LIGHT1NG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dalain είπε Αξιος πατερα!!! Περιμένω να μεγαλώσει κ ο δικος μου να μοιραστουμε την τρελα!Να το χαρει! Που να έβλεπες τα μικρά που είχε ο ένας είναι 11 και ο άλλος 7 ο μικρός μόλις μπήκε στο σπίτι έμεινε κάγκελο και μετά όταν ήρθε και ο μικρός έπεσε στο πάτωμα 😂😂😂 Ασχολείται κιόλας ο μεγάλος του γιος από όσο μου είπε ο πατέρας του με την ρομποτική οπότε κουτί του έκατσε θα το συνεχίσει αξία πιστεύω Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από LIGHT1NG 1
dalain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Αλλαγη καρτουλας σε 5700 ΧΤ reference..... 17
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Αντε να τελειωσει ο μηνας να παρουμε τον 3700X Πειτε τρια φανακια 120mm αθορυβα RGB που να υποστηριζουν AURA Να εχεις Sony A6500 με Sigma 16mm 1.4 και να καθεσαι να βγαζεις φωτογραφια με την σαβουρα το mi max 3 6
firepc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε μονο με controller παιζεις εκει?
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τελικά ίσιο θα μείνει; :P 1
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, firepc είπε μονο με controller παιζεις εκει? Ναι 1
dem Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 1:55 ΠΜ, LIGHT1NG είπε Ωραίο το total black. οι επιλογές έγιναν χωρίς να λάβω υπόψη το χρώμα αλλά τελικά έτσι βγήκε. ας πούμε δεν γινόταν να μην δεν πάρω τα be quiet SW3 high rpm τα είχα άχτι. δουλεύουν από πολύ χαμηλά μέχρι 1600rpm. και έβαλα και αποστατικά πλαστικά από τις γρίλιες του case , κάνει μεγάλη διαφορά 1
outlaw star Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Περιμένω κάτι combs και κάτι ... stormtroopers ... από ebay, μέχρι τότε ότι καλύτερο συμμάζεμα μπορώ να κάνω.... και μια φώτο του γραφείου. 11
DEADLAZARUS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, outlaw star είπε Περιμένω κάτι combs και κάτι ... stormtroopers ... από ebay, μέχρι τότε ότι καλύτερο συμμάζεμα μπορώ να κάνω.... και μια φώτο του γραφείου. Αχ, εργένικη ζωή (μπορεί να μην είσαι, αλλά το set up είναι εργένικο). Όταν το μόνο που χρειαζόσουν ήταν δυο πιτόγυρα και ησυχία ώστε να κλείσεις 10ώρο μπροστά στο pc. Ωραίες εποχές. 4 1
outlaw star Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Αχ, εργένικη ζωή (μπορεί να μην είσαι, αλλά το set up είναι εργένικο). Όταν το μόνο που χρειαζόσουν ήταν δυο πιτόγυρα και ησυχία ώστε να κλείσεις 10ώρο μπροστά στο pc. Ωραίες εποχές. Ρε με παρακολουθείς;;;; Με φοβίζεις να ξέρεις... 38 και εννοείται εργένης, τα μόνα πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι το pc, τα παιχνίδια και η φωτογραφία με την οποία έχω κόλλημα. Και εξακολουθούν τα 2 πιτόγυρα και το δεκάωρο μπροστά στο pc να είναι παράδεισος.... ΣΚ συμβαίνει αρκετά συχνά.... Δυστυχώς τις καθημερινές αναγκάζομαι λόγω δουλειάς. που είναι και στην άλλη άκρη (μένω Αθήνα κέντρο, δουλεύω Παιανία) να λείπω χαλαρά ένα 12ώρο (8ωρο σημαίνει μειωμένο ωράριο, ότι δε δουλεύεις, τεμπελιάζεις κτλ), οπότε κάθομαι τις καθημερινές μέχρι τις 2 και ξυπνάω 6.45.... Η διορατικότητά σου πάντως με αφήνει άναυδο, αν βρεις και τι ζώδιο είμαι, θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω σε πρωινάδικο Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από outlaw star 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, outlaw star είπε Ρε με παρακολουθείς;;;; Με φοβίζεις να ξέρεις... 38 και εννοείται εργένης, τα μόνα πράγματα που με ενδιαφέρουν είναι το pc, τα παιχνίδια και η φωτογραφία με την οποία έχω κόλλημα. Και εξακολουθούν τα 2 πιτόγυρα και το δεκάωρο μπροστά στο pc να είναι παράδεισος.... ΣΚ συμβαίνει αρκετά συχνά.... Δυστυχώς τις καθημερινές αναγκάζομαι λόγω δουλειάς. που είναι και στην άλλη άκρη (μένω Αθήνα κέντρο, δουλεύω Παιανία) να λείπω χαλαρά ένα 12ώρο (8ωρο σημαίνει μειωμένο ωράριο, ότι δε δουλεύεις, τεμπελιάζεις κτλ), οπότε κάθομαι τις καθημερινές μέχρι τις 2 και ξυπνάω 6.45.... Η διορατικότητά σου πάντως με αφήνει άναυδο, αν βρεις και τι ζώδιο είμαι, θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω σε πρωινάδικο Χμμμ, Χορταρέας speaking: φωτογραφία=ανεξάρτητη φύση, καλοφαγάς, πολλές ώρες δουλειάς, το βρήκα. Τοξότης. Δεν θέλω να βγω σε πρωινάδικο. Ντρέπομαι. Lol.
outlaw star Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Χμμμ, Χορταρέας speaking: φωτογραφία=ανεξάρτητη φύση, καλοφαγάς, πολλές ώρες δουλειάς, το βρήκα. Τοξότης. Δεν θέλω να βγω σε πρωινάδικο. Ντρέπομαι. Lol. Ζυγός, αλλά δεν πειράζει κοντά έπεσες. Άστα αυτά, θα φτιάξουμε τοπικό κανάλι στη Μυτιλήνη με προβλέψεις, και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η αποκαθήλωση του Πητ Παπαδάκος!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα