Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, emperorN said: με μια λέξη μερακλής ...Μπράβο!! Σε ευχαριστώ!😉😉 2 hours ago, akoinonitos said: Το υγρο ειναι pastel white ? Ναι Mayhems Pastel Ice white! 4 hours ago, mythias said: Θυμαμαι θυμαμαι!!! Εχεις παει πολυ μπροστα!!👍 Να φανταστείς την πρώτη λούπα την έκανα τέλη Μαίου και μετά ξεφύγαμε!😂 Αν ανατρέξεις πίσω στις δημοσιεύσεις θα καταλάβεις! Βλέπω αναβάθμισες και εσύ καρτούλα αλλά παραπονιέται να μπει στο νερό!😉 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από IoannisLp
mythias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, IoannisLp είπε Σε ευχαριστώ!😉😉 Ναι Mayhems Pastel Ice white! Να φανταστείς την πρώτη λούπα την έκανα τέλη Μαίου και μετά ξεφύγαμε!😂 Αν ανατρέξεις πίσω στις δημοσιεύσεις θα καταλάβεις! Βλέπω αναβάθμισες και εσύ καρτούλα αλλά παραπονιέται να μπει στο νερό!😉 Εισαι ωραιος ρε γιανναρε καλα κανεις!! Η αληθεια ειναι οτι περιμενα για αναβαθμιση σε 2080 αλλα τελικα κλαιν δεν θα γινει!!! Γιατι λιγο φεσι μ φαινονται οι καινουργιες οποτε θα δουμε. Η δευτερη αληθεια ειναι οτι το εχω παρατησει κιολας το αθλημα οποτε θα δουμε στο μελλον!!!
mythias Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Για να βαλουμε κανα διαφορετικο χρωματακι μιας και σημερα εχω λιγο χρονο!!! 12
obijuan1983 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικές διορθώσεις σε σωληνώσεις...περιμένω ένα 240mm ψυγείο ακομα για να μπει οριζόντια πάνω από μνήμες και ssd... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από obijuan1983 12
akoinonitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Ωραιο πραμα..Βαλε κανα φιλτρο ακομα..xxaxa To αστειο ξερεις πoιο ειναι ??? Οτι δεν εχω βαλει τπτ 🤣 Παρε και μια σοβαρη Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 8
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 EΛα ρε...εχεις καμια εππαγγελματικη μηχανη??αχαχ...Τις λεντοταινιες τις εχεις βαλει μια πανω μια κατω??
akoinonitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε EΛα ρε...εχεις καμια εππαγγελματικη μηχανη??αχαχ...Τις λεντοταινιες τις εχεις βαλει μια πανω μια κατω?? samsung galaxy A με hdr 😛 Mια πανω ,και μια πισω καθετα ,αλλα τις εχω κουμπωσει πανω στην μητρικη και μπορω να επιλεξω ξεχωριστα χρωματα για καθε μια λεντοταινια και για το io ,pch της μητρικης γιαυτο βγαινει τρικολορε η φωτο πανω εχω βαλει γαλαζιο πισω μωβ και στα io Και Pch κιτρινο-πρασινο. Προσπαθουσα να πετυχω τα χρωματα οπως αυτο που ειχα ανεβασει στο νημα περι watercooling Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 2
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δλδ μονο απο την Mobo παιζεις τα λαμπιονια η eχεις κ κανα controller?
akoinonitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Δλδ μονο απο την Mobo παιζεις τα λαμπιονια η eχεις κ κανα controller? Kανονικα εχουν κοντρολερ με τηλεχειρισμο ,αλλα τον εχω βγαλει και τις εχω κουμπωσει στους rgb Headers της μητρικης και τα ρυθμιζω ολα απο το aura ,και τους ανεμιστηρες τους ρυθμιζω απο το προγραμμα τις Thermaltake με τον δικο τους controler ,δεν προλαβα τους πιο καινουριους ρε γαμωτο που κουμπωνουν και αυτοι σε header της μητρικης ειναι ενα μοντελο πριν οι δικοι μου. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 2
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 A δεν εχουν το κλασικο rgb header τα fan..?Εχουν δικους της TT κ κουμπωνουν πανω στον controller μονο?Εγω πηρα αυτο το κιτακι κ ειναι μια χαρα..Εχει κ μια επιλογη το Mirage που κατι κανει με τα herz των λεντ κ κανει την κινηση του ανεμηστηρα να φαινεται σαν 3D..Φαινεται πολυ ωραιο απο κοντα θα προσπαθησω να ανεβασω κ ενα βιντεακι αν κ δν νομιζω να φαινεται απο το κινητο.. 1
akoinonitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε A δεν εχουν το κλασικο rgb header τα fan..?Εχουν δικους της TT κ κουμπωνουν πανω στον controller μονο?Εγω πηρα αυτο το κιτακι κ ειναι μια χαρα..Εχει κ μια επιλογη το Mirage που κατι κανει με τα herz των λεντ κ κανει την κινηση του ανεμηστηρα να φαινεται σαν 3D..Φαινεται πολυ ωραιο απο κοντα θα προσπαθησω να ανεβασω κ ενα βιντεακι αν κ δν νομιζω να φαινεται απο το κινητο.. Nαι μετα εβγαλαν κιτ με rgb headers ,καλοδουλευτα 👍 1
spyreto88 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 8/5/2018 στις 12:10 ΜΜ, Vasilis 07 είπε Αν έχει κανείς το FRACTAL DESIGN DEFINE R6 να πει εμπειρία χρήσης. Έχω φίλε κι είναι όπως ακριβώς τα λένε... Αυτό είναι devine όχι define. Χαχαχαχα άπλετος χώρος. Το πάνελ δεν χρειάστεικε καν να βγεί για να μπει η 1080ti Xtreme edition οπότε φαντάζεσαι. 280 Υδροψυξη μπροστά (Επάνω μέχρι 240 παίρνει), κρυμμένο τροφοδοτικό, καλό cable management, 3 ανεμιστήρες 140, πολλοί καλοί, 6+2 συρτάρια για σκληρούς. Θερμοκρασίες άψογες. Πραγματικά δεν έχω δει κάτι αρνητικό ακόμα. 12
soter79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σε όλους εχθές μόλις ετοίμασα το καινούριο μου pc και το μοιράζομαι μαζί σας. Ξέρω ότι σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι αλλά έτσι γίνεται με τα led. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα