Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα μερικες φορες...ειμαι πολυ γκαντεμης . Ανοιγω τον υπ.στη ενω πριν τον συνδεσα με την οθονη διοτι τον μεταφερω που κ που :ph34r: (δουλευε την προγηουμενη μερα μια χαρα) κ ξαφνικα ενω ανοιγει μετα απο κανα δεκαπενταλεπτο ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΟΘΟΝΗ :whistle: . Το κουτι κατω δουλευε κανονικα "NO SIGNAL " . Οκ λεω το παω κοιταζω το βυσμα vga της καρτας γραφικων το βγαζω το ξαναβαζω τον ξανανοιγω αλλα τιποτα ... :shock: . Ξενερωνω κ παρατηρω πως πανω στην καρτα γραφικων απο μεσα στο κουτι εχει πεσει το αλουμινενιο που καλυπτει το κουτι για να μην ειναι κενο οταν συνδεεις μια pci θυρα(τοτε το αφαιρεις για να το τοποθετησεις ...ελπιζω να καταλαβατε) (τωρα σπρωχτηκε - ειχα δοκιμασει κατι πιο παλια κ ξεχασα να το βιδωσω κ επεσε) . Λοιπον η καρτα πρεπει να ειναι η 4650 κατι τετοιο τι εγινε καβνα βραχυκυκλωμα με ευτη την μαλακια διοτι ειχε πεσει πανω στην καρτα γραφικων ... Τι συνεβει ,τι να δοκιμασω ? den υπαρχει κ onboard καρτα γραφικων ωστε να δοκιμασω κατι ...

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά, δοκιμάζεις την οθόνη σε υπολογιστή φίλου. Αν δείξει, η οθόνη είναι εντάξει. Αλλιώς μάλλον πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

den υπαρχει κ onboard καρτα γραφικων ωστε να δοκιμασω κατι ...

αν εχεις VGA πανω στην mobo try it

Έλεγξε την κάρτα γραφικών σου σε άλλο pc...

Δημοσ.

Θα το.δοκιμασω αυριο διοτι αυτες τις μερες δεν.ειμαι σπιτι.ενα τελευταιο εφοσον ομως δε μυρισε κατι η καρτα γραφικων αν ειναι αυτη ειναι τελειωμενη...σιγουρο;

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα αλλη κ το pc ειναι οκ . Ξαναβαλα τη δικια μου τιποτα [παλι με την αλλη ολα οκ. Το θεμα ειναι πως οταν μου ειχε σβησει κ εψαχνα να βρω τι ειναι κ μετα ειδα αυτη την μα..κια να εχει πεσει πανω στην καρτα ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΜΕΝΟ .... αυτη λογικα ειναι off ...δεν γινεται κατι ετσι ?

Δημοσ.

απλα οταν δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων λειτουργησε η οθονη οποτε ηταν η καρτα γραφικων . Το θεμα ειναι αν ειναι βραχυκυκλωμα διοτι δεν μυρισε καμμενο η να εχει καει κατι ,αν σωνεται η καρτα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...