mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ το να εχεις τοσο μικρη καρτα σε ενα τοσο μεγαλο κουτι ειναι πολυ πιο ασχημο (και αστειο) αποτι οταν κρυβεις του πλαϊνους ανεμιστηρες 4
Sheogorath Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Beauty is in the eye of the beholder. Ελληνιστί, ο καθείς τα γούστα του. 8
AgMa Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 μμ 15 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε το να εχεις τοσο μικρη καρτα σε ενα τοσο μεγαλο κουτι ειναι πολυ πιο ασχημο (και αστειο) αποτι οταν κρυβεις του πλαϊνους ανεμιστηρες Εκτός ότι δεν με απασχολεί καν και ότι παίζει να ξαναπάρω gpu με 3 fan, το κουτί δεν είναι τόσο μεγάλο. 011 vision compact, midi tower
ICE-T Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε το να εχεις τοσο μικρη καρτα σε ενα τοσο μεγαλο κουτι ειναι πολυ πιο ασχημο (και αστειο) αποτι οταν κρυβεις του πλαϊνους ανεμιστηρες είναι σαν να έχεις full tower σαν το cooler master cosmos με την Artic freezer 35 επάνω θα το βλέπεις σαν να είναι άδειο μέσα. 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ωραιο το vision αλλα δεν ταιριαζει με μεγαλη καρτα κρυβει την ομορφια απο τους πλαινους ανεμιστηρες. με την ίδια λογική,δεν έπρεπε να βάλεις 280αρα υδροψυξη μπροστά στο 011 air mini αγαπητέ γιατί χαλάει όλο το design του κουτιού, καλύτερα 240αρα στο πλάι, γούστα είναι αυτά ,ο καθένας έχει διαφορετικες προτιμήσεις., Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:51 μμ από ICE-T 2
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ 7 λεπτά πριν, ICE-T είπε είναι σαν να έχεις full tower σαν το cooler master cosmos με την Artic freezer 35 επάνω θα το βλέπεις σαν να είναι άδειο μέσα. με την ίδια λογική,δεν έπρεπε να βάλεις 280αρα υδροψυξη μπροστά στο 011 air αγαπητέ γιατί χαλάει όλο το design του κουτιού, καλύτερα 240αρα στο πλάι, γούστα είναι αυτά ,ο καθένας έχει διαφορετικες προτιμήσεις. Ειναι το Air οχι αυτο με το τζαμι μπροστα. 1
ICE-T Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Ειναι το Air οχι αυτο με το τζαμι μπροστα. Το είχα το κουτί. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:09 μμ από ICE-T 1
LLLEFTERIS Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 μμ 30 λεπτά πριν, ICE-T είπε Το είχα το κουτί. Άρα γνωρίζεις ότι το μοναδικό σημείο να βάλεις σε αυτό 280 είναι μπροστά εκτός αν έχεις μικρή μητρική την κατεβάσεις κάτω και βάλεις την 280 στην οροφή. Με την Mag Z790 δεν μπορείς. Και το λευκό Air είναι;
ICE-T Δημοσ. Πέμπτη στις 11:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:48 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Άρα γνωρίζεις ότι το μοναδικό σημείο να βάλεις σε αυτό 280 είναι μπροστά εκτός αν έχεις μικρή μητρική την κατεβάσεις κάτω και βάλεις την 280 στην οροφή. Με την Mag Z790 δεν μπορείς. μπαίνει και στο πλάι με mod, για το θέμα αισθητικής μιλάμε και νομίζω στο πλάι του ταιριάζει περισσότερο , γενικώς είχε πολλά λάθη το συγκεκριμένο κουτί, όπως ότι ήταν πολύ χαμηλό καί τά fans κάτω δεν μπορούσαν να τραβήξουν αέρα, νομίζω τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του ελάχιστα μεγαλύτερο με τα φανακια κάτω να έχουν κλίση, κοντά στην 110 ευρώ θα Νομίζω θα σε βολεψει καλύτερα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:49 μμ από ICE-T 2
LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 πμ 1 ώρα πριν, ICE-T είπε μπαίνει και στο πλάι με mod, για το θέμα αισθητικής μιλάμε και νομίζω στο πλάι του ταιριάζει περισσότερο , γενικώς είχε πολλά λάθη το συγκεκριμένο κουτί, όπως ότι ήταν πολύ χαμηλό καί τά fans κάτω δεν μπορούσαν να τραβήξουν αέρα, νομίζω τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του ελάχιστα μεγαλύτερο με τα φανακια κάτω να έχουν κλίση, κοντά στην 110 ευρώ θα Νομίζω θα σε βολεψει καλύτερα. Καλά και εγώ με πατέντα έβαλα την 280 μπροστά γιατί έβρισκαν οι σωλήνες στον ανεμιστήρα κάτω. Κουτί πάντως με τζάμι μπροστά και ανεμιστήρες στο πλάι δεν θα πάρω ξανά επειδή πήρα 5080 Shadow και όπως έχω γράψει με χαλάει η κάρτα να κρύβει τους πλαϊνούς ανεμιστήρες. Έχει βγάλει μια βάση η lian li που η κάρτα μπαίνει στην θέση των πλαϊνών ανεμιστήρων όρθια δεν ξέρω αν την έχεις δει; εμένα δεν μου άρεσε σαν ιδεα. Το επόμενο μου κουτί θα είναι με το τροφοδοτικό κάτω όχι πίσω από την μητρική. Αν και στην ηλικία που είμαι βαριέμαι να αλλάξω κουτι. 1
Edito Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 πμ (επεξεργασμένο) https://imgur.com/ALzOCD0 Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:25 πμ από Edito 8
mandragoraSCR Δημοσ. Παρασκευή στις 08:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:13 πμ 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Έχει βγάλει μια βάση η lian li που η κάρτα μπαίνει στην θέση των πλαϊνών ανεμιστήρων όρθια Ούτε εμένα μου αρεσε αυτό 1
ICE-T Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλά και εγώ με πατέντα έβαλα την 280 μπροστά γιατί έβρισκαν οι σωλήνες στον ανεμιστήρα κάτω. Κουτί πάντως με τζάμι μπροστά και ανεμιστήρες στο πλάι δεν θα πάρω ξανά επειδή πήρα 5080 Shadow και όπως έχω γράψει με χαλάει η κάρτα να κρύβει τους πλαϊνούς ανεμιστήρες. Έχει βγάλει μια βάση η lian li που η κάρτα μπαίνει στην θέση των πλαϊνών ανεμιστήρων όρθια δεν ξέρω αν την έχεις δει; εμένα δεν μου άρεσε σαν ιδεα. Το επόμενο μου κουτί θα είναι με το τροφοδοτικό κάτω όχι πίσω από την μητρική. Αν και στην ηλικία που είμαι βαριέμαι να αλλάξω κουτι. δεν κάνει η συγκεκριμένη βάση,το τζαμί μπροστά δεν έχει σημασία, βλέπε π.χ το Corsair 3500X , πολύ καλύτερο σε θερμοκρασίες σε gpu/cpu από το air mini και φτηνότερο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:08 πμ από ICE-T
LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 09:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:15 πμ 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε δεν κάνει η συγκεκριμένη βάση,το τζαμί μπροστά δεν έχει σημασία, βλέπε π.χ το Corsair 3500X , πολύ καλύτερο σε θερμοκρασίες σε gpu/cpu από το air mini και φτηνότερο. Το ειδα με χαλαει λιγο το σκαλοπατι που κανει εκει στο τροφοδοτικο. Αυτο μου αρεσει. https://lian-li.com/product/lancool-207-digital/ 1
mandragoraSCR Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 πμ 6 λεπτά πριν, ICE-T είπε δεν κάνει η συγκεκριμένη βάση,το τζαμί μπροστά δεν έχει σημασία, βλέπε π.χ το Corsair 3500X , πολύ καλύτερο σε θερμοκρασίες σε gpu/cpu από το air mini και φτηνότερο. Για custom w/c στο μεγεθος του LianLi O11 Air Mini δύσκολα θα βρεις αντίπαλο 1
ICE-T Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 πμ 11 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Για custom w/c στο μεγεθος του LianLi O11 Air Mini δύσκολα θα βρεις αντίπαλο Άμα πιάνουν τα χέρια σου κάνεις παπάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα