andaluz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το λοιπόν. Κάθε φορά που βγαίνω με βροχή κυριολεκτικά νομίζω πως δεν έχω φρένα. Δεν σταματάει με το μαλακό, και αν το ζορίσω λίιγο περισσότερο αρχίζει και μου πετάει κώλους. Μόνο ακροβατικά δεν κάνω για να μείνουμε όρθιες στον δρόμο στα σταματήματα. Προχτές μάλιστα μου γλίστρησε και στην εκκίνηση. Επειδή είμαι σχετικά καινούρια στο σπορ και γενικά πολλά ακούγονται για τα λάστιχα που φοράει το cbf από τη μάνα του, θέλω να με διαφωτίσετε ως προς τα εξής: Αν θέλω να αλλάξω αυτά τα πανάθλια ινδικά (?) πόσο πάει το μαλλί. Τι μάρκα να βάλω. Όλες τις λεπτομέρειες, γιατί δεν έχω ιδέα από λάστιχα. Πού να το πάω για να κάνω τη δουλειά μου. Σε λίγες μέρες είναι το προκαθορισμένο του σέρβις στη αντιπροσωπεία. Να τους πω να μου κάνουν και αυτό ή να πάω σε κάποιο λαστιχάδικο; (είμαι θεσσαλονίκη) Το έχω αγορασει καινούριο τον μάρτιο και είναι μοντέλο του '10. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 MT75 της Pirelli. Με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. 1
andaluz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ύπουλε.. αφού ούτε αυτοί κατέληξαν κάπου! καμιά άλλη πρόταση; δεν θέλω να βάλω αυτά του cbr γιατί είναι ακόμα πιο λεπτά..
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να παίξεις σε μεγαλύτερη διάμετρο, αλλά θα στρίβεις σα φορτηγό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα