Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, splanis είπε

Πείτε καμία ίδια πως σκατά βάζουμε τα κώλο led γιατι με ταλαιπώρησαν. Είναι παλιά η ταινία και δεν κολλάει 

Φιλε οτι σου ειπε ο radiohead ,καθεσαι και παιδευεσαι χωρις λογο. Παρε ενα κιτ να ξεμπερδευεις μαγνητικο να μπορεις να το βγαζεις να το βαζεις οπου θες,δεν ειναι και κανα φοβερο ποσο. Με τον τηλεχειρισμο του ,το ιδιο εχω και εγω και πετα επιτελους αυτην που εχεις :D

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

bigboss.jpg.c84fbcec20540a8875da5f63f61d64c5.jpg

Να και το δικο μου αλλαγμενο setup τα specs του ειναι : cpu Intel Core i7 4790 3.6ghz , mobo Asus h81-gamer , ram 16 gb ddr3 Hyperx Fury , gpu Gigabyte Gtx 970 G1 Gaming ,hdd Western Digital 1TB Caviar Blue ,psu bequiet Pure Power 9 500 Watt CM ,case Phanteks Eclipse P400s TG ,Coolermaster Masterliquid ML240L RGB liquid cooler ,Phanteks Sleeved Cables ,monitor LG 22mp58u ,keyboard Motospeed Inflictor CK104 ,mouse Logitech G502 Proteus Spectrum ,mousepad Corsair MM300 Extended ,Headphones Hyperx Cloud 2 ,speakers Logitech Z333 2.1 μπορειτε να το δειτε κιολας στην σελιδα μου στο instagram https://www.instagram.com/gamingpc.setups/

Μπορειτε να μου στειλετε και τα δικα σας setups για να τα ανεβασω μεσω email στην διευθυνση [email protected]

Καλο βραδυ κυριακης σε ολο το forum

• Like 15
Δημοσ.

Μπορεί να είμαι off topic αλλά θα ρωτήσω. 

Έχω αγοράσει αυτό το κουτί και μέσα έχω την μητρική της υπογραφής μου. 

Βεβαία όταν το αγόρασα δεν είχα ιδέα για τον κόσμο του RGB φωτισμού στο PC και τώρα που βλέπω τα δικά σας έχω πάθει πλάκα! 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το ένα καπάκι με plexiglass ή έστω κάτι για να μην χάσω τον φωτισμό; 

200r_hero_up.png

2017101610211063_m.gif

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20180213_163317_HHT.jpg

IMG_20180213_163340_HHT.jpg

IMG_20180213_164343_HHT.jpg

IMG_20180213_164632_HHT.jpg

Επιτέλους όλα έτοιμα

(με το κινητό δεν γινόταν να τραβήξω φωτογραφία χωρίς να κάνει αντανάκλαση το τζάμι του υπολογιστή)

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 19
Δημοσ.
Στις 12/2/2018 στις 3:29 ΜΜ, sakis697 είπε

Μπορεί να είμαι off topic αλλά θα ρωτήσω. 

Έχω αγοράσει αυτό το κουτί και μέσα έχω την μητρική της υπογραφής μου. 

Βεβαία όταν το αγόρασα δεν είχα ιδέα για τον κόσμο του RGB φωτισμού στο PC και τώρα που βλέπω τα δικά σας έχω πάθει πλάκα! 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το ένα καπάκι με plexiglass ή έστω κάτι για να μην χάσω τον φωτισμό; 

200r_hero_up.png

2017101610211063_m.gif

Γράψε στο YouTube how to make custom windowed case η κάτι τέτοιο έχει αρκετές ιδέες. Επειδή θα στοιχίσει αρκετά  λεφτά θεωρώ ότι δεν αξίζει καλύτερα να δώσεις το κουτί και να πάρεις ένα καινούργιο 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδια το side panel απο το s340 μου εχει γινει χαλια απο γρατζουνιες. Εχω σκεφτει να κοψω ενα κομματι plexi glass, να το βαψω περιμετρικα με spray και να το στερεωσω με μαγνητικη ταινια, εχει κανεις ιδεα για το κοστος? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hliastsek είπε

Ρε παιδια το side panel απο το s340 μου εχει γινει χαλια απο γρατζουνιες. Εχω σκεφτει να κοψω ενα κομματι plexi glass, να το βαψω περιμετρικα με spray και να το στερεωσω με μαγνητικη ταινια, εχει κανεις ιδεα για το κοστος? 

