akoinonitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αλλαγή από διάφανο σωλήνα σε zmt 16
Dinoel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Θα κερδίσω εγώ τον διαγωνισμό του μήνα, στην ατυχία... πρώτη επαφή με tempered glass, δεν ήξερα ότι πρέπει να το πιάσω όπως έπιανα την κόρη μου την ημέρα που γεννήθηκε.. ουσιαστικά να το αφήσω πήγα για να πάρω τις βίδες αλλά έσκασε στα χέρια μου. 14
Sheogorath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dinoel είπε Θα κερδίσω εγώ τον διαγωνισμό του μήνα, στην ατυχία... πρώτη επαφή με tempered glass, δεν ήξερα ότι πρέπει να το πιάσω όπως έπιανα την κόρη μου την ημέρα που γεννήθηκε.. ουσιαστικά να το αφήσω πήγα για να πάρω τις βίδες αλλά έσκασε στα χέρια μου. Ψάξε με τζαμά να βρεις άλλο. Αν σε ενοχλεί το reaction γιατί ίσως μετράει αρνητικά, πες να στο βγάλω... 1
glight Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, Dinoel said: Θα κερδίσω εγώ τον διαγωνισμό του μήνα, στην ατυχία... πρώτη επαφή με tempered glass, δεν ήξερα ότι πρέπει να το πιάσω όπως έπιανα την κόρη μου την ημέρα που γεννήθηκε.. ουσιαστικά να το αφήσω πήγα για να πάρω τις βίδες αλλά έσκασε στα χέρια μου. Μας πόνεσες....
Dinoel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Ψάξε με τζαμά να βρεις άλλο. Αν σε ενοχλεί το reaction γιατί ίσως μετράει αρνητικά, πες να στο βγάλω... έκανα ticket στην nzxt να δω τι θα απαντήσουν. Και εδώ αν δεις το αναφέρουν γιατί αρκετοί το γράφουν ότι γίνεται. https://twitter.com/NZXT/status/1073000818410803200 1
Giannos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Dinoel είπε Θα κερδίσω εγώ τον διαγωνισμό του μήνα, στην ατυχία... πρώτη επαφή με tempered glass, δεν ήξερα ότι πρέπει να το πιάσω όπως έπιανα την κόρη μου την ημέρα που γεννήθηκε.. ουσιαστικά να το αφήσω πήγα για να πάρω τις βίδες αλλά έσκασε στα χέρια μου. Στείλε ένα email στο [email protected] και πες τους για την ατυχία σου. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα σου στείλουν το tg πίσω, με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστήμενο παν πολλές φορές που έκανα κάτι από δικιά μου μ*****α και μη! 1
Dinoel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, glight είπε Μας πόνεσες.... πάλι καλά δεν κόπηκα, έσκασε στα μούτρα μου ουσιαστικά γιατι ήμουν σκυμμένος πάνω του. Πραγματικά το έπιανα τόσο ήρεμα και χαλαρά που φοβάμαι αν βρω άλλο πως θα το βάλω. Μόλις τώρα, Giannos7 είπε Στείλε ένα email στο [email protected] και πες τους για την ατυχία σου. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα σου στείλουν το tg πίσω, με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστήμενο παν πολλές φορές που έκανα κάτι από δικιά μου μ*****α και μη! δεν ήξερα για την zegetron, θα δω τι θα απαντήσουν από το support της nzxt και αν είναι θα τους στείλω, ευχαριστώ.
