ZELOMOTH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ Αν δεν την χρειαζεσαι, βαλε την στο "Μην πετατε τιποτα!...." Αλλα στειλε μου πμ πρωτα!
Charlie53 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Είπα να βάλω και κάποιες φωτο το δικό μου σύστημα είναι ουσιαστικά το πρώτο build μου, το κουτί είναι το deepcool earlkase. Ο επεξεργαστής είναι ο i5 6500 για αυτό και έχω στοκ ψυχτρα. Αν έχει κάποιος καμία πρόταση , ευπρόσδεκτη. 12
life is music Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Είπα να βάλω και κάποιες φωτο το δικό μου σύστημα είναι ουσιαστικά το πρώτο build μου, το κουτί είναι το deepcool earlkase. Ο επεξεργαστής είναι ο i5 6500 για αυτό και έχω στοκ ψυχτρα. Αν έχει κάποιος καμία πρόταση , ευπρόσδεκτη. Δες την coolermaster 212x
Charlie53 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δες την coolermaster 212x Ευχαριστώ για την πρόταση. Επειδή δεν πρόκειται να ζορίσω ποτέ τον επεξεργαστή και το θέμα της ψυκτρας θα είναι μόνο και μόνο αισθητικό , το προτιμώ έτσι. Αν θα εβαζα μαλλον θα πηγαινα σε υδροψυξη.
mcrae13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Είπα να βάλω και κάποιες φωτο το δικό μου σύστημα είναι ουσιαστικά το πρώτο build μου, το κουτί είναι το deepcool earlkase. Ο επεξεργαστής είναι ο i5 6500 για αυτό και έχω στοκ ψυχτρα. Αν έχει κάποιος καμία πρόταση , ευπρόσδεκτη. Όμορφο και καθαρό στήσιμο. Very nice για πρώτο build ειδικά αν το έστησες μόνος σου,μπράβο! Τώρα για ψύκτρα ,όπως είπες για ομορφιά πας σε AIO ή σε κάποια αερόψυκτρα τύπου cryorig h7 που θα έδινε ένα ακόμα + στο μάτι . 2
ekans Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το δικό μου project.. Nzxt kraken x62.. 24
mcrae13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το δικό μου project.. Nzxt kraken x62.. Perfection Έυγε !! 3
Heybro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το δικό μου project.. Nzxt kraken x62.. Εξαίσιο μπράβο ρε συ. 2 ssd έβαλες? Εγώ πρέπει να δώσω σουτ τον hdd το μόνο πράγμα που κάνει θόρυβο στον υπολογιστή και να βάλω άσπρα ανεμιστηρακια με rgb να δέσει.
ekans Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εξαίσιο μπράβο ρε συ. 2 ssd έβαλες? Εγώ πρέπει να δώσω σουτ τον hdd το μόνο πράγμα που κάνει θόρυβο στον υπολογιστή και να βάλω άσπρα ανεμιστηρακια με rgb να δέσει. να σαι καλά! ναι 2 προς το παρών.. ένας με os και ένας με όλα τα υπόλοιπα.. παρακάτω σκέφτομαι κανέναν 500αρη evo 2
mcrae13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Με την προσθήκη της gpu ολοκληρώθηκε(?) και το δικό μου project 19
Heybro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 να σαι καλά! ναι 2 προς το παρών.. ένας με os και ένας με όλα τα υπόλοιπα.. παρακάτω σκέφτομαι κανέναν 500αρη evo 1TB 960 evo M2 παρακαλω στα 200 ευρω τον περνω χθες. Στα 300+ ειναι no go για την ωρα αν και στη βραση κολλαει το σιδερο. Να ακουγεται μονο ο σκληρος σε ολοκληρο συστημα ειναι καπως ρε γαμωτο. Με την προσθήκη της gpu ολοκληρώθηκε(?) και το δικό μου project Με γειες με γειες ωραια πραγματα βλεπω. Τα ασπρα καλωδια τα πηρατε ξεχωριστα? Δινουν πολυ premium χαρακτηρα στο build.
mcrae13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Με γειες με γειες ωραια πραγματα βλεπω. Τα ασπρα καλωδια τα πηρατε ξεχωριστα? Δινουν πολυ premium χαρακτηρα στο build. Thanks φίλος . Ναι τα λευκά καλώδια είναι extensions,υπάρχουν και σε άλλα χρώματα.Τα βρίσκεις σε διάφορα μαγαζιά,εγώ τα είχα πάρει παλιότερα από κιτρινομάγαζο. 3
Heybro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Thanks φίλος . Ναι τα λευκά καλώδια είναι extensions,υπάρχουν και σε άλλα χρώματα.Τα βρίσκεις σε διάφορα μαγαζιά,εγώ τα είχα πάρει παλιότερα από κιτρινομάγαζο. Θα τσιμπησω 2 για gpu και μητρικη θα δειξουν αρκετα ομορφα με το ασπρο κουτι. Για fans ειπα τα παρακατω αλλα θα κανουν δουλεια? https://www.gearbest.com/cpu-cooler/pp_929351.html Επισης το κουτι εχει 2 ανεμιστηρες. Τριτο μπορω να βαλω και αν ναι που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα