evabb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Απλά μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα. Δεν μας αρέσουν τα πολύ χαμηλά V, ούτε τα πουκάμισα που αφήνονται πολύ ανοιχτά στο στήθος. Προσωπικά μου αρέσει το πιο casual ντύσιμο και όχι πουλόβερ σε ροζάκια και μωβ βρε παιδιά. Από την άλλη, γούστα είναι αυτά. V= φλωροτρεντουλας πολυ ανοιχτο πουκαμισο= βλαχογκομενιζει Κάνω τα γυναικεία κεφάλια να γυρίζουν όταν περνάω. εισαι απλα ψηλος. επισης αν δεν ξερετε τι να φορεσετε/αγορασετε να πηγαινετε για ψωνια με τις γυναικες σας. 2
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 εισαι απλα ψηλος. Απλά λιώσε για πάρτη μου λοιπόν, κοντοκλάνι http://www.youtube.com/watch?v=7P5WW8nytaA 2
Chrisxxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ............... μπλα μπλα μπλα..... ................ Καλοκαίρι: .. μπλα μπλα.... ορειβατικά πέδιλα........ κάλτσες βαμβακερές Καλτσες με πεδιλο ρε γιγαντα? 5
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το θέλω χρόνια, αλλά είμαι αρκετά κότα ακόμα για να το τολμήσω. Υπήρξαν στιγμές σε ανηφόρες και κατηφόρες με τίγκα ιδρωμένο πόδι σε ορειβατικό πέδιλο που θα αντάλλαζα το δεξί μου όρχι για ένα ζευγάρι κάλτσες.
Haldol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 επισης αν δεν ξερετε τι να φορεσετε/αγορασετε να πηγαινετε για ψωνια με τις γυναικες σας. Αυτό προσέξτε το! Πολλοί το αγνοούν, αλλά πάντα το αντίθετο φύλο ξέρει καλύτερα τι πάει επάνω μας! Μια γυναίκα μπορεί να ντύσει καλύτερα έναν άντρα απ' ότι θα το έκανε μόνος του. Και ένας άντρας μπορεί να ντύσει καλύτερα μια γυναίκα απ' ότι θα το έκανε μόνη της. Υπάρχει «φυσικό» πλεονέκτημα— από τη φύση της μια γυναίκα έλκεται από κάτι ωραίο πάνω σ' έναν άντρα (και τούμπαλιν), οπότε «καταλαβαίνει» ευκολότερα τι είναι «ωραίο».
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ξεχνάτε την βασικότερη προϋπόθεση, να υπάρχει γυναίκα 1
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό προσέξτε το! Πολλοί το αγνοούν, αλλά πάντα το αντίθετο φύλο ξέρει καλύτερα τι πάει επάνω μας! Μια γυναίκα μπορεί να ντύσει καλύτερα έναν άντρα απ' ότι θα το έκανε μόνος του. Και ένας άντρας μπορεί να ντύσει καλύτερα μια γυναίκα απ' ότι θα το έκανε μόνη της. Υπάρχει «φυσικό» πλεονέκτημα— από τη φύση της μια γυναίκα έλκεται από κάτι ωραίο πάνω σ' έναν άντρα (και τούμπαλιν), οπότε «καταλαβαίνει» ευκολότερα τι είναι «ωραίο». εχεις ρωτησει γυναικα την αποψη της πανω σε αυτο...? Θα ξαφνιαστεις... Ξεχνάτε την βασικότερη προϋπόθεση, να υπάρχει γυναίκα XD
Haldol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 εχεις ρωτησει γυναικα την αποψη της πανω σε αυτο...? Θα ξαφνιαστεις... Σαφώς και έχω ρωτήσει. Και όχι μόνο 1,2. Και δε ξαφνιάστηκα καθόλου απ' τις απαντήσεις, δε περίμενα κάτι άλλο. Αλλά δε παύει να ισχύει.
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Σαφώς και έχω ρωτήσει. Και όχι μόνο 1,2. Και δε ξαφνιάστηκα καθόλου απ' τις απαντήσεις, δε περίμενα κάτι άλλο. Αλλά δε παύει να ισχύει. για εσενα προφανως... επισης θα ηταν βαρετο αν ολες οι γυναικες πεταγανε βυζια και κωλους μονο και μονο για να αρεσουν στα ελληνικα αρσενικα... μεταφραση το θεμα ειναι να την ξε-ντυνεις και οχι να τις λες παμε αλλη μια χωρις τα υφασματα...
g_alkis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό προσέξτε το! Πολλοί το αγνοούν, αλλά πάντα το αντίθετο φύλο ξέρει καλύτερα τι πάει επάνω μας! Μια γυναίκα μπορεί να ντύσει καλύτερα έναν άντρα απ' ότι θα το έκανε μόνος του. Και ένας άντρας μπορεί να ντύσει καλύτερα μια γυναίκα απ' ότι θα το έκανε μόνη της. Υπάρχει «φυσικό» πλεονέκτημα— από τη φύση της μια γυναίκα έλκεται από κάτι ωραίο πάνω σ' έναν άντρα (και τούμπαλιν), οπότε «καταλαβαίνει» ευκολότερα τι είναι «ωραίο». Ναι όντως θα βγεις κάτι ανάμεσα σε Καπουτζίδη και τρεντοψώνιου που βλέπουν στα περιοδικά. 3
Haldol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Που μίλησα εγώ για πέταγμα βυζόμπαλου; Για ωραίο ντύσιμο είπα. Και όταν λέω ότι ένας άντρας «το έχει» λίγο παραπάνω στο πως να ντύνει μια γυναίκα απ' ότι η ίδια, εννοώ νορμάλ άντρας, όχι κάποιος λιγούρης που κάνει να δει βυζί 5 μήνες.
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Που μίλησα εγώ για πέταγμα βυζόμπαλου; Για ωραίο ντύσιμο είπα. Και όταν λέω ότι ένας άντρας «το έχει» λίγο παραπάνω στο πως να ντύνει μια γυναίκα απ' ότι η ίδια, εννοώ νορμάλ άντρας, όχι κάποιος λιγούρης που κάνει να δει βυζί 5 μήνες. μεγαλη υπερβολη αυτο λυπαμαι
status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το θέλω χρόνια' date=' αλλά είμαι αρκετά κότα ακόμα για να το τολμήσω. Υπήρξαν στιγμές σε ανηφόρες και κατηφόρες με τίγκα ιδρωμένο πόδι σε ορειβατικό πέδιλο που θα αντάλλαζα το δεξί μου όρχι για ένα ζευγάρι κάλτσες.[/quote'] Το δεξί, στο αριστερό σου το έχεις γράψει.;ρ
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ρε μαλάκες συναγωνιστές, μια παράκληση: όχι άλλα ναπαπίρι μπουφάν... Ναι όντως θα βγεις κάτι ανάμεσα σε Καπουτζίδη και τρεντοψώνιου που βλέπουν στα περιοδικά. Ισχύεί 100%, ανεξαρτήτου γυναίκας. Ακόμα και με αναρχοπάνκισσα πήγα στο ζάρα και ήθελε να με ντύσει κάπως έτσι κι από κάτω κοτλέ παντελονάκι, βιντατζ σκαρπίνι κτλ. "Aχ έλα βάλτοοοο μιααααα, θα σου πηγαίνειιιιι"
panos2171 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 V= φλωροτρεντουλας πολυ ανοιχτο πουκαμισο= βλαχογκομενιζει Πες τα ρε Εύα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα