Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, raid_av είπε

Ξερεις απο ποιο μαγαζι ?

το εχει ανακοινωσει και με ξύλινη προσοψη που ειναι πολυ ομορφο. αν θες περιμενε να παρεις αυτο μια και καλη 

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, mandragoraSCR said:

το εχει ανακοινωσει και με ξύλινη προσοψη που ειναι πολυ ομορφο. αν θες περιμενε να παρεις αυτο μια και καλη 

Προτιμω το μαυρο. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dalain είπε

Και αυτό λοιπόν είναι το Meshroom D λίγο πειραγμενο....

PXL_20240921_185447725.PORTRAIT_copy_2130x2130.jpg

PXL_20240921_184701859.PORTRAIT(1)_copy_2100x2100.jpg

PXL_20240921_185556051.PORTRAIT_copy_2304x2304.jpg

Πάντως και με αληθινό έντερο να έντυνες τους σωλήνες θα ταίριαζε στο theme. Ντάξει, τρομερός για άλλη μια φορά. Θα μπορούσε κάλιστα να είναι Marvel limited edition. Μπα όχι ειναι ακόμα καλύτερο.

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Grisos είπε

Πάντως και με αληθινό έντερο να έντυνες τους σωλήνες θα ταίριαζε στο theme. Ντάξει, τρομερός για άλλη μια φορά. Θα μπορούσε κάλιστα να είναι Marvel limited edition. Μπα όχι ειναι ακόμα καλύτερο.

Χαχα,σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, deafman είπε

μηπως να κυκλωσεις τις αλλαγες στη φωτο γιατι ειναι "λιγο" πειραγμενο και δε το πιανω...

Ε πρεπει να το δεις απο κοντα για να καταλαβεις...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panakos_thess είπε

εγω αν δειξω το κουτι μου θα γελατε και δεν το βαζω

ειδες γελαμε χωρις να μας το εχεις δειξει. οποτε δεν χανεις κατι να το δειξεις 

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2024 στις 9:37 ΜΜ, akoinonitos είπε

That's just me, αλλα δεν νομιζω να ξανα αγορασω case με το τροφοδοτικο στον ιδιο θαλαμο και το υπολοιπο Hardware. Τα κατω fans προσφερουν φουλ δροσερο αερα σε gpu. Ασε που συνηθως και το cable management ειναι πιο ευκολο λογω μεγαλυτερου βαθους (τουλαχιστον βγαζω αυτο το συμπερασμα εγω με τα 2 commander που εχω :P)

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά μπορεί να είναι και χαζή, σε αυτό το κουτί που με ενδιαφέρει https://www.skroutz.gr/s/45774169/Kolink-Observatory-HF-Mesh-ARGB-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Που είναι η θέση για DVD ROM;  Θέλω οπωσδήποτε να έχει θέση μην την πατήσω και το παραγγείλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...