Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε το s δεν μου κανει γιατι εγω δεν βαζω ποτε fan controler θα προτιμουσα να ειχε κανενα card reader

Οποτε η στο απλο θα παω σε κοκκινο μαυρο που ταιριαζει με την μητρικη και τις μνημες μου η στο αλλο που παιρνει και drive

Ποσο θα ηθελα το drive να το επαιρνε χαμηλα κατω παρα τερμα πανω.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ξαναβαλει παλαιοτερα καποιες φωτο ,αλλα τωρα εχω κανει καποιες αλλαγες.

Εχω βαψει ολο το εξωτερικο μερος με χρυσο μεταλικο χρωμα και εχω κανει  καποιες παπατζες πανω του  :-)

314uwaw.jpgvfa7lt.jpgoumro5.jpg2nk5447.jpg244r3w5.jpg

Επεξ/σία από aspirini
  • Like 29
Δημοσ.

o intel δεν μπαινει μέσα στο shroud κάπως?/

μια χαρά είναι εκεί, θα μετρήσει διαστάσεις, θα κάνει ένα αυτοκολλητάκι http://wallpapercave.com/wp/6NKuNA3.jpg ή κάποιο logo της αρεσκείας του και κομπλέ.

Δημοσ.

Μια πρωτη προσπαθεια. Θελει λιγη δουλεια ακομα. :)

Οταν λες μια πρωτη προσπαθεια; Μακαρι ολων οι πρωτες προσπαθειες να ηταν σαν την δικη σου :) 

• Like 4
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω έναν hyperx ssd για να ταίριαζει καλύτερα στα χρώματα του κουτιού. Επίσης, θέλω να αλλάξω κάποια fans, πολύ πιθανότατα σε λευκό χρώμα.

μια χαρά είναι εκεί, θα μετρήσει διαστάσεις, θα κάνει ένα αυτοκολλητάκι http://wallpapercave.com/wp/6NKuNA3.jpg ή κάποιο logo της αρεσκείας του και κομπλέ.

ΔΕν είναι κακή η ιδέα σου φίλτατε! Θα το κοιτάξω. Όντως ο ssd δεν μπαίνει κάπου αλλού.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω έναν hyperx ssd για να ταίριαζει καλύτερα στα χρώματα του κουτιού. Επίσης, θέλω να αλλάξω κάποια fans, πολύ πιθανότατα σε λευκό χρώμα.

Διάλεξε 90 ευρώ (SSD) ή <=5 ευρώ (αυτοκόλλητο).

• Like 1
Δημοσ.

φιλτατε γτ το ssd den to ebales panw sths baseis p exei to kouti 

Γιατί εκεί θα είναι ξαπλωμένος και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει σε sleep mode και να μην ξυπνήσει  ^_^

• Like 5
Δημοσ.

Διάλεξε 90 ευρώ (SSD) ή <=5 ευρώ (αυτοκόλλητο).

Είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου να παρω ούτως ή άλλως 2ο ssd.

Και πάλι θα φαίνεται, όχι τόσο όσο τώρα αλλα μια η άλλη. Μάλλον θα φτιάξω ένα αυτοκολλητάκι γι αυτόν, που λογικά θα μπει στις από πάνω βάσεις.

φιλτατε γτ το ssd den to ebales panw sths baseis p exei to kouti

Αν εννοείς τις κρυμμένες βάσεις, δυστυχώς είναι γεμάτες.
Δημοσ.

B)  B)  B)  B)  πολύυυ καλό... εσύ πρέπει να βάλεις χαλκοσωλήνα μέσα...υδρόψυξη.... τέλος......

Exω κλειστο loop μεσα.Καμια παπατζα ομως με χαλκοσωληνες ναι το σκεφτομαι ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

τώρα το διάβασα στην υπογραφή σου αγόρι!! Για ψήσου να γίνουμε πολλοί!Και σε αυτό που έχεις μπορείς να της βάλεις και να αντικαταστήσεις τις εύκαμπτες

Δημοσ.

τώρα το διάβασα στην υπογραφή σου αγόρι!! Για ψήσου να γίνουμε πολλοί!Και σε αυτό που έχεις μπορείς να της βάλεις και να αντικαταστήσεις τις εύκαμπτες

Εχει εγγυηση ακομη 2 χρονια ! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...