Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση συνδρομής γίνεται?

ASSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να σταματήσω τη συνδρομή μου στην Telestet Β-Best γιατί θέλω να πάρω αριθμό με κάρτα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λογικά γίνεται. Αν έχεις πάρει συκευή (ή συσκευές) με επιδότηση, θα έχεις ένα κόστος ανάλογα με τους μήνες που απομένουν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει.

Ρώτα καλύτερα την ίδια την Τελεστετ, θα σου πει ακριβώς...

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε airmark για την απαντηση θα ρωτήσω την Telestet αλλά επειδή έκανα την σύνδεση μέσω γνωστού μου πρέπει πρώτα να βεβαιωθώ.

Εάν ξέρει κάποιος σίγουρα μπορεί να μου απαντήσει παρακαλώ.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος μπορείς να τους πάρεις τηλ. & να σου πουν σε ποιο fax να στείλεις το αίτημά σου για διακοπή σύνδεσης μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας & κάποια άλλα στοιχεία που θα σου πουν & μέσα σε 30 μέρες θα κοπεί η σύνδεση. Δεν νομίζω οτι θα έχεις επιπλέον κόστος εάν έχεις συσκευή με επιδότηση. Ρώτα την Telestet ποια είναι ακριβώς η διαδικασία. Αυτή που σου είπα εγώ την είχα κάνει με την Cosmote.

Δημοσ.

ean exeis kleisei xrono mporeis na to stamatiseis opote theleis apla tha sou erthei enas akoma logariasmos.

ean den exeis kleisei xrono prepei na exoun perasei 4 mines apo tin stigmi pou exei ginei i sindesi i i anavathmisi. tote tha pliroseis ta ypoloipa pagia kai tha to diakopseis. kai stis dio pereptoseis tha prepei na paei o nomimos ekprosopos se kapoio telestet center me tin taytotita tou na to kopsei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...