glight Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Έκανα ένα γενικό καθαρισμό σήμερα στο γραφείο και στο κουτί και τώρα έχει λιώσιμο στο battle station: Λίγο το από τα εσωτερικά Και η γυναίκα της ζωής μου 22
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 11:21 ΠΜ, vins είπε Φίλε Sheo συγχαρητήρια! Κουκλί είναι, πολύ ρετρό! Εγώ τη λούπα θα την έκανα με χαλκοσωλήνα μέσα να είναι τελείως steampunk 😁😁 Τον χαλκοσωλήνα πως τον βάζεις στα fittings; Όπως το hard tubing;
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τον χαλκοσωλήνα πως τον βάζεις στα fittings; Όπως το hard tubing; Ακριβως παιρνεις fittings για hardtubing 1
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 8:14 ΜΜ, glight είπε Και η γυναίκα της ζωής μου To like μου να ξερεις ειναι για την γυναικάρα σου! Το κουτί μου είναι καλύτερο!😋
obijuan1983 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσθήκη 2ου 240mm Radiator στην οροφή. Τώρα μόνο περιμένω το block για επεξεργαστή και ανεμιστήρες... o Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από obijuan1983 9
hasapario Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν είχα ξαναποστάρει εδώ ή σε άλλο subforum αλλά μάρεσε το angle! 10
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Zaknafein Λαμπιονιους style 😂 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 18
Zaknafein Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Λαμπιονιους style 😂 Στην πρώτη μια χαρά φαίνεται, αν είχες και τα ROG/Crosshair led σε μωβ θα ήταν τέλειο, στην τελική παίρνουμε κουτιά με side panels για να φαίνονται τα φωτάκια, αλλιώς ποιο το νόημα;
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Στην πρώτη μια χαρά φαίνεται, αν είχες και τα ROG/Crosshair led σε μωβ θα ήταν τέλειο, στην τελική παίρνουμε κουτιά με side panels για να φαίνονται τα φωτάκια, αλλιώς ποιο το νόημα; Για 24/7 παιζω με τα χρωματα της δευτερης - τριτης , αμα θελω να το παιξω αγριος κοτσαρω το μωβακι οπως στην πρωτη 🤣🤣 6 ώρες πριν, hasapario είπε Δεν ξέρω αν είχα ξαναποστάρει εδώ ή σε άλλο subforum αλλά μάρεσε το angle! Τα αυτοκολλητα γτ τα εβγαλες απο τα fans ? εγω για αυτα τα αυτοκολλητα τους αγορασα 😀 Εκτος αν ειναι οι πρωτοι με το κιτρινο-πορτοκαλι logo και οχι με το ασπρο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
mcrae13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 @akoinonitos Σούπερ το εργαλείο bro !!! Καλοδούλευτο! Τα φανάκια ποια είναι ? (και εγώ τα βγάζω συνήθως τα αυτοκόλλητα ) 1 1
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 να 'σαι καλα https://www.skroutz.gr/s/10631792/Thermaltake-Riing-12-RGB-Fan-TT-Premium-Edition-120mm.html 1
hasapario Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Για 24/7 παιζω με τα χρωματα της δευτερης - τριτης , αμα θελω να το παιξω αγριος κοτσαρω το μωβακι οπως στην πρωτη 🤣🤣 Τα αυτοκολλητα γτ τα εβγαλες απο τα fans ? εγω για αυτα τα αυτοκολλητα τους αγορασα 😀 Εκτος αν ειναι οι πρωτοι με το κιτρινο-πορτοκαλι logo και οχι με το ασπρο. Δυστυχως επαιξα low budget και πηρα τα προηγουμενα ρε με τα σαπια τα πορτοκαλι αυτοκολλητα. Σκεφτομαι να παω πουθενα να μου φτιαξουν ομως τετοια αυτοκολλητα σαν τα καινουρια και να τα βαλω. Αλλα δεν εχω ιδεα που να ρωτησω.
akoinonitos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, hasapario είπε Δυστυχως επαιξα low budget και πηρα τα προηγουμενα ρε με τα σαπια τα πορτοκαλι αυτοκολλητα. Σκεφτομαι να παω πουθενα να μου φτιαξουν ομως τετοια αυτοκολλητα σαν τα καινουρια και να τα βαλω. Αλλα δεν εχω ιδεα που να ρωτησω. Ε τοτε καλα εκανες... σιγα αστα ετσι αλλωστε μονο οταν δεν γυριζουν οι ανεμιστηρες φαινονται
hasapario Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ε τοτε καλα εκανες... σιγα αστα ετσι αλλωστε μονο οταν δεν γυριζουν οι ανεμιστηρες φαινονται Είναι τα πιο sleek led-rgb fans παντως. Δε τα αλλαζω αν και με τρωει ωρες ωρες για corsair ml140 pro white led
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα