ICE-T Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ακόμη ένα Build με το Corsair Frame 4000D,all corsair RS120 Fans and Corsair Nautilus 360 RS μέχρι να παραλάβω το Lian Li O11 mini Flow .Η υδροψυξη δεν είναι κακή σε απόδοση τελικά σε ΑΜ5 συστήματα όπως λένε σε κάποια κανάλια , αντιθέτως τα φανακια της corsair έχουν μέτρια απόδοση παρόλο που υποτίθεται έχουν σχεδόν διπλάσια στατική πίεση από τα Artic P120 PST.Επίσης το μαμα GPU support bracket που έχει το κουτί βρισκει στο fan της κάρτας και θέλει πατέντα για να κρατήσει την κάρτα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:10 μμ από ICE-T 10
ICE-T Δημοσ. Σάββατο στις 10:23 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:23 πμ (επεξεργασμένο) Τελικά ήρθε γρηγορότερα απο ότι περίμενα .Στο θέμα ποιότητας όπως το σκαλιζα φαίνεται premium όπως μάς συνηθίζει η συγκεκριμένη εταιρείας χωρίς αστοχίες υλικού ούτε λάθος αποστάσεις στις γωνίες. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:29 πμ από ICE-T 4
dalain Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 πμ 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε Τελικά ήρθε γρηγορότερα απο ότι περίμενα . Μεγειες! Ειμαι περιεργος να το δοκιμασω και εγω αλλα επελεξα το 217 το οποιο περιμενω! Οπως θα περιμενω να ακουσω την και αποψη σου για αυτο μολις το χτισεις! 1
ICE-T Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ 1 λεπτό πριν, dalain είπε Μεγειες! Ειμαι περιεργος να το δοκιμασω και εγω αλλα επελεξα το 217 το οποιο περιμενω! Οπως θα περιμενω να ακουσω την και αποψη σου για αυτο μολις το χτισεις! Ευχαριστώ αδερφέ, πολύ καλό κουτί διάλεξες καλός να σου έρθει, λογικά αύριο θα του περάσω το hardware, Δευτέρα θα ανεβάσω φωτογραφίες και σχόλια. 3
mandragoraSCR Δημοσ. Σάββατο στις 12:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:15 μμ Ποια η διαφορα του Flow και του απλου Mini V2?
ICE-T Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε Ποια η διαφορα του Flow και του απλου Mini V2? Το απλό έρχεται χωρίς fans και η διαφορά στην τιμή είναι 15 ευρώ λιγότερα στο απλό. Τα fans στο flow είναι reverse blade, νομίζω για τόσο μικρή διαφορά αν δεν έχεις rgb fans δικά σου, συμφέρει να αγοράσεις το flow, πχ εμένα με βολεψε επειδή φτιάχνω zero rgb blackout pc builds. Να αναφέρω ότι επειδή είναι 5 slot pcie τον κουτί, σε ορισμένες atx μητρικές η κάρτα δεν θα κουμπώνει οριζόντια μόνο vertical. πχ η Gigabyte B850 ,Χ870 aorus elite έχει θέμα στο συγκεκριμένο κουτί. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:11 μμ από ICE-T 2
ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν για το μέγεθος του και ότι είναι κλειστό με γυαλι και με μη αφαιρούμενο φίλτρο στο επάνω πάνελ ,νομίζω έχει πολύ καλές θερμοκρασίες .Με θερμοκρασία δωματίου 26 βαθμους ,μετά από 40 λεπτά Call of Duty Black Ops 6 maximum cpu (tcll/tdie) 62.1c με τα φανακια του ψυγείου να μην περνάνε τις 1.245 rpm ,τα πλαϊνά μέχρι 1.066rpm και ο πίσω τις 745rpm ,οι μνήμες 43c και η 40c ,ο επάνω gen5 nvme 54c και ο αποκατω gen4 45c,η κάρτα maximum GPU temps 63.5 και memory junction 62c με τά κάτω φανακια του κουτιού να δουλεύουν μέχρι 881rpm και της κάρτας μέχρι 1500rpm .Γενικά τα μαμισια fans δουλεύεουν αθόρυβα .Νομίζω αν ήταν 2L μεγαλύτερο με static fan's θα είχε ακόμη καλύτερο airflow. ,αλλά για το μέγεθος του τα σπάει, Επεξ/σία Κυριακή στις 02:39 μμ από ICE-T 5
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:46 μμ 23 ώρες πριν, ICE-T είπε φτιάχνω zero rgb blackout pc builds LFE! 1
ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 01:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Πέτρος είπε LFE! δεν μου αρέσουν τα 🌈 PC πειράζει? 😂 . Επεξ/σία Κυριακή στις 01:40 μμ από ICE-T 2
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 02:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:03 μμ 22 λεπτά πριν, ICE-T είπε δεν μου αρέσουν τα 🌈 PC πειράζει? 😂 . Εδώ παίρνω κοφτακι αν δεν σβήνουν από δισκόπτη/λογισμικό, ρωτάς αν πειράζει? 3
7nisiotis Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ 3 hours ago, ICE-T said: Λοιπόν για το μέγεθος του και ότι είναι κλειστό με γυαλι και με μη αφαιρούμενο φίλτρο στο επάνω πάνελ ,νομίζω έχει πολύ καλές θερμοκρασίες .Με θερμοκρασία δωματίου 26 βαθμους ,μετά από 40 λεπτά Call of Duty Black Ops 6 maximum cpu (tcll/tdie) 62.1c με τα φανακια του ψυγείου να μην περνάνε τις 1.245 rpm ,τα πλαϊνά μέχρι 1.066rpm και ο πίσω τις 745rpm ,οι μνήμες 43c και η 40c ,ο επάνω gen5 nvme 54c και ο αποκατω gen4 45c,η κάρτα maximum GPU temps 63.5 και memory junction 62c με τά κάτω φανακια του κουτιού να δουλεύουν μέχρι 881rpm και της κάρτας μέχρι 1500rpm .Γενικά τα μαμισια fans δουλεύεουν αθόρυβα .Νομίζω αν ήταν 2L μεγαλύτερο με static fan's θα είχε ακόμη καλύτερο airflow. ,αλλά για το μέγεθος του τα σπάει, Arctic 280 χωράει πάνω κανονικά θεωρητικά; 1
ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ 22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Arctic 280 χωράει πάνω κανονικά θεωρητικά; όχι δυστυχώς δεν χωράει, ενώ χωράει 360αρα artic ,αδερφέ πάρε ένα 360 δώστην αυτή την 280 να ηρεμήσεις ,τα κουτιά είναι μετρημένα που την χωράνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα