Προς το περιεχόμενο

2 Διαφορετικά νούμερα σε 1 κάρτα Sim?


akis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ. Το κινητό μου είναι το Xperia X10 MIni Pro και παίρνει 1 κάρτα sim. Ο πάροχός μου είναι η Vodafone.

 

Για λόγους δουλειάς και ευκολίας χρειάζομαι 2 αριθμούς ( ο ένας ο Vodafone που ήδη έχω και θέλω να βάλω και έναν Cosmote What's Up) γιατί πολλοι πελάτες και φίλοι έχουν Cosmote και δεν μπορούν να επικοινωνούν δωρεάν στο Vodafone ανα πάσα στιγμή.

 

Διάβασα διαφορα στον Internet και βρήκα αντάπτορες για αυτή τη δουλειά... το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορείς να έχεις και τα 2 νούμερα ενεργά την ίδια στιγμή...αν έχω δηλαδή το Vodafone ως ενεργό και με καλούν στο Cosmote το κινητό δεν θα χτυπήσει (και το αντίθετο). Πράγμα που δεν με εξυπηρετεί.

 

Άλλο που διάβασα είναι ότι οι εταιρείες μπορούν να σου δώσουν 1 sim η οποία να έχει 2 ενεργά νούμερα ταυτόχρονα...αλλά για να γίνει αυτό πρέπει και τα 2 νούμερα να είναι του ίδιου παρόχου...λογικό ακούγεται...να παω τώρα στη Vodafone και να ζητήσω αριθμό Cosmote..δεν περιμένω να μου το κάνουν..πιο πιθανό να μου πούνε