Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lian LI 011 Vision Compact, τρομερό case πολύ στιβαρό κ ποιοτικό, πάρα πολύ καλό airflow, gpu cpu πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τουλάχιστον με το διάτρητο πανελ επάνω. Με το γυάλινο δεν το δοκίμασα λόγω ψυγείου που είναι 280 και δεν χωράει πλάγια. Πολύ φιλικό στο στήσιμο με εξαιρετικό cable management 

IMG_20251016_175207.jpg

IMG_20251016_183609.png

Επεξ/σία από timeg6
  • Like 9
Δημοσ.

Περιμένω τον Arctic P9 max ανεμιστήρα για να δω αν θα κάνει διαφορά αν και για open case καλά κρατιέται το συγκεκριμένο. 

AMD Ryzen 9 7950X σε custom ECO mode, Neo Forza MK5 96gb DDR5 6000mhz, B650I Aorus Ultra και μια Nvidia 3070m Frankenstein GPU στο πίσω μέρος. Το κουτί είναι το XTIA XPROTO-Mini και η ψύχτρα μια Thermalright AXP-100 Full Cooper με τον Noctua NF-A9x14 PWM.

XTIA Proto Mini 7950X.jpg

• Like 13
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, PadPoet είπε

Περιμένω τον Arctic P9 max ανεμιστήρα για να δω αν θα κάνει διαφορά αν και για open case καλά κρατιέται το συγκεκριμένο. 

AMD Ryzen 9 7950X σε custom ECO mode, Neo Forza MK5 96gb DDR5 6000mhz, B650I Aorus Ultra και μια Nvidia 3070m Frankenstein GPU στο πίσω μέρος. Το κουτί είναι το XTIA XPROTO-Mini και η ψύχτρα μια Thermalright AXP-100 Full Cooper με τον Noctua NF-A9x14 PWM.

XTIA Proto Mini 7950X.jpg

Αυτα τα ιδιαιτερα πολυ μου αρεσουν!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
7 minutes ago, dalain said:

Αυτα τα ιδιαιτερα πολυ μου αρεσουν!!!

Thanks master modder! Το συγκεκριμένο το είχα βρει στο Αγγλικό eBay μεταχειρισμένο και το πήρα σε πολύ καλή τιμή. Αν το είχα πάρει από XTIA το τελωνείο θα με μαδούσε!

Έχω και ένα Case Monsters-E: Animal Series-CALICO καινούργιο το οποίο σκέφτομαι κάποια στιγμή με το καλό να στο στείλω για μόντα για κάτι πιο σοβαρό σαν προσέγγιση. Αρχικά το είχα πάρει για να φτιάξω PC στον γιό μου αλλά έχει κολλήσει με το iPad! Αν έχεις χρόνο και μπορείς στείλε μου ΠΜ :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PadPoet είπε

XTIA XPROTO-Mini

Πολυ μου αρεσει αυτο το κουτακι. Παντα το ηθελα (το ηθελα για custom νερα) αλλα οπως ειπες και εσυ παιζει τελωνειο
Βγαλε και μια απο πισω να το δουμε. Και το αγαλματιδιο διπλα φαινεται τουμπανο xD

• Thanks 1
Δημοσ.
19 minutes ago, mandragoraSCR said:

Πολυ μου αρεσει αυτο το κουτακι. Παντα το ηθελα (το ηθελα για custom νερα) αλλα οπως ειπες και εσυ παιζει τελωνειο
Βγαλε και μια απο πισω να το δουμε. Και το αγαλματιδιο διπλα φαινεται τουμπανο xD

Θα βγάλω το βραδάκι. Έχω δύο 3070m GPU, η μια είναι σε αυτό, την άλλη την έχω αγγελία. Τρομερές κάρτες για το πόσο καίνε και για την απόδοση που βγάζουν. Στα 1440P είμαι μια χαρά. Σκέφτομαι να την αλλάξω με μια 9060XT 16GB, συγκεκριμένα αυτήν εδώ αλλά δεν ξέρω πόσες διαφορές θα δω. Θα πάω από τα 8GB στα 16GB (που λίγο δεν το λες) αλλά η 9060XT με την κανονική 3070 (όχι την 3070m) είναι πολύ κοντά σε απόδοση. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει.

Το αγαλματάκι είναι όταν είχα βγει 2ος σε ένα διαγωνισμό natural bodybuilding το 2017 στην Αγγλία 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...