δέκα το plexi

https://www.skroutz.gr/c/653/kollitikes-taines.html?from=catspan&keyphrase=μαγνητική+ταινία

https://www.skroutz.gr/c/2357/xromata-spray.html?from=catspan&keyphrase=σπρέυ+μαύρο

Άν θυμάμαι καλά είσαι Γιάννενα έχει praktiker εκεί άν δεν έχεις γνωστό με επιγραφές ακρυλικά

https://www.praktiker.gr/p/plexiglass-diafanes-50x50cm-5mm-59911

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, redykt είπε

To plexi γεμιζει εξισου ευκολα γρατζουνιες με το παρα μικρο , οπως το acrylic ;

Το ίδιο είναι.

Τα πλαστικά που έχουν τα παλιότερα και τα φθηνά σημερινά κουτιά δεν είναι κάν ακρυλικό γιαυτό σκρατσαρονται για πλάκα :)

34 λεπτά πριν, redykt είπε

To plexi γεμιζει εξισου ευκολα γρατζουνιες με το παρα μικρο , οπως το acrylic ;

ψάχνεις ακόμη για κουτί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγιναν κάποιες αλλαγές ακόμα και συνεχίζουμε.

Το τροφοδοτικό νομίζω πως θέλει ένα κάλυμμα.. έλεγα για μεταλλικό και όχι ακρυλικό. Τι λέτε ?

5a87636d92b41_IMG_20180216_2102122.jpg.cae8a8713c5cf38e68c6303d6b7073bf.jpg

5a87658e1bb0f_IMG_20180216_2030302.jpg.192b4a9360f19bb90cd53e5d650e06dc.jpg

5a8766bf48a22_IMG_20180216_2056562.thumb.jpg.6d7eac114a29acda7c5384ad3aed4dd4.jpg

Επεξ/σία από shadowmann
  • Like 11
Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 11:37 ΜΜ, hliastsek είπε

Ζήτα από την ΝΖΧΤ νέο πλαϊνό ολόκληρο. Στέλνουν, μη το φοβάσαι. Δωρεάν μάλιστα αν είσαι εντός εγγύησης φυσικά. Το ίδιο θεμα αντιμετώπισα κ γω πριν λίγους μήνες ( 1 χρόνο κ 8 μήνες στη κατοχή μου του κουτί ). Έχω το παλιό κρατήσει κ το νέο ως back up.  Λίγο πριν τα τελευταία του ( σε έντονο φώς κ από κοντά είναι  εμφανή τα σημάδια ) θα το αλλαξω με το νέο.

Εσύ μπορείς να πράξεις αναλόγως και παράλληλα στο παλιό να είσαι άνετος για την plexiglass πατέντα/modα σου ;)

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ζήτα από την ΝΖΧΤ νέο πλαϊνό ολόκληρο. Στέλνουν, μη το φοβάσαι. Δωρεάν μάλιστα αν είσαι εντός εγγύησης φυσικά. Το ίδιο θεμα αντιμετώπισα κ γω πριν λίγους μήνες ( 1 χρόνο κ 8 μήνες στη κατοχή μου του κουτί ). Έχω το παλιό κρατήσει κ το νέο ως back up.  Λίγο πριν τα τελευταία του ( σε έντονο φώς κ από κοντά είναι  εμφανή τα σημάδια ) θα το αλλαξω με το νέο.

Εσύ μπορείς να πράξεις αναλόγως και παράλληλα στο παλιό να είσαι άνετος για την plexiglass πατέντα/modα σου ;)

Μου εχει στείλει η nzxt side panel αλλα δυστυχώς και αυτο κατέληξε σαν το πρωτο οσο και να το προσεχα. Οποτε θελω να κατι πιο μόνιμο.

Αφου θα αγορασω που θα αγορασω σπρέι λεω να περασω και την εσωτερική κολόνα ενα χερακι σε αλλο χρώμα. 

Γενικα η ιδεα ειναι να κανω ενα μικρο mod αφου το κουτί το έχω πανω απο 2 χρόνια και θα ηταν καλη μια μικρή αλλαγή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...