Alex8294 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος μπορει να με βοηθησει στο Port Forwarding! μπηκα στο σιτε του http://portforward.com/ και βρηκα οδηγιες τα κανω βαζω στο SHOUTcast την πορτα που εχω δηλωσει πχ 8000 και δεν παιζει ονλινε ο σερβερ! ψαχνω να δω αμα δουλευει το Port Forwarding και δουλευει μονο στο UDP και οχι στο TCP! ποιος μπορει να με βοηθησει ας κανει ενα ποστ εδω μπας και το καταφερω! θελω να το εχω σαν ραδιο ιντερνετικο! κατι λαθος κανω απο το ρουτερ λογικα !
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Βασικη ερωτηση: Εχεις δωσει στατικη IP στο pc? Δεν βλεπω κατι δυσκολο στην παρακατω οθονη... Βαλε tcp και udp το port που θελεις, καν'το enable και φυσιολογικα θα παιζει. Αν δεν παιζει, δοκιμασε να βαλεις προσωρινα την σταθερη IP του pc στο DMZ για να δεις τι γινεται (μηπως σε κοβει ο provider σου)... Τονιζω το προσωρινα, γιατι το DMZ δεν ειναι και η καλυτερη λυση και καλο θα ηταν να βρεις τον τροπο για σωστο port forwarding.
Alex8294 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα απο το no-ip.org και εχω ανοιχτο τον client του no-ip.org! κοιτα μεσα στο winamp πρεπει να δηλωσω πορτ 8000 για να κανει συνδεση και απ'οτι ειδα μεσα στο σιτε http://portforward.com/ λεει να κανω απο την 8000 μεχρι την 8001 και για TCP kai gia UDP! αλλα δεν παιζουνε! πως να το κανω το port forwarding για να παιζει? για να παιξει πρεπει να βαλω το ονομα μου μετα απο το no-ip.org με :8000 στο τελος για να δω αμα παιζει! ετσι βασικα διαβασα και με ειπανε! εσυ τη νομιζεις εχω κανει λαθος?
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πρεπει η καρτα δικτυου του υπολογιστη σου, στις ιδιοτητες της, να εχει σταθερη IP διευθυνση, και αυτη τη διευθυνση να δηλωσεις στο port forwarding rule του router. Δωσ'της μια διευθυνση μεσα στο ευρος 192.168.1.2 - 192.168.1.254 (υποθετω οτι η IP του router ειναι 192.168.1.1) και δηλωσε την και στο port forward και φυσιολογικα θα παιξει. Π.χ ετσι...
Alex8294 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ναι αυτην την ip εχει! και παλι δεν μπαινει! εχεις καποιο teamviewer να με βοηθησεις?
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε τοτε αυτο που σου εγραψα στο πρωτο post, να βαλεις την IP του PC στο "DMZ" του router... Οχι, δεν εχω teamviewer...
Alex8294 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 αυτο κανω αλλα και παλι δεν γινεται κατι!
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αν εχεις ΟΤΕ για παροχο, θα σου προτεινα να κλεισεις την "αυξημενη προστασια", αν και ειναι δυσκολο να επηρεαζει ports > 1024 (με εξαιρεση τα 1433, 3389 και 5000). Οδηγιες ΕΔΩ. Αν δεν εχεις OTE και εχεις δοκιμασει τα παντα (στατικη IP, DMZ κλπ) και κανεις σιγουρα τα σωστα βηματα στο router και δεν ανοιγουν με τιποτα, τοτε μιλα με την υποστηριξη του provider σου και ρωτα εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα