Προς το περιεχόμενο

Η ΟΚΤΑΒΙΤ διευρύνει την branded οικογένεια VERO Tablets με τη διάθεση του νέου μοντέλου στις 9,7’


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η ΟΚΤΑΒΙΤ συνεχίζοντας την επιτυχημένη διάθεση των VERO Tablets στην ελληνική αγορά , διευρύνει την branded οικογένεια VERO και διαθέτει από τις αρχές Δεκεμβρίου το νέο μέλος των υπολογιστών tablets. Πρόκειται για το VERO Tablet A9724 στις 9,7 ίντσες.

 

Το νέο Vero Tablet A9724 9,7’ με λειτουργικό Android 4.0 συνδυάζει χρηστικότητα, ποιότητα και επιδόσεις. Ανήκει στη μεγάλη κατηγορία των Tablets, η οποία θεωρείται ιδανική για πολύωρη χρήση, αλλά με μόλις 620 γραμμάρια βάρος διευκολύνει τη μεταφορά του χωρίς να κουράζει το χρήστη. Η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επαφή με φίλους στα δημοφιλή social networks, το gaming, η ανάγνωση e-books και η αναπαραγωγή video από το YouTube είναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Vero A9724 9.7”!

 

Η Capacitive 10-point MultiTouch οθόνη του έχει panel τεχνολογίας IPS, το οποίο χαρακτηρίζεται για την κορυφαία απόδοση χρωμάτων, ενώ -σε αντίθεση με τα «συμβατικά» panels- δεν αλλοιώνει τα χρώματα όταν αλλάζει η γωνία θέασης, ούτε επηρεάζεται από το φως του ήλιου. Η ποιότητα της, σε συνδυασμό με το μέγεθος της, δημιουργούν ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η οθόνη προστατεύεται από γυάλινη επιφάνεια η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία από μικροεπαφές που προκαλούν σημάδια. Το Tablet διαθέτει G-Sensor για αυτόματη περιστροφή της επιφάνειας εργασίας, ανάλογα με τον τρόπο που κρατιέται η συσκευή.

 

post-1-0-55058600-1354803933_thumb.jpg

 

Η ποιοτική κατασκευή του Vero A9724 9.7" ολοκληρώνεται από την πίσω όψη η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

 

Διαθέτει 2 κάμερες, ιδανικές είτε για video-κλήσεις με φίλους και συγγενείς, είτε για λήψη φωτογραφιών ή video. Έχει αποθηκευτικό χώρο 16GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μια Micro SD κάρτα με επιπλέον 32GB, ώστε να αποθηκεύονται ακόμη περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες.

Βασίζεται στον επεξεργαστή Dual Core Cortex A9, με μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας - για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας - μεταξύ 250MHz και 1.5GHz, ο οποίος διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις του και ενσωματώνει κάρτα γραφικών Quad Core Mali 400.

 

Η μνήμη του συστήματος είναι τεχνολογίας DDR3 και ανέρχεται στο 1GB.

 

Διαθέτει mini USB 2.0 θύρα (συν μια HOST), μέσω της οποίας μπορείτε να συνδεθεί το Tablet με τον προσωπικό υπολογιστή και να μεταφέρονται αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη. Εξοπλίζεται με θύρα HDMI η οποία σας επιτρέπει τη σύνδεση με την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλο monitor αλλά και Bluetooth για ανταλλαγή αρχείων με το κινητό ή ακόμη για σύνδεση ασύρματου πληκτρολογίου.

Kαλύπτεται από ετήσια εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 235€.

Η συσκευασία περιέχει:

 

• Ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης
• φορτιστή ρεύματος
• USB to mini USB καλώδιο/αντάπτορα (αρσενική υποδοχή)
• USB to mini USB καλώδιο/αντάπτορα (θηλυκή υποδοχή)
• Ακουστικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...