xristoM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γειά σας. Ασχολούμαι πολύ με την μουσική και είχα εγκατεστημένο το Traktor 2.5 (Native Instruments) σε windows 7 64bit. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζα πρόβλημα καθώς μου κόλλαγε αρκετά, επομένως δεν με άφηνε να κάνω και την δουλειά μου. Σήμερα λοιπόν σκέφτηκα να το σβήσω πηγαίνοντας Πίνακα Ελέγχου/Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων και έψαξα στη λίστα με τα εγκατεστημένα προγράμματα αλλά το Traktor πουθενά. Δεν γνωρίζω κάποιον άλλο τρόπο ώστε να γίνει σωστή διαγραφή και δεν θέλω να κάνω απλή (δεξί κλίκ στα αρχεία και διαγραφή), θέλω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει άλλος τρόπος διαγραφής. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !
nikomas50 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κάνε μια αναζήτηση για να βρεις το εκτελέσιμο αρχείο Traktor 2 Setup PC.exe και εκτέλεσέ το. Πιθανότερη θέση του στη διαδρομή: C:\ProgramData\{7707EA53-E29B-48FC-B28B-C8EE171EA0EB} Μετά την απεγκατάσταση διάγραψε και το φάκελο που το περιέχει.
xristoM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αυτός ο φάκελος είναι κενός. Δε υπάρχει κανένα αρχείο μέσα !
nikomas50 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις ρυθμίσει να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία, (δε γνωρίζω αν είναι κρυφό το συγκεκριμένο) προσπάθησε να τα εμφανίσεις και κάνε πάλι έλεγχο αν υπάρχει ή κάνε ξανά εγκατάσταση του προγράμματος και δοκίμασε πάλι. Ίσως κάποιος cleaner που χρησιμοποιείς το έχει διαγράψει. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2012 από nikomas50
xristoM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τα εχω κάνει ήδη φανερά όλα. Δεν ξέρω τι γίνεται, ενω δεν υπάρχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, τρέχει το πρόγραμμα !
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέσα στον φάκελο του προγράμματος έχει κανένα αρχείο που να έχει όνομα κάτι σε uninstall, uninst ή παρόμοιο; Αν έχει κανένα uninstall.ini άνοιξε το με το σημειωματάριο και δες που έχει χώσει καταχωρίσεις. Αν δεν έχει κατέβασε την δωρεάν έκδοση του revo uninstaller. Κάνε setup και δες αν σου εμφανίζει το traktor εκεί. Αν ούτε από εκεί βρεις κάτι τότε διέγραψε τον φάκελο, κάνε έναν καθαρισμό στη registry με το ccleaner και τελείωσες.
xristoM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν τον εχω κρατήσει τον φάκελο. Αλλά και πάλι δε νομίζω να υπήρχε uninstall. Δεν το βρίσκει το revo. Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι να κάνω με το ccleaner θα σου ήμουν υπόχρεος !
kyriakh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι ανάγκη να σου πει κάποιος λεπτομέρειες για το ccleaner: http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html ή τον your uninstaller: http://download.cnet.com/Your-Uninstaller/9241-2096_4-12517913.html?messageID=10851309 που χρησιμοποιώ εγώ, και είμαι πολύ ευχαρ/νη. Είναι πανεύκολα.'Αμα θες κατέβασε αυτό που σου λέω εγώ, και άμα θες κάτι σου λέω, θα είμαι στο pc για κάμποση ώρα σήμερα και θα το δω άμεσα. Εδώ είναι και η εικόνα του Y.Uninstyaller http://www.wugnet.com/shareware/spow.asp?ID=666 όταν το κατεβάσεις.Επιλέγεις το uninstall, kai πατάς το προγραμμα προς αφαίρεση, και καλύτερα γιαυτό πάτα full uninstall.
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ότι είπε η Κυριακή. Το κάνεις εγκατάσταση και το τρέχεις αφού σβήσεις τον φάκελο. Λίγο να προσέξεις στην εγκατάσταση γιατί έχει τσεκαρισμένο το google toolbar και αν δεν το θέλεις να το ξετσεκάρεις (το προτείνω) . Κάνε πρώτα έναν καθαρισμό με τον Καθαριστή. Μετά πατάς στο αριστερό μέρος που λέει Μητρώο, κάνεις ανάλυση και μόλις τελειώσει κάνεις διόρθωση. Κρατάς ένα αντίγραφο της registry και είσαι οκ.
sofoula123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως είναι portable έκδοση και δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση....?
nikomas50 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που πρότεινα στο post#5 (Επανεγκατάσταση και έλεγχος για ύπαρξη του εκτελέσιμου αρχείου Traktor 2 Setup PC.exe στο φάκελο C:\ProgramData\{7707EA53-E29B-48FC-B28B-C8EE171EA0EB}) το έκανες;
xristoM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Να σας πάρω απο την αρχή... Κυριακή, το Uninstaller όπως είπα και πιο πάνω δεν το εμφανίζει το Traktor. 'Εκανα και με το ccleaner οτι είπατε. Sofoula, οχι δεν ήταν portable, είχα κάνει κανονική εγκατάσταση και crack. Nikomas50 το έκανα αυτό που είπες αλλά και πάλι ο φάκελος δεν περιέχει τίποτα. Λεω να κάνω μια εγκατάσταση πάλι το Traktor απο περιέργεια, θέλω να δω αν θα μου το εμφανίζει στον Πίνακα Ελέγχου και αν μου κόλλαγε για αυτό τον λόγο ! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλων σας. Stay Tuned για καλό και για κακό γιατί θα γράψω τι έγινε τελικά ! 1
jeli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 γειαααα, εχω ενα προβληματακι εχω κατεβασει το pdf creator και θελω να τερματησω την συνδρομη μου γιατι μου τρωει 9 ευρω καρτα αλλα στην σελιδα τους δεν εχουν αυτη την επιλογη, τι να κάνω?
thomasG4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 γειαααα, εχω ενα προβληματακι εχω κατεβασει το pdf creator και θελω να τερματησω την συνδρομη μου γιατι μου τρωει 9 ευρω καρτα αλλα στην σελιδα τους δεν εχουν αυτη την επιλογη, τι να κάνω? Αν η πληρωμή έγινε με paypal, μπορείς να ακυρώσεις τις πληρωμές όπως λέει εδώ https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?t=solutionTab&ft=homeTab&ps&solutionId=163306&locale=en_GB&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GB&cmd=_help&serverInstance=9014 Αν όχι τότε μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα που έχεις βγάλει την κάρτα και θα σου πουν αυτοί τι μπορείς να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα