Simos805 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κατεβάσω ταινίες σε μορφή 3D στον υπολογιστή και να συνδέσω μετά τον υπολογιστή με HDMI στην 3D τηλεόρασή μου και να παίξουν 3D χωρίς blue ray player?? Επίσης υπάρχει τρόπος να μετατρέψω κάποια 2D βίντεο σε 3D με κάποιο πρόγραμμα και να παίζουν 3D στην τηλεόραση με τον ίδιο τρόπο??
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εάν η τηλεόρασή σου δεν δείχνει 3D, δεν μπορείς.
Simos805 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εάν η τηλεόρασή σου δεν δείχνει 3D, δεν μπορείς. Η τηλεόρασή μου είναι 3D. Απλά ρωτάω αν γίνεται να φανεί μια ταινία που είναι γραμμένη σε 3D (αυτό που λένε full blue ray 3D αν δεν κάνω λάθος) από τον υπολογιστή μέσω HDMI χωρίς να έχω blue ray player και που γίνεται να βρω δωρεάν ταινίες γραμμένες σε 3D.
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εφόσον η τηλεόρασή σου παίζει 3D, μπορείς να παίξεις την ταινία από τον media player του pc η του laptop, μέσω ενός (καλού) καλωδίου hdmi. Είναι προφανές ότι, ο χειρισμός θα γίνεται από τον media player του pc.
Simos805 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εφόσον η τηλεόρασή σου παίζει 3D, μπορείς να παίξεις την ταινία από τον media player του pc η του laptop, μέσω ενός (καλού) καλωδίου hdmi. Είναι προφανές ότι, ο χειρισμός θα γίνεται από τον media player του pc. Και που μπορώ να βρώ 3D ταινίες?
mourgolukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Και που μπορώ να βρώ 3D ταινίες? αυτό είναι δικό σου θέμα το που θα βρεις να κατεβάσεις 3D ταινίες. Ταινίες και δωρεάν δεν πάνε μαζί. Το INSOMNIA.gr δεν υποστηρίζει την πειρατεία οπότε δεν μπορούμε να σου πούμε που θα βρεις.
giorgos147 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα, πέρα από τα καλώδια, υπάρχει και η λύση του Streaming. Είμαι και γω στο ψάξιμο αυτό το καιρό. Πέτυχα 3 προγράμματα. XMBC το οποίο δε δοκίμασα, Serviio το οποίο δεν υποστηρίζει καν υπότιτλους και TVMobili το οποίο αν και υποστηρίζει υπότιτλους, τους δείχνει "κινέζικους" και μέχρι στιγμής δε βρήκα χρόνο να το ψάξω καλύτερα. Βέβαια, το TVMobili, στη δωρεάν του έκδοση, σου επιτρέπει εώς και 10 GB Streaming σε αντίθεση με την επί πληρωμή που είναι 1.5€/μήνα η οποία σου προσφέρει απεριόριστο Streaming. Φυσικά, αυτή την επιλογή στην λέω χωρίς να ξέρω σίγουρα πόσο καλό αποτέλεσμα έχει. Μιλάμε ότι τη δοκίμασα απλά για 5-6 λεπτά να δω αν παίζει. Εάν η τηλεόρασή σου δεν δείχνει 3D, δεν μπορείς. Deja vu; Κάπου έχω ξαναδεί νομίζω ολόιδιο μήνυμα.
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 αυτό είναι δικό σου θέμα το που θα βρεις να κατεβάσεις 3D ταινίες. Ταινίες και δωρεάν δεν πάνε μαζί. Το INSOMNIA.gr δεν υποστηρίζει την πειρατεία οπότε δεν μπορούμε να σου πούμε που θα βρεις. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν απάντησα 2 φορές στο ίδιο ερώτημα.
Simos805 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Για να παίζει όμως κανονικά 3D από τον υπολογιστή δεν πρέπει ο player και η κάρτα γραφικών να υποστηρίζουν 3D?
mourgolukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 το αν η κάρτα σου υποστηρίζει 3D θα το βρεις στην σελίδα του κατασκευαστή της. Από κει και ύστερα πρέπει να απενεργοποιήσεις to monitor σου και να θέσεις την τηλεόραση σου ως κύρια. Αν είσαι με λαπτοπ τότε αυτό συνήθως γίνεται με fn + F4
Simos805 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 το αν η κάρτα σου υποστηρίζει 3D θα το βρεις στην σελίδα του κατασκευαστή της. Από κει και ύστερα πρέπει να απενεργοποιήσεις to monitor σου και να θέσεις την τηλεόραση σου ως κύρια. Αν είσαι με λαπτοπ τότε αυτό συνήθως γίνεται με fn + F4 Ναι σε laptop είμαι και εγώ το κάνω με start+P. Η κάρτα μου είναι η Nvidia GT525M και ναι στο site λέει ότι υποστιρίζει 3D και μπορώ να δω ταινίες full blue ray 3D στα 1080p. Δηλαδή για να καταλάβω, αν βρω κάπου μια ταινία που να είναι full blue ray 3D το μόνο που έχω να κάνω είναι να την βάλω να παίξει με το windows media player ή το VLC media player ενώ έχω συνδεδεμένο τον υπολογιστή στην τηλεόραση και θα παίξει σε 3D ή θέλει κάποιον άλλο player?
mourgolukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Η λογική μ λέει πως αν η οθόνη του λαπτοπ σου δεν υποστηρίζει και έχεις και τις 2 οθόνες ενεργές θα είναι σε .θα λειτουργιά που υποστηρίζουν και οι 2. Όσο για το πρόγραμμα το Μονό εύκολο να δοκιμάσεις με τα γνωστά προγράμματα. Αποστολή από το GT-I9100G με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα