kougio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Καεικε η μητρικη και το τροφοδοτικό και με αφορμή αυτό είπα να κάνω μια αναβάθμιση.ο επεξεργαστής που έχω ειναι ο c2d e8500. Το σύστημα θα το χρησιμοποιώ για προγραμματισμό και για επεξεργασία εικόνας ήχου και λιγότερο για gaming οπότε θέλω να ειναι ένα αξιοπρεπές σύστημα. Εσείς τι λέτε να ρωτήσω τον επεξεργαστή η να παω σε έναν καινούργιας γενιάς .επίσης το budget να ειναι περίπου στα 200 ευρώ. Ευχάριστο προκαταβολικά
XMorsX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ο επεξεργαστης ειναι αρκετα καλος, τουλαχιστον για gaming. Απο την αλλη αφου σου καηκε η μητρικη θα μπορουσες να πουλησεις τον επεξεργαστη και να παρεις καινουριο σετ επεξεργαστη-μητρικης με το αυξημενο πλεον budget. Πες μας και το υπολοιπο συστημα σου.
kougio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εχω 3 sata σκληρους καρτα γραφικων θα ηθελα ειτε να παρω αλλοι ειτε να παω σε ενσωματομενει μολονοτις δεν με ενδιαφερει το πολυ βαρυ gaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα