xrist0f0r0s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας ψαχνω αυτα τα τρια προγραμματα οποιος ξερει ας βοιθηση ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για defragment (εαν γινεται καποιο που εχετε πειρα και ιδαται αλαγη στο pc σας, ποιο γρηγορα ... ) καποιο προγραμμα που να μου βγαζει ποσο download και upload κανω στο pc μου , τα προγραματα που χρησιμοποιουν το internet και τις port τους ενα προγραμμα που οταν κανω καποιο προγραμμα αλλο install μου δειχνει τις αλλαγεσ στο system , που δημιουργησε αρχεια , στην register ... εαν δεν υπαρχει καποιο log για ολο το συστημα ευχαριστω
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας ψαχνω αυτα τα τρια προγραμματα οποιος ξερει ας βοιθηση ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για defragment (εαν γινεται καποιο που εχετε πειρα και ιδαται αλαγη στο pc σας, ποιο γρηγορα ... ) καποιο προγραμμα που να μου βγαζει ποσο download και upload κανω στο pc μου , τα προγραματα που χρησιμοποιουν το internet και τις port τους ενα προγραμμα που οταν κανω καποιο προγραμμα αλλο install μου δειχνει τις αλλαγεσ στο system , που δημιουργησε αρχεια , στην register ... εαν δεν υπαρχει καποιο log για ολο το συστημα ευχαριστω Για το πρώτο που ζητάς έχω να προτείνω Puran Defrag. Στα options μην ξεχάσεις όμως να ενεργοποιήσεις το Puran Intelligent Optimizer.
vaggospat13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Για defragment μια χαρα ειναι αυτο των windows (δεν θα δεις καμια μα καμια διαφορα αν θα χρησιμοποιήσεις καποιο αλλο) και Μη βαλεις κανεναν optimizer internet-monitor δοκιμασε το NetWorx ειναι οτι καλυτερο και τζαμπα για το τριτο δεν ξερω καποιο
xrist0f0r0s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 σας ευχαριστω και τους δυο ξερει κανεις για καποιο προγραμμα για την τριτη ερωτηση ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ξερει κανεις για καποιο προγραμμα για την τριτη ερωτηση ευχαριστω To Revo Uninstaller εχει τετοια λειτουργια
gtajunkie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 To Revo Uninstaller εχει τετοια λειτουργια Revo Uninstaller και από μένα. Όσο για defragmenter κοίτα και το MyDefrag http://www.mydefrag.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα