Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Δουλειά δεν είχε ο διάολος ........ τα παιδιά του.

Έβαλα και NVMe στον γιο.

IMG-20191012-234617.jpg

Κανα δωδεκαρι αθόρυβο φανακι βάλε από πισω. Με open air gpu τις αρπάζει το τροφοδοτικό.

• Like 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Κανα δωδεκαρι αθόρυβο φανακι βάλε από πισω. Με open air gpu τις αρπάζει το τροφοδοτικό.

Θα βαλω θελει με φως ο μικρος κανενα κοκκινο.

Δημοσ.

Τελικά είχα έναν καινούριο 92mm pwm be quiet  και έβαλα στο κουτί πίσω.

Ευτυχώς που το κουτί μπορεί πίσω να πάρει τρία μεγέθη 120 92 80 ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Του αλλαξα τροφοδοτικο εβαλα ενα 600αρι μηπως αργοτερα του βαλω καποια καλυτερη καρτα.

Εκανα και μια μικρη αναβαθμιση απο Ryzen 3 2200G σε Ryzen 52400G

Εχει ποιο πολλα καλωδια αυτο το τροφοδοτικο ειναι και ποιο μεγαλo και τα εκανα σκατα στο Cable Management

spacer.png

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Του αλλαξα τροφοδοτικο εβαλα ενα 600αρι μηπως αργοτερα του βαλω καποια καλυτερη καρτα.

Εχει ποιο πολλα καλωδια αυτο το τροφοδοτικο ειναι και ποιο μεγαλo και τα εκανα σκατα στο Cable Management

spacer.png

Απο άποψη ripple quality, κτλ, θα έβαζα το VS450 πάνω. Είναι καλύτερο αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα έβλεπα review με τον 1200/1400 (ίδιο CPU μέρος), με GTX 1080 μέγιστη κατανάλωση 280-290. Ανάθεμα αν θα ίδρωνε ποτέ το VS ότι κάρτα (σε λογικά πλαίσια) και να του βάλεις.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

spacer.png

Mε την πρώτη ευκαιρία ένα καινούργιο κουτί θα ήταν ότι καλύτερο. 😊

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Απο άποψη ripple quality, κτλ, θα έβαζα το VS450 πάνω. Είναι καλύτερο αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα έβλεπα review με τον 1200/1400 (ίδιο CPU μέρος), με GTX 1080 μέγιστη κατανάλωση 280-290. Ανάθεμα αν θα ίδρωνε ποτέ το VS ότι κάρτα (σε λογικά πλαίσια) και να του βάλεις.

Λες να το βαλω παλι πισω για καλυτερο το εβαλα αυτο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Λες να το βαλω παλι πισω για καλυτερο το εβαλα αυτο.

Από θέμα voltage regulationείναι, αν δεν κάνω λάθος, καλύτερο το VS. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Από θέμα voltage regulationείναι, αν δεν κάνω λάθος, καλύτερο το VS. 

Το εβαλα πισω και δεν εκανα Cable Management αλλα τα εξαφανισα. :P

spacer.png

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το εβαλα πισω και δεν εκανα Cable Management αλλα τα εξαφανισα. :P

spacer.png

Ρε τι ‘σαι εσυ; Φωτοσοπιά έκανες; :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω με καποιον προλαλησαντα. Απλα αλλαξε κουτι. Και με 30€ θα βρεις κατι να το αναδειξει ολο  τοσο κοπο εχεις κανει, μια χαρα φαινεται, ε βαλτο πλεον καπου αλλου. Ή ξεκινα μοντες να το χαρεις. Βαψιμο ολο το κουτι (καντο μαυρο/κοκκινο/ασπρο/κατι εσωτερικα), ενα ακρυλικο στο πλαι και ετοιμος. 

Στα κανω εγω τα ακρυλικα αν θες. Κ ενα να κρυβει τα hhd trays. 

Επεξ/σία από deafman
Δημοσ.
2 ώρες πριν, deafman είπε

Συμφωνω με καποιον προλαλησαντα. Απλα αλλαξε κουτι. Και με 30€ θα βρεις κατι να το αναδειξει ολο  τοσο κοπο εχεις κανει, μια χαρα φαινεται, ε βαλτο πλεον καπου αλλου. Ή ξεκινα μοντες να το χαρεις. Βαψιμο ολο το κουτι (καντο μαυρο/κοκκινο/ασπρο/κατι εσωτερικα), ενα ακρυλικο στο πλαι και ετοιμος. 

Στα κανω εγω τα ακρυλικα αν θες. Κ ενα να κρυβει τα hhd trays. 

Μα η μαγκια ειναι να μπορεις σε τοσο παλιο και αβολο κουτακι να εξαφανισεις τα καλωδια.

Και σιγα μην παρω καλο κουτι σε 10 χρονων παιδι. :lol:

• Like 2
Δημοσ.
10 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Μα η μαγκια ειναι να μπορεις σε τοσο παλιο και αβολο κουτακι να εξαφανισεις τα καλωδια.

Και σιγα μην παρω καλο κουτι σε 10 χρονων παιδι. :lol:

Το δεχομαι απολυτα. Και το εχεις ξηγηθει πολυ σωστα. Σοβαρα στο λεω αν θες ακρυλικα για χαβαλε στα κανω. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, deafman είπε

Το δεχομαι απολυτα. Και το εχεις ξηγηθει πολυ σωστα. Σοβαρα στο λεω αν θες ακρυλικα για χαβαλε στα κανω. 

Ειναι κλειστο το κουτι και στο σημειο που το εχω η μερια που θα ειχε πχ παραθυρο ειναι στον τοιχο.

Θελω καποια στιγμη στο σιδερο που ειναι το πολυμπριζο να του βαλω ενα ραφι περα περα και ισως να του βαλω εκει τον υπολογιστη δηλαδη πανω απο την οθονη στο πλαι τοτε θα μπορω να του βαλω κατι με παραθυρο να πουλαει μουρη στα φιλαρακια του.

IMG-20191013-092518.jpg

Απλα απο εναν απλο core 2 duo και μια 19αρα vga οθονη βρεθηκε με 4c/8t 16gb 3200mhz  gtx 960 nvme 22 tv monitor

Aν δεν μου φερει καλους βαθμους εκτος απο τα καλωδια θα εξαφανισω και ολοκληρο το pc :lol:

Εγω πχ θελω να παρω το Lian Li PC-O11 Dynamic Black αλλα δεν χωραει η ψυκτρα μου και δεν μπορω να βαλω νερακι γιατι το εχω ακριβως διπλα απο το κρεβατι μου δεν θελω ουτε σαν κουνουπι να το ακουω.

spacer.png

• Like 8
Δημοσ.
1 hour ago, LLLEFTERIS said:

Ειναι κλειστο το κουτι και στο σημειο που το εχω η μερια που θα ειχε πχ παραθυρο ειναι στον τοιχο.

Θελω καποια στιγμη στο σιδερο που ειναι το πολυμπριζο να του βαλω ενα ραφι περα περα και ισως να του βαλω εκει τον υπολογιστη δηλαδη πανω απο την οθονη στο πλαι τοτε θα μπορω να του βαλω κατι με παραθυρο να πουλαει μουρη στα φιλαρακια του.

IMG-20191013-092518.jpg

Απλα απο εναν απλο core 2 duo και μια 19αρα vga οθονη βρεθηκε με 4c/8t 16gb 3200mhz  gtx 960 nvme 22 tv monitor

Aν δεν μου φερει καλους βαθμους εκτος απο τα καλωδια θα εξαφανισω και ολοκληρο το pc :lol:

I see. Οντως ετσι δεν υπαρχει λογος για περισσοτερα. Μια χαρα ειναι παντως το μηχανιματακι οπως ειναι. 

Ωραια και η σκεψη για το μελλοντικο προτζεκτακι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...