Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ICE-T είπε

απο που το περιμενεις το 217 ?Ειχαν ερθει καποια κομματια αρχη της εβδομαδας στα 125 ευρω απο καταστηματα που βρισκονται στο Σκρουτζ .

Θα μου έρθει απ' ευθείας απο την πηγή 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dalain είπε

Θα μου έρθει απ' ευθείας απο την πηγή 😉

Super , αναμενω φωτογραφιες .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deafman είπε

εχει θεσεις για 2 cdιερες κατω? 😁

Ωραιο case για "classy" build. 

Θα μπορούσε,χαχα.Ειναι "ταπες" για να κλείνει τα κενα που αφήνουν οι ανεμιστήρες οταν τους αλλάζεις θέση!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, dalain είπε

Ρε σεις... Είναι πανέμορφο.....Αντε να δούμε πως θα γίνει και αυτό!!!

PXL_20251006_134850362.PORTRAIT_copy_2304x2507.jpg

PXL_20251006_134747387.PORTRAIT(1)_copy_2304x2517.jpg

πολυ ομορφο ,αν εχεις ορεξη νσ δοκμασειςνα τοποθετησεις τα fan's κατω απο την καρτα, στην πιο κατω θεση οταν το ξεκινησεις το Build, νομιζω θα δειχνει πολυ καλυτερα .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ICE-T είπε

πολυ ομορφο ,αν εχεις ορεξη νσ δοκμασειςνα τοποθετησεις τα fan's κατω απο την καρτα, στην πιο κατω θεση οταν το ξεκινησεις το Build, νομιζω θα δειχνει πολυ καλυτερα .

Θα το βανδαλισω λιγο,χαχαχα....θα μπει ψυγειο στο κατω μερος( εκει που εχει τους reverse) και ενα ψυγειο πανω.

Οι μπροστινοι γαματοι 170αρηδες εχουν ηδη ξηλωθει μπηκαν 3 special 120ρηδες!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dalain είπε

Θα το βανδαλισω λιγο,χαχαχα....θα μπει ψυγειο στο κατω μερος( εκει που εχει τους reverse) και ενα ψυγειο πανω.

Οι μπροστινοι γαματοι 170αρηδες εχουν ηδη ξηλωθει μπηκαν 3 special 120ρηδες!

Αυτο δεν ειναι βανδαλισμος φιλε μου. Αυτο ειναι "το μαγικο αγγιγμα του Dr Dalain!" 😅

• Haha 1
Δημοσ.
On 07/10/2025 at 08:51, dalain said:

Θα μπορούσε,χαχα.Ειναι "ταπες" για να κλείνει τα κενα που αφήνουν οι ανεμιστήρες οταν τους αλλάζεις θέση!

να κατι τετοια δειχνουν ποιες εταιρειες βαζουν σκεψη πισω απο τις δημιουργιες τους. 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, μπηκα να ρωτησω για οσους χρησιμοποιουν ή οσουςν εχουν δουλεψει καθολου με το Lian Li A3...μαρεσει πολυ σαν κουτι αλλα φοβαμαι το airflow...σκεφτομαι να το δουλεψω με εναν intel 14700k πανω, την 9070xt (nitro) και μια 3πλη υδροψυξη πανω.

Απο θερμοκρασιες πως τα πηγαινει?Ρωταω γτ εχω ακουσει οτι ο 14700κ ειναι ψηλα σε θερμοκρασιες και δεν θα ηθελα σε συνδυασμο με την gpu να ξεκινησουν να "λιωνουν" τα παντα εκει μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο που εχεις ακουσει οτι εχει ψηλες θερμοκρασιες ο 14700Κ ? Για gaming  εχει πολυ κσλες θερμοκρασιες με τα intel power limit και ενα μικρο undervolt ,και το κουτι A3 για το μεγεθος του μια χαρα ειναι,αν θες περισοτερο airflow και modularity επειδη αλλαζεις συχνα hardware πας σε κατι μεγαλυτερο για να μην εχεις τους περιορισμους λογο μεγεθους .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...