dalain Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εσύ θα το παραμετροποιήσεις τόσο που θα είναι άλλο κουτί. Ειναι ηδη πολυ ομορφο,σκεφτομουν κατι σε λουπα με χαλκοσωληνα και μια πλατη ντυμενη με δερμα Επεξ/σία 28 Ιουλίου από dalain 4
mandragoraSCR Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, dalain είπε σκεφτομουν κατι σε λουπα με χαλκοσωληνα και μια πλατη ντυμενη με δερμα το εκανα εικονα και σε συνδιασμο με τα wooden accents θα σπερνει!!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, dalain είπε Ειναι ηδη πολυ ομορφο,σκεφτομουν κατι σε λουπα με χαλκοσωληνα και μια πλατη ντυμενη με δερμα Για ποιο λες ; 217 ή Mini v2 ;
dalain Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για ποιο λες ; 217 ή Mini v2 ; Για το 217 1
dalain Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ Διακοπές θα πάμε ή θα κάνουμε custom κουτιά; Μαζεμενο "κουτί" που πλησιάζει το sff τοσο όσο,ωστε να χωρανε τα πράγματα μέσα... (Οχι δεν ειμαι aorus fanboy....not) Καλες διακοπές αδέρφια! 16 1
alldaynews Δημοσ. Πέμπτη στις 07:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:31 μμ 13 minutes ago, dalain said: Διακοπές θα πάμε ή θα κάνουμε custom κουτιά; Μαζεμενο "κουτί" που πλησιάζει το sff τοσο όσο,ωστε να χωρανε τα πράγματα μέσα... (Οχι δεν ειμαι aorus fanboy....not) Καλες διακοπές αδέρφια! πως στηριξες την μητρικη??μια φωτο και απο πισω πλιζ
dalain Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ 23 λεπτά πριν, alldaynews είπε πως στηριξες την μητρικη??μια φωτο και απο πισω πλιζ Η πισω πλατη ειναι ξυλο και την εχω επενδυσει με αυτο το ύφασμα (ταπετσαρία αυτοκινήτων είναι). Πανω στο ξυλο έβαλα αποστάτες m3 και εκει στηρίχτηκε η μητρική Απο πισω δεν φαίνεται τίποτα(περα του τροφοδοτικού) μιας και ειναι ντυμένη η πλάτη 2
mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Πανέμορφο και πολύ έξυπνο το frame με τους σωλήνες. Μόνος σου το έφτιαξες?
dalain Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 μμ 18 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Πανέμορφο και πολύ έξυπνο το frame με τους σωλήνες. Μόνος σου το έφτιαξες? Αληθεια ρωτας;χαχαχα Η τρελα μου αυτη ειναι,ν αφτιαχνω δικα μου κουτια.Εχω ξανακανει με σιδηροσωληνα 10
mandragoraSCR Δημοσ. Παρασκευή στις 08:05 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:05 πμ 9 ώρες πριν, dalain είπε Αληθεια ρωτας;χαχαχα Η τρελα μου αυτη ειναι,ν αφτιαχνω δικα μου κουτια.Εχω ξανακανει με σιδηροσωληνα απλα ήθελα να σιγουρευτώ χαχαχαχαχ το θυμάμαι το συγκεκριμένο. Πολυ μου αρεσει αυτο το industrial στιλ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Έτοιμο και το Lancool 217, αρκετά όμορφο, ευρύχωρο με ευκολίες αλλά και αστοχίες όπως το GPU support το οποίο στη δική μου περίπτωση είναι άχρηστο διότι βρίσκει στο fan της GPU. Επίσης για να κουμπώσει το καπάκι επάνω έπρεπε να βιδωθεί το ψυγείο της AIO σε συγκεκριμένο σημείο. Ένα άλλο θετικό είναι το πλαϊνό τζάκι που δεν είναι τέρμα σκοτεινό σαν το NZXT H7 Flow που είχα και δεν έβλεπες τίποτα. Τα fans θέλουν ρύθμιση γιατί ακούγονται πολύ στο default. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και το προτείνω ειδικά στην MSRP τιμή και όσους λατρεύουν το ξύλο. Το μόνο GPU support που μπορεί να μπει είναι αυτό για όσους ενδιαφέρονται. 10
mandragoraSCR Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ αρκετά μαζεμένο φαίνεται ομορφο θα ελεγα καθως μου αρεσει η νεα αυτη μοδα με τo ξύλο 3
xartemporas Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 μμ 30 minutes ago, Psycho_Warhead said: Έτοιμο και το Lancool 217, αρκετά όμορφο, ευρύχωρο με ευκολίες αλλά και αστοχίες όπως το GPU support το οποίο στη δική μου περίπτωση είναι άχρηστο διότι βρίσκει στο fan της GPU. Επίσης για να κουμπώσει το καπάκι επάνω έπρεπε να βιδωθεί το ψυγείο της AIO σε συγκεκριμένο σημείο. Ένα άλλο θετικό είναι το πλαϊνό τζάκι που δεν είναι τέρμα σκοτεινό σαν το NZXT H7 Flow που είχα και δεν έβλεπες τίποτα. Τα fans θέλουν ρύθμιση γιατί ακούγονται πολύ στο default. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και το προτείνω ειδικά στην MSRP τιμή και όσους λατρεύουν το ξύλο. Το μόνο GPU support που μπορεί να μπει είναι αυτό για όσους ενδιαφέρονται. Μεγεια! Ωραιο.. Μια Pro Art τωρα και εισαι κομπλε! 1 1
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Έτοιμο και το Lancool 217, αρκετά όμορφο, ευρύχωρο με ευκολίες αλλά και αστοχίες όπως το GPU support το οποίο στη δική μου περίπτωση είναι άχρηστο διότι βρίσκει στο fan της GPU. Επίσης για να κουμπώσει το καπάκι επάνω έπρεπε να βιδωθεί το ψυγείο της AIO σε συγκεκριμένο σημείο. Ένα άλλο θετικό είναι το πλαϊνό τζάκι που δεν είναι τέρμα σκοτεινό σαν το NZXT H7 Flow που είχα και δεν έβλεπες τίποτα. Τα fans θέλουν ρύθμιση γιατί ακούγονται πολύ στο default. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και το προτείνω ειδικά στην MSRP τιμή και όσους λατρεύουν το ξύλο. Το μόνο GPU support που μπορεί να μπει είναι αυτό για όσους ενδιαφέρονται. Ωραίος ο Τζιμαρος! Πανέμορφο το ξύλο πάντως στα κουτιά, imho. Δίνει μια κλασική αίσθηση και σαν trend ταιριάζει περισσότερο σε έναν χώρο να το βλέπεις από όλες τις RGB καρναβολουπερβολές που έχουμε δει κατά καιρούς και τα υπόλοιπα κουραφέξαλα πειράματα των κατασκευαστών. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα