Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ψαχνω αυτα τα τρια προγραμματα οποιος ξερει ας βοιθηση

ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για defragment (εαν γινεται καποιο που εχετε πειρα και ιδαται αλαγη στο pc σας, ποιο γρηγορα ... )

καποιο προγραμμα που να μου βγαζει ποσο download και upload κανω στο pc μου , τα προγραματα που χρησιμοποιουν το internet και τις port τους

ενα προγραμμα που οταν κανω καποιο προγραμμα αλλο install μου δειχνει τις αλλαγεσ στο system , που δημιουργησε αρχεια , στην register ... εαν δεν υπαρχει καποιο log για ολο το συστημα

ευχαριστω

Δημοσ.

γεια σας ψαχνω αυτα τα τρια προγραμματα οποιος ξερει ας βοιθηση

ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για defragment (εαν γινεται καποιο που εχετε πειρα και ιδαται αλαγη στο pc σας, ποιο γρηγορα ... )

καποιο προγραμμα που να μου βγαζει ποσο download και upload κανω στο pc μου , τα προγραματα που χρησιμοποιουν το internet και τις port τους

ενα προγραμμα που οταν κανω καποιο προγραμμα αλλο install μου δειχνει τις αλλαγεσ στο system , που δημιουργησε αρχεια , στην register ... εαν δεν υπαρχει καποιο log για ολο το συστημα

ευχαριστω

Για το πρώτο που ζητάς έχω να προτείνω Puran Defrag. Στα options μην ξεχάσεις όμως να ενεργοποιήσεις το Puran Intelligent Optimizer.

Δημοσ.

Για defragment μια χαρα ειναι αυτο των windows (δεν θα δεις καμια μα καμια διαφορα αν θα χρησιμοποιήσεις καποιο αλλο)

και Μη βαλεις κανεναν optimizer

internet-monitor δοκιμασε το NetWorx ειναι οτι καλυτερο και τζαμπα

για το τριτο δεν ξερω καποιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...