. 

σίγουρα είναι μεγάλος παράγοντας αυτο που αναφέρεις γι'αυτό αν προσέξεις στο κουτί τα φανάκια του ψυγείου τα άφησα exhaust και όχι intake για να μην ρίχνουν όλο το ζεστό αέρα του ψυγείου μέσα , άλλοι γυρναν τους 2 πίσω fan σε intake και κάνουν τα fans του ψυγείου την απομάκρυνση της ζέστης, όλα αυτά φυσικά αν θες να κρατήσεις το γυάλινο top . Αυτό που δεν μου άρεσε με το γυαλί είναι ότι τα κάτω fans πρέπει να δουλεύουν σε ψηλότερες στροφές για να μπορούν τα πίσω fans να τραβήξουν τον ζεστό αέρα.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Meshify 3 XL + custom loop (πρώτο attempt μετά απο αρκετά χρόνια semi-custom)

hm0Aysd.jpeg

(Ο 9800X3D έφυγε άκλαυτος με το direct die, απο LM dry spot, οπότε πίσω σε πιο κλασικό block)

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 18
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, dalain είπε

Σε απογοητευσα ε;

Όπως πάντα! :P Αλλά η προσπάθεια μετράει.

Edit: Πέρα από την πλάκα, θα πρέπει να ανοίξεις gallery με κουτια. H πρώτη στον κόσμο θα ναι.  

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...