Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο ρε αρχηγε!Αν εβαζες και τον δαφνοστεφανωμενο στην μεση της δεξαμενουλας θα΄τανε ταμαμ!Πολυ ωραιο και εντονο! Καλοδουλευτο! :-D

• Like 4
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπραβο ρε αρχηγε!Αν εβαζες και τον δαφνοστεφανωμενο στην μεση της δεξαμενουλας θα΄τανε ταμαμ!Πολυ ωραιο και εντονο! Καλοδουλευτο! :-D

Σε ευχαριστω μαν, δεν ασχολουμε καθολου με ομαδες ομως. :P Απλα εχει κλασει το Hue+ και δεν μπορω να αλλαξω χρωματα. Παιζει να καηκε μαζι με την παλια mobo. 

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα επιτελους να ποσταρω κι εγω το κουτι μου που λεει και το thread. Ετοιμο μετα απο αρκετο καιρο αναμονης...

Πολεμικότατο. Βγάλε μας και μια φωτό με όλα τα rog να πηδηχτούμε απ το παράθυρο.

• Like 3
Δημοσ.

Πολεμικότατο. Βγάλε μας και μια φωτό με όλα τα rog να πηδηχτούμε απ το παράθυρο.

Μεσα στις επομενες ημερες που θα μαζεψω τριπανια, κατσαβιδια, σωληνες και fittings απο το πατωμα θα βγαλω. :)

Απίθανο το εργαλείο.Να το χαρείς όσο δεν πάει ΄φίλε μου!!!!

Ευχαριστω αδερφε! Βαλε και συ μπρως οσο πιο συντομα μπορεις γιατι με πηρε το 900D τηλ και εκανε παραπονα. :P 

• Like 3
Δημοσ.

Ηρθε η ωρα επιτελους να ποσταρω κι εγω το κουτι μου που λεει και το thread. Ετοιμο μετα απο αρκετο καιρο αναμονης...

Πολυ ωραιο build! Τα psu cable τα κοκκινα , απο που? Ψαχνω ιδια φαση ακριβως για να συνδεσω τη 1070 μου , ενα 6πινο και ενα 8πινο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ωραιο build! Τα psu cable τα κοκκινα , απο που? Ψαχνω ιδια φαση ακριβως για να συνδεσω τη 1070 μου , ενα 6πινο και ενα 8πινο.

Ειναι extensions της bitfenix. Υπαρχουν σε αρκετα μαγαζια οποτε μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz θα σε βοηθησει. Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος ειναι τα 6+2pin, απλα το ενα 2pin ειναι τραβηγμενο πισω εφοσον δεν το χρειαζομαι. Αν παρεις cable combs, θα ελεγα να παρεις 14αρια και οχι 8αρια και ξεχωριστα 6αρια. Με τα 14αρια combs θα διχνει πιο μαζεμενο οπως ειναι το 24pin μου π.χ. :)

Επεξ/σία από reborn010
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ καλόςςς... άμα βάλεις και τπτ πάνω στα ssd.... μωβ plexy....μωβ μεμβράνη... κάτι τέλος πάντων να μην διαταράσουν το άψογο...και ακόμα έναν ανεμιστήρα μπροσταά...

Μπράβοοο

post-63858-0-28227300-1486152544_thumb.jpg

post-63858-0-39982700-1486152559_thumb.jpg

Επεξ/σία από F117
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδακια  μια παρατηρηση για τον καλο ολων, οταν κανετε παραθεση  κι εμπεριεχονται και φωτο μεσα να τις αφαιρειτε γιατι ειναι κριμα να αλλαζουμε καθε μηνα ποντικι λογο ξεχειλωμενου Scroll... Το ειπε κι αλλος ενας πιο πισω και δικιο εχει ο ανθρωπας... :-D

• Like 8
Δημοσ.

Πάλι καλά που είσαι και στο PC εγώ που πληρώνω και τα δεδομένα για τα thumbnails από το κινητό τι να πώ :)

Πλακιτσα κάνω, αλλά συμφωνώ

• Like 1
Δημοσ.

Specs?

Ενημερωσα την υπογραφη μου ;) 

πολύ καλόςςς... άμα βάλεις και τπτ πάνω στα ssd.... μωβ plexy....μωβ μεμβράνη... κάτι τέλος πάντων να μην διαταράσουν το άψογο...και ακόμα έναν ανεμιστήρα μπροσταά...

Μπράβοοο

Το εχω στα αμεσα σχεδια μου. Σκεφτομαι ειτε μαυρο plexi ειτε μπλε. Αν και προς μαυρο το κοβω,διοτι δεν ξερω αν μπορω να βρω μπλε χρωμα στα ιδια πανω κατω με την λεπτομερια την μπλε που εχει μεσα στο κουτι. Οποτε σκεφτομαι το μαυρο.. (Καμια γνωμη-προταση και απο εσας δεκτη) 

Και επισης,επειδη τις επομενες μερες θα προσθεσω αλλα 8gb ram της Corsair Vantage (τις μαυρες σαν και αυτες που εχω,ελπιζω να μην εχω ασυμβατοτητα λογω διαφορετικου part μιας και θα ειναι μεταχειρισμενες μαλλον αλλα ιδιας σειρας) σκεφτομαι το ανεμιστηρακι της ψυχτρας να το βαλω απο την αλλη μερια και να φυσαει απο τα αριστερα προς τα δεξια (τωρα φυσαει δεξια προς αριστερα) διοτι ειναι αναγκαιο η αλλαγη κατευθηνσης του airflow γιατι δεν χωρανε οι μνημες οι νεες. Φυσικα και θα αλλαξω και τους αλλους δυο ανεμιστηρες ωστε να φυσουν προς την αντιθετη κατευθυνση απο οτι τωρα. Ελπιζω να εχω τις ιδιες θερμοκρασιες και να μην αλλαξουν λογω αλλαγης κατευθυνσης του airflow. Επισης ειναι στα σχεδια μου ενα μικρο 10x10cm κομματι plexi ή αλουμινιου να μπει κατω δεξια κατω απο την καλυπτρα ωστε να κρυβει αυτο το μικρο ανοιγμα ωστε να μην φαινονται καθολου τα καλωδια που βρισκονται κατω απο την καλυπτρα. Οπως επισης Θα αλλαξω και το 24pin & 8pin vga με μπλε sleeve προεκτασεις. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...