Προς το περιεχόμενο

Αποκαλύπτονται οι 10W και 13W εκδόσεις των Ivy Bridge σε σλάιντ που διέρρευσε


aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες φήμες για την επικείμενη εμφάνιση των χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστών Ivy Bridge άρχισαν να αποκτούν σάρκα και οστά. Σύμφωνα με ένα Powerpoint σλάιντ που διέρρευσε στο κινεζικό VR-Zone οι εκδόσεις 10W και 13W Ivy Bridge "Y" θα κάνουν ντεμπούτο στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

 

]Η έκδοση των 10W είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Τα 10W είναι η ίδια κατανάλωση ενέργειας που έχει τεθεί ως στόχος για την επερχόμενη γενιά επεξεργαστών της Intel, Haswell. Όπως και οι Haswell, αυτοί οι νέοι Ivy Bridge θα προορίζονται για τον τομέα των φορητών συσκευών.

 

attachment.php?attachmentid=116606&d=1354870455&thumb=1

 

Το δυνατότερο μοντέλο αυτής της σειράς επεξεργαστών χαμηλής κατανάλωσης θα είναι ο Core i7-3689Y χρονισμένος στα 1,5GHz, με δύο πυρήνες αλλά με κατανάλωση μόλις 13W. O i7-3689Y θα έχει τέσσερα threads (χάρη στο HyperThreading), 4MB cache και ταχύτητα Turbo Boost στα 2,6GHz.

 

Ακόμα υπάρχουν και μοντέλα Pentium, Core i3 και Core i5. Ο (Pentium στο 1GHz) θα έχει δύο πυρήνες με ενσωματωμένο chip γραφικών και TDP 10W. Ούτε Hyperthreading, ούτε Turbo Boost και χωρίς δυνατότητα ρύθμισης του TDP.

 

Επόμενος στη σειρά, ο i3-3229Υ. Με δύο πυρήνες χρονισμένος στα 1,4GHz με τέσσερα threads και Intel HD4000 chip γραφικών. Παρόλα αυτά διαθέτει TDP μόλις 13W. Ως συνήθως το Turbo Boost δεν είναι διαθέσιμο στις σειρές i3, αλλά ο επεξεργαστής περιλαμβάνει 7W cTDP.

 

 

Τα υπόλοιπα δύο μοντέλα επεξεργαστών, οι i5-3229Υκαιi5-3439Y, θα έχουν τις ίδιες τιμές TDP και cTDP των 13W και 7W, αντίστοιχα. Ο i5-3439Y, όμως, θα έχει όμως καλύτερη ταχύτητα στο Turbo Boost (2.3GHz έναντι 2GHz) και θα συμπεριλαμβάνει την τεχνολογία vPro.[/background]

 

 

Πηγή: TechSpot

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...