vasilismartsis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως γνωρίζετε κανένα καλό πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να διαβάσει (στα ελληνικά) αυτά που γράφεις. Να γίνονται κατανοητά όμως αυτά που λέει γιατί ένας φίλος μου έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα που δεν σταματάει ούτε σε τελείες ούτε σε κόμματα και άλλοτε λέει αργά και άλλοτε γρήγορα τις λέξεις.
mourgolukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δεν γνωρίζω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο φίλος σου. Μπορείς να δεις κάποια από τα προγράμματα που υπάρχουν Site: εδώ
vaggospat13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον ψαχνεις το "Μίλα μου ελληνικά!" της Ματζέντα Αλλα ειναι αρκετα παλιο και δεν ξερω αν υπαρχει ακομα
vasilismartsis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 δεν γνωρίζω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο φίλος σου. Μπορείς να δεις κάποια από τα προγράμματα που υπάρχουν Site: εδώ'>http://access.uoa.gr...iew/10']εδώ Κατεύνασα το Δημοσθένης ωραίο πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή ενός κειμένου που θέλω να μου διαβάσει, διαβάζει μόνο αυτά που του γράφω. μαλλον ψαχνεις το "Μίλα μου ελληνικά!" της Ματζέντα Αλλα ειναι αρκετα παλιο και δεν ξερω αν υπαρχει ακομα Το "Μίλα μου ελληνικά!" δεν μπόρεσα να το βρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα