Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

στολίδι...

... αλλά το usb 3.0 καλώδιο μου κάθεται λίγο στο λαιμό, δεν βολεύει να το κρύψεις;

Εμενα να δεις....Το ξέχασα και το πήρα πρέφα ότι το είχα ξεκουμπωτο στο τέλος. Κανονικά το κουμπωνω κάτω από την τροφοδοσία της μητρικης αλλά δεν έμπαινε το χέρι μετά... 

Σε καμία βδομάδα θα αλλάξω tubes οπότε θα το φτιάξω.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 7:11 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Του παππου το cable managment σε κουτι Asus V8 :lol:

Η φωτο ειναι απο κινητο βαριεμαι να βγαζω την A6500

spacer.png

Είσαι μαστόρι, στα παλιά κουτιά φαίνεται το μεράκι.

• Like 5
Δημοσ.
14 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εμενα να δεις....Το ξέχασα και το πήρα πρέφα ότι το είχα ξεκουμπωτο στο τέλος. Κανονικά το κουμπωνω κάτω από την τροφοδοσία της μητρικης αλλά δεν έμπαινε το χέρι μετά... 

Σε καμία βδομάδα θα αλλάξω tubes οπότε θα το φτιάξω.

Αυτο το κολο usb 3 τι το έχουν κάνει τόσο ογκώδες το βύσμα δεν μαζεύεται με τιποτα , έχω σκεφτεί να πάρω κατι σε sleeve που κάνει και γωνία https://store.cablemod.com/product/cablemod-modflex-right-angle-internal-usb-3-0-extension-50cm/ μήπως παλευτεί λίγο η κατάσταση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Αυτο το κολο usb 3 τι το έχουν κάνει τόσο ογκώδες το βύσμα δεν μαζεύεται με τιποτα , έχω σκεφτεί να πάρω κατι σε sleeve που κάνει και γωνία https://store.cablemod.com/product/cablemod-modflex-right-angle-internal-usb-3-0-extension-50cm/ μήπως παλευτεί λίγο η κατάσταση

Μόνο στο κάτω μέρος της μητρικής κουμπωνεις εσένα? Εγώ άμα το κουμπωσω στο πλάι είναι κομπλέ δεν φαίνεται τπτ.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μόνο στο κάτω μέρος της μητρικής κουμπωνεις εσένα? Εγώ άμα το κουμπωσω στο πλάι είναι κομπλέ δεν φαίνεται τπτ.

Τραγικό οχι δεν έχει τις έχουν βάνει και τις 2 δίπλα δίπλα :( , οπότε μαλλον θα παίξω με sleeve γωνιακό

Untitled.png

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω παλι δεν το εχω συνδεσει καθολου κ ξεμπερδεψα!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lecter D είπε

Καλημέρα και από μενα . Δυστυχώς οι φωτογραφίες του p10 απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα. 

20190831114707_IMG_0154.JPG

20190831121056_IMG_0163.JPG

20190831120747_IMG_0157.JPG

Πολυ ωραια

Παρε και μια πιοτητα απο max2 ζηλεψεις :o

IMG_20190831_195018_HHT.jpg.830627d313679bb330dea6a176566481.jpg

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...