Giannos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dinoel είπε πάλι καλά δεν κόπηκα, έσκασε στα μούτρα μου ουσιαστικά γιατι ήμουν σκυμμένος πάνω του. Πραγματικά το έπιανα τόσο ήρεμα και χαλαρά που φοβάμαι αν βρω άλλο πως θα το βάλω. δεν ήξερα για την zegetron, θα δω τι θα απαντήσουν από το support της nzxt και αν είναι θα τους στείλω, ευχαριστώ. Επιμένω να στείλεις και να μη περιμένεις το support της NZXT. Μετά από συννενοήση sto facebook με την NZXT Greece μου είπαν να στείλω email στο παραπάνω της Zegetron. Τα παιδιά μου έστειλαν, 1 ανεμιστήρα 140mm και το Sata power cable για την Kraken x62 που πήρα και χάλασα από καθαρά δικό μου λάθος. Ούτε τα μεταφορικά δεν πλήρωσα! 1
Dinoel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Giannos7 είπε Επιμένω να στείλεις και να μη περιμένεις το support της NZXT. Μετά από συννενοήση sto facebook με την NZXT Greece μου είπαν να στείλω email στο παραπάνω της Zegetron. Τα παιδιά μου έστειλαν, 1 ανεμιστήρα 140mm και το Sata power cable για την Kraken x62 που πήρα και χάλασα από καθαρά δικό μου λάθος. Ούτε τα μεταφορικά δεν πλήρωσα! οκ στέλνω τώρα αμέσως.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Dinoel είπε έκανα ticket στην nzxt να δω τι θα απαντήσουν. Και εδώ αν δεις το αναφέρουν γιατί αρκετοί το γράφουν ότι γίνεται. https://twitter.com/NZXT/status/1073000818410803200 ΛΟΛ. Εγώ το έχω μισό μέτρο από το κεφάλι μου..
exir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Dinoel είπε Θα κερδίσω εγώ τον διαγωνισμό του μήνα, στην ατυχία... πρώτη επαφή με tempered glass, δεν ήξερα ότι πρέπει να το πιάσω όπως έπιανα την κόρη μου την ημέρα που γεννήθηκε.. ουσιαστικά να το αφήσω πήγα για να πάρω τις βίδες αλλά έσκασε στα χέρια μου. μου ειχε σπασει κ μενα το τζαμι από ένα anidees που ειχα αλλα δεν εγινε ετσι,δεν σκορπισε παντου,εγινε θρύψαλα αλλα εμεινε στο σχημα του σα να ειχε καποιου είδους κολλα η καποιο φιλμ προστασιας κ κρατησε τα κομματια για να μην πεταχτουν παντου 1
Dinoel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε ΛΟΛ. Εγώ το έχω μισό μέτρο από το κεφάλι μου.. πρόσεχε τις κουτουλιες μην σου φύγει καμία. η το ποντίκι 1 ώρα πριν, exir είπε μου ειχε σπασει κ μενα το τζαμι από ένα anidees που ειχα αλλα δεν εγινε ετσι,δεν σκορπισε παντου,εγινε θρύψαλα αλλα εμεινε στο σχημα του σα να ειχε καποιου είδους κολλα η καποιο φιλμ προστασιας κ κρατησε τα κομματια για να μην πεταχτουν παντου σκόνη και θρυψαλα! μια ωρα καθαριζα με την γυναίκα, μέσα στο κουτί να δεις τι γινόταν... 1
Silok Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδή τα έχω ζηλέψει πολύ αυτά τα audio power cables και οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι πανάκριβα τα βρήκα τα plugs σε διάφορα βαλάντια και ελικοειδές καλώδιο,ορίστε τα links,αν ψάξετε στο ali ως audio power plugs θα βρείτε πολύ πράμα https://xsshaudio.aliexpress.com/store/4415085?spm=a2g0o.detail.1000002.2.fcfe74b9lsvWEa https://www.aliexpress.com/item/32793759816.html?spm=a2g0o.cart.0.0.f5b23c00A2x2YR&mp=1 4
dalain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Silok είπε Επειδή τα έχω ζηλέψει πολύ αυτά τα audio power cables και οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι πανάκριβα τα βρήκα τα plugs σε διάφορα βαλάντια και ελικοειδές καλώδιο,ορίστε τα links,αν ψάξετε στο ali ως audio power plugs θα βρείτε πολύ πράμα https://xsshaudio.aliexpress.com/store/4415085?spm=a2g0o.detail.1000002.2.fcfe74b9lsvWEa https://www.aliexpress.com/item/32793759816.html?spm=a2g0o.cart.0.0.f5b23c00A2x2YR&mp=1 Φιλαρακι μας...μπριζωνεις!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα