Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Σαν να σου λενε, οτι θα το ενεργοποιησουμε μια μερα πριν και αν δεν μας ψαξετε..αλλιως μετα αν δεν ανανεωνετε, χαιρετα μας τον πλατανο.. Πανε εκει και πεξ'το τρελα εσυ, πες ωραια αμα δεν θελατε να το ασφαλησετε, δωστε τα λεφτα πισω να κανω ανανεωση κατ'ευθειαν στη fujitsu.. Ρε κατι λαμογια που κυκλοφορουν ελευθερα........ Τωρα που το σκεφτομαι, να παρω να δω και γω για το δικο μου το ASUS αν εγινε επεκταση απ τα multirama, και εχουμε αλλα.. Αλλα μου χαν δωσει ενα κουτακι με το s/n, λογικα θα μαι οκ. Ναι εσένα σου έδωσαν το serial και το ενεργοποιείς μόνος σου... Σε μένα που πρέπει να το ενεργοποιήσουν αυτοί...τι να κάνω τώρα?? Να τους πω να μου δώσουν το serial number και να το ενεργοποιήσω εγώ...?Όπως είπα δεν είμαι από Αθήνα και είναι δύσκολο να βρεθώ στο κατάστημα τους.... Δεν μου έχετε πει όμως αν αυτά που λέει στέκουν....αν δεν στέκουν παίρνω τηλέφωνο κατευθείαν τηλέφωνο γραμματεία καταναλωτή και ΙΝΚΑ.... Δεν μπορώ να κάνω άλλο υπομονή...κουράστικα.... Με τσάντισε που μου απαντάει (όταν τον ρώτησα ποιον να πιστέψω fujitsu ή αυτόν...σχετικά με την καθυστέρηση της επέκτασης) και μου λέει ΕΜΕΝΑ (φυσικά... μόνο που δεν του ξέφυγε αυτό)....αυτό το πράγμα δεν ειναι κοροϊδεία μεσα στα ίδια σου τα μούτρα??
panosem Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 μιλα με τη fujitsu και ρωτα αν μπορεις να το ενεργοποιησεις εσυ. Αν και δε νομιζω να γινεται. Οταν σου ειπε ΕΜΕΝΑ, επρεπε να του λεγες, αν ηταν τοσο καιρο τι εκανες.?? 4μηνες αετο πεταγαμε? αν θες παρε σε καμια βδομαδα παλι, και πες τι γινεται με το θεμα μου? αν δεν γινει μεχρι τις γιορτες θα προβω σε καταγγελια στο ΙΝΚΑ και σε ολους τους λοιπους αρμοδιους φορεις, και θα γραψω πες σε κανα δυο φορουμ, τι καλοι ειστε στην εξυπγρετηση πελατων αφοτου πληρωθειτε...!!! Νωριτερα ειναι ολοι αψογοι, μετα γινονται........Λουϊδες... 1
Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 μιλα με τη fujitsu και ρωτα αν μπορεις να το ενεργοποιησεις εσυ. Αν και δε νομιζω να γινεται. Οταν σου ειπε ΕΜΕΝΑ, επρεπε να του λεγες, αν ηταν τοσο καιρο τι εκανες.?? 4μηνες αετο πεταγαμε?Ε αυτό του είπα...του λέω την επέκταση την έχω κάνει από τον Σεπτέμβριο τώρα στείλατε τα έγγραφα μόνο...μου λέει όχι τα στείλαμε από την πρωτη μέρα και τα ξαναστείλαμε τώρα....Ρε αυτός δεν έλεγε τίποτα άλλο...ότι και να του έλεγα την πιπιλα...''μα σας είπα εχουμε στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένουμε απάντηση απο την fujitsu'' αν θες παρε σε καμια βδομαδα παλι, και πες τι γινεται με το θεμα μου? αν δεν γινει μεχρι τις γιορτες θα προβω σε καταγγελια στο ΙΝΚΑ και σε ολους τους λοιπους αρμοδιους φορεις, και θα γραψω πες σε κανα δυο φορουμ, τι καλοι ειστε στην εξυπγρετηση πελατων αφοτου πληρωθειτε...!!! Αυτό σίγουρα θα γίνει φυσικά... Νωριτερα ειναι ολοι αψογοι, μετα γινονται........Λουϊδες...
vsl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Όπως είχα πει, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Antwni... Πήγα σήμερα στη cosmodata να ρωτήσω τι γίνεται... Για να μην τα πολυλογώ, τους είπα ό,τι είπε και ο Antwni στο post#1 (ότι έχω πάρει τηλ. στη fujitsu κτλ) Αρχικά πήρε αυτός εκεί που ήταν στο μαγαζί τηλέφωνο κάποιον και του δίνει το serial του laptop μου, για να ελέγξει αν έχει σταλθεί η επέκταση. Μου κάνει έχει σταλθεί, περίμενε να έρθει και ένας υπεύθυνος να μιλήσεις μαζί του... Έρχεται μετά από 1 λεπτό κάποιος, και του ξαναλέω τα ίδια... Μου λέει με ένα χαμόγελο και δε χαίρεσαι που εκεί στη fujitsu κοιμούνται; Του λέω γιατί να χαίρομαι;! Μου κάνει όποτε ενεργοποιήσουν την επέκταση, θα μετράει από εκείνη τη μέρα και για 2 χρόνια η εγγύηση!!! Του λέω αυτό που με νοιάζει είναι να την ενεργοποιήσουν και δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που τη στείλατε θα έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί αμέσως. Μου λέει να μην ανησυχώ, και ότι από τη στιγμή που έχω τις αποδείξεις με την αγορά του laptop και την επέκταση εγγύησης, δε θα έχω πρόβλημα (μου το είπε καμιά δεκαριά φορές το συγκεκριμένο πράγμα) Μετά μου έλεγε ότι η fujitsu είναι καινούρια στα φορητά και μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση και πιστεύει ότι μέσα στο 2μηνο θα έχει ενεργοποιηθεί. Του κάνω έχω γνωστό που περιμένει 4 μήνες και ακόμα τίποτα... Μου κάνει τι να σου πω...και μου ξαναλέει ότι από τη στιγμή που έχω τις αποδείξεις να μην ανησυχώ... ΥΓ: Αυτό που φοβάμαι είναι μετά τον 1 χρόνο, αν πάθει τίποτα το laptop και το πάω στο service, εκείνοι να μου λένε δεν έχεις εγγύηση και μετά να πηγαίνω στη cosmodata και να μου λένε ότι έχω εγγύηση... Ελλάδα είμαστε, άντε να βγάλω άκρη... Δεν έχω σκοπό να περιμένω μέχρι την τελευταία μέρα να δω αν θα περάσει η επέκταση, γι αυτό αν έχει κάποιος καμιά πρόταση ας την πει...
Antwni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μετά μου έλεγε ότι η fujitsu είναι καινούρια στα φορητά και μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση και πιστεύει ότι μέσα στο 2μηνο θα έχει ενεργοποιηθεί. ΜΛΚ δεν παίζετε ο άνθρωπος...η fujitsu είναι καινούρια στα φορητά??Ποιον πάνε να δουλέψουν? Άσε που δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση σύμφωνα με την fujitsu....μου λένε βάζεις τον κωδικό και ενεργοποιείται κατευθείαν η επέκταση... Μου λέει με ένα χαμόγελο και δε χαίρεσαι που εκεί στη fujitsu κοιμούνται; Του λέω γιατί να χαίρομαι;! Μου κάνει όποτε ενεργοποιήσουν την επέκταση, θα μετράει από εκείνη τη μέρα και για 2 χρόνια η εγγύηση!!! Μλκ δεν την παλεύουν εκεί οι άνθρωποι...Ελλάς το μεγαλείο σου... Έπρεπε να τους πει και το άλλο....''αν χαλάσει το λαπτοπ και δεν έχει περαστεί η επέκταση τι γίνετε''? Τι σούργελα είναι αυτοί ρε.... Φίλε μου θα δούμε τι θα γίνει...κάτσε να περάσουμε καλά τις γιορτές και βλέπουμε....Δεν θα το αφήσουμε έτσι πάντως.... Δεν θα το αφήσουμε να μας δουλεύουν και να μας λένε τα δικά τους...
vsl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Έπρεπε να τους πει και το άλλο....''αν χαλάσει το λαπτοπ και δεν έχει περαστεί η επέκταση τι γίνετε''? Του το είπα, και μου είπε πάλι, ότι από τη στιγμή που έχω την απόδειξη της επέκτασης, να μη φοβάμαι! Άντε να δούμε τι θα γίνει...
Antwni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καλά καλά... Να τρέχουμε τελευταία στιγμή θέλουν? Ή κάνουν το σταυρό τους να μην πάθει κάτι το laptop και να καβατζώσουν τα λεφτά της επέκτασης...ειμαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα...
vsl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Και το συγκεκριμένο laptop το έχουν αγοράσει αρκετοί από την cosmodata. (λόγω προσφοράς) Είμαι σίγουρος ότι δε θα ξέρει κανείς άλλος, που έχει κάνει επέκταση, ότι παίζει τέτοιο θέμα. Γι ' αυτό καλό θα ήταν να το λέγαμε και σε άλλα forum να το μάθαιναν και άλλοι... Επίσης αν έχει πάρει κάποιος laptop, οποιασδήποτε μάρκας, από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχει κάνει επέκταση, ας τσεκάρει και ας μας πει αν του έχει ενεργοποιηθεί...
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν έστειλα αρνητική αξιολόγηση στο skroutz και χέστηκαν!! Με πήρε τηλέφωνο αυτός ο κύριος από την cosmodata και μου λέει θα σε πάρει ο υπεύθυνος της Fujitsu (Γιώργος Καύκας λέγεται) Με πήρε πριν από λίγο και μου λέει ότι θα το ψάξει το θέμα και θα το λύσει!!Σε 2 μέρες θα με πάρει τηλέφωνο και τέλος όλη η ιστορία... Είδατε τι κάνει μια αρνητική αξιολόγηση στο κατάστημα? Υ.Γ.Μου λέει ότι μην αγχώνεστε...θα κερδίσετε και παραπάνω χρόνο στην εγγύηση (από την καθυστέρηση)... Ισχύει κάτι τέτοιο? Υ.Γ.2.Μου έδωσε και το κινητό του αν έχω κανένα πρόβλημα να τον πάρω.... 1
doakes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο σωστα επραξες! Κι ο Αγιος φοβερα θελει! 2
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Υ.Γ.Μου λέει ότι μην αγχώνεστε...θα κερδίσετε και παραπάνω χρόνο στην εγγύηση (από την καθυστέρηση)... Ισχύει κάτι τέτοιο? Δε νομιζω να ισχυει. Αφου συμφωνα με το ποτε αγοραστηκε το λαπτοπ γινεται και η επεκταση εγγυησης. Οχι απο τοτε που αγορασες την επεκταση εγγυησης.
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι αυτό... Αναμένω τώρα την επιβεβαίωση/ενεργοποίηση σε 2 ημέρες από τη fujitsu 1
vsl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Υ.Γ.Μου λέει ότι μην αγχώνεστε...θα κερδίσετε και παραπάνω χρόνο στην εγγύηση (από την καθυστέρηση)... Ισχύει κάτι τέτοιο? Και μένα το ίδιο μου είχε πει ένας υπέυθυνος όταν είχα πάει στο μαγαζί, και μάλιστα με ένα υφάκι ότι είμαι τυχερός που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα! Δε νομίζω να ισχύει πάντως κάτι τέτοιο..
Antwni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Υ.Γ.Μου λέει ότι μην αγχώνεστε...θα κερδίσετε και παραπάνω χρόνο στην εγγύηση (από την καθυστέρηση)... Και μένα το ίδιο μου είχε πει ένας υπέυθυνος όταν είχα πάει στο μαγαζί, και μάλιστα με ένα υφάκι ότι είμαι τυχερός που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα! Δε νομίζω να ισχύει πάντως κάτι τέτοιο.. Και εμένα αυτό μου είπε ο υπεύθυνος της fujitsu...πέρασε η επέκταση εγγύησης μέχρι το 2015 αλλά όπως είπε και ο χριστόφορος και είναι λογικό...όταν αγορασες το laptop γίνεται και η επέκταση...και έτσι το είδα και εγώ στη fujitsu τώρα...τώρα γιατί μου τα είπε αυτά ο υπεύθυνος της fujitsu δεν ξέρω,,,δεν ξέρει τη διαδικασία της επέκτασης?? Τον πήρα τηλέφωνο για να τα ξεκαθαρίσουμε και να μην λέμε ότι να'ναι...του λέω ότι η επέκταση περάστηκε στην ημερομηνία που αγόρασα το λαπτοπ και όχι όταν αγόρασα την επέκταση....και ούτε κέρδισα χρόνο που μου λέγατε εσείς και οι υπεύθυνοι της cosmodata...μου λέει θα το κοιτάξουμε...του λέω δεν με νοιάζει για 2-3 μήνες να κερδίσω χρόνο απλά να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα