tommybertsen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι τα Led και το κουτι ειναι ερωτευσιμο μεχρι θανατου! ! ! ! Αφησε τα οπως ειναι . Εαν υπηρχαν και σε λευκο χρωμα θα ηταν ακομη πιο σουπερ! Δε καταλαβαινω ομως κατι Λες "Μετα απο αρκετο καιρο αναμονης εφτασε στα χερια μου το ανανεωμενο NZXT H440 V2 που πηρε τη θεση του υπερτιμιου (αλλα τεραστιου για τα γουστα μου τελικα) Corsair 750D. Το H440 εχει λιγο μεγαλυτετρες διαστασεις " Αφου ειναι μεγαλυτερο το Η440 πως ειναι τεραστιο το 750D ? :P 2
king_k Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 "Μετα απο αρκετο καιρο αναμονης εφτασε στα χερια μου το ανανεωμενο NZXT H440 V2 που πηρε τη θεση του υπερτιμιου (αλλα τεραστιου για τα γουστα μου τελικα) Corsair 750D. Το H440 εχει λιγο μεγαλυτετρες διαστασεις " Αφου ειναι μεγαλυτερο το Η440 πως ειναι τεραστιο το 750D ? :P Σε σχεση με το προυγουμενο H440 οχι με το 750D.......λαθος διατυπωση Τα led ειναι λευκα, στη φωτο μπλεδιζουν. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! 2
cliobaccarra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Επιτελους τελειωσα και εγω το δικο μου κουτακι, αναμενονται καποιες βελτιωσεις σε sleeved καλωδια ,καποια led και ισως στο μελλον καμια καλυπτρα. Ευχαριστω πολυ τον dinosfan για την πολυτιμη βοηθεια και παρεα του. 16
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 πολύ ωραίο και φυσικά τα led να μείνουν Πολύ ωραίο θείο καλορίζικο!!!!!!!!!!!!! Καλύπτρα όπως και δήποτε!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου φαίνεται και οι δύο είμαστε της υπερβολής με 3 ψυγεία
cliobaccarra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 πολύ ωραίο και φυσικά τα led να μείνουν Πολύ ωραίο θείο καλορίζικο!!!!!!!!!!!!! Καλύπτρα όπως και δήποτε!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου φαίνεται και οι δύο είμαστε της υπερβολής με 3 ψυγεία 29 βαθμους η καρτα , 24 το cpu παιζοντας ac syndicate καλα ειναι. 30 βαθμους η καρτα , 50 το vrm 1 στο heaven 4.0, στοκ η καρτα. Νομιζω αλλο ενα ψυγειο δεν θα με χαλαγε!! 2
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και νόμιζα πως ήμουν μόνο εγώ.Βέβαια αν μπουν 2 ξεχωριστές λούπες που έχω όλα τα υλικά και με 2 ψυγεία είμαι καλυμένος
tommybertsen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 29 βαθμους η καρτα , 24 το cpu παιζοντας ac syndicate καλα ειναι. 30 βαθμους η καρτα , 50 το vrm 1 στο heaven 4.0, στοκ η καρτα. Νομιζω αλλο ενα ψυγειο δεν θα με χαλαγε!! Xωρις να παιζεις ειναι χειμωνας στο pc σου; :P Σε σχεση με το προυγουμενο H440 οχι με το 750D.......λαθος διατυπωση Τα led ειναι λευκα, στη φωτο μπλεδιζουν. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ενταξει τωρα επιασα το "V2" στο H440!! Παντως κουταρες και το 750D και το 440. Πανεμορφο. Τα λεντακια αφου ειναι λευκα μη το κουνησουν ρουπι! 1
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 29 βαθμους η καρτα , 24 το cpu παιζοντας ac syndicate καλα ειναι. 30 βαθμους η καρτα , 50 το vrm 1 στο heaven 4.0, στοκ η καρτα. Νομιζω αλλο ενα ψυγειο δεν θα με χαλαγε!! Σε στοκ τα ρολόγια η στα 5 ο επεξεργαστής και oc και η κάρτα??
Dinosfan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Κουκλσ εγινε το 900D allday μπες στο λουκι να στησουμε ακρυλικο 2
cliobaccarra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σε στοκ τα ρολόγια η στα 5 ο επεξεργαστής και oc και η κάρτα?? Στα 5 ο επεξεργαστής, στοκ η κάρτα. 2
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 1 δίσκο έχεις ή τους έβαλες στο πάτωμα.Κωνσταντίνε στο desk pc οι ακρυλικοί
kosegdit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μερικοί από εσάς φτιάχνετε κάτι κουτιά, που χαίρεσαι και μόνο να τα κοιτάς. Μου δημιουργούνται όμως μερικές απορίες.. Τόσο καλά είναι αυτά τα φουρφούρια της Corsair και έχουν κάνει πάταγο; Που πήγαν εταιρίες όπως η Noctua; Με μια ντουζίνα από δαύτα, καθώς και όλα τα συναφή της υδρόψυξης, πως πάτε από θόρυβο; Άμα θέλετε να αλλάξετε κανένα part ή να ανανεώσετε πάστες, δεν σας βγαίνει η ψυχή; Ελπίζω να μην χαλάω τελείως το thread. 3
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εύλογες οι απορίες.Ναι με τους ακρυλικούς είναι πιο μανούρα οποιαδήποτε αλλαγή.Εγώ ότι corsair είχα πάνω τους έβγαλα και έβαλα τους sharkoon shark blades εκτός από 3 arctic που θα αλλάξουν και αυτοί.Oι noctua δεν το συζητώ φοβεροί πανάκριβοι και μπεζ που μας χαλάει όταν φτιάχνουμε ένα χρώμα ή διχρωμία.Εχω 9 ανεμιστήρες και είμαι χαμηλά σε θόρυβο.Γυρω στα 28 με 30 db 1
Dinosfan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 To κακο με το ακρυλικο ειναι αυτο οτι αν θελεις να αλλαξεις Hardware σου βγαινει η πιστη γτ θελει λυσιμο ολη η λουπα ενω με τους πλαστικους απλα ξεκουμπωνεις.Σκεψου οτι μας πηρε πανω απο 6 ωρες να στησουμε την λουπα.Η ανταμοιβη στον κοπο μας αυτο το ωραιο αποτελεσμα.Βεβαια αμα στησεις σωστα την λουπα με 1-2 βανες στα σωστα σημεια αδειαζεις σε δευτερολεπτα.Τα sharkoon fan blades πρεπει να νε οτι καλητερο.Στις 1000 στροφες αθορυβοι με στατικη πιεση που φτανει τα 2,4.Εγω απο προσωπικα απογοητευτικα με τα Vardar φανακια της ΕΚ.Πολυ φασαρια και καθολου αποδοτικα.Απο προσωπικη εμπειρεια με τα 2 φανακια στην καρτα γραφικων να καταλαβεις με τα Vardar εφτασα 25-26 βαθμους ,ενω οταν εβαλα τα sharkoon επεσα 4 με 5 βαθμους.Ναι οποιος αμφισβητει οτι ειμαι στους 20 βαθμους μπορω να στειλω και φωτο.Τωρα με το κρυο εχω δει κατι 18 αρια 3
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σε σχεση με το προυγουμενο H440 οχι με το 750D.......λαθος διατυπωση Τα led ειναι λευκα, στη φωτο μπλεδιζουν. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Πήγαινα να σχολιάσω την λάθος διατύπωση (ως πρώην χρήστης του 750D) αλλά είδα το διόρθωσες. Για πες για το V2 οι διαφορές είναι αυτές που αναφέρεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα