Προς το περιεχόμενο

Power DVD 5 iWinDVD 5 Platinum?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To power dvd 4 exo kai eimai poly ikanopoihmenos! Bebaia ap oti eida sthn ekdosh 5 exei anabathmistei kai me kapoia alla xarakthristika kai malon axizei na to agoraseis.

Ontos prota bghke to win dvd.To power dvd prin ligo kairo htan se beta akoma.

Δημοσ.

To powerdvd einai to xeirotero programma apo auta pou kikloforoun. To windvd exei ta kallitera filtra gia ton ixo eno fisika gia tin eikona ektos sinagonismou kairo tora vrisketai i mixani pou risimopoiei to TheaterTek kai to Sonic Player.

Lisi? Fisika na vlepeis ta dvd apo ton zoom player xrisimopoiontas ta filtra tou windvd gia ton ixo kai auta tou TheaterTek gia tin eikona...

crAss

Δημοσ.

barbarian, gia ta programmata tou crass? egw pantws ta 8elw... 8a psaksw sto kazaa.

edit: to theatertek den to briskw sto kazaa:( windvd ok. zoom player fantazomai 8a to brw google, k elpizw k to sonic player.

edit2: oute to sonic to briskw:P

Δημοσ.

to windvd 5 eine poli bari programa ego poy to doylego se amd 2gh

eno to Power DVD 5 eine poli elafri pantos eine i mera me tin nixta se apodosi opoy to windvd na iperteri me diafora enanti toy Power DVD an dite to megethos ton 2 programaton tha katalabete ti enoo

Δημοσ.

Egw me to WinDVD de mporw na exw swsto 5.1 ixo! De kserw giati alla enw palia mou douleue i epilogi 6 speakers twra einai anenergi. opote blepw mesw PDVD

Δημοσ.
Egw me to WinDVD de mporw na exw swsto 5.1 ixo! De kserw giati alla enw palia mou douleue i epilogi 6 speakers twra einai anenergi. opote blepw mesw PDVD

Μαλλον στο sounds στο control panel εχεις ορισει 2 ή 4 ηχεια και οχι 5.1...

Ορισε 5,1 και μετα στις επιλογες του windvd για να επιλεξεις 6 ηχεια...

Το powerdvd δεν επηρεαζεται απο αυτη την επιλογη παιζει με 5.1 ηχεια παντα

Αλλα οπως αναφερθηκε και πανω...σε ποιοτητα εικονας και ηχου μεταξυ αυτων των 2 το windvd υπερτερει σαφως[/img]

Δημοσ.

re pedia ego ekana anavathmisi sto power dvd 5 kai exo pleon prasinous (disanagnostous fisika) ipotitlous!opote simbouli einai makria apo to power dvd 5!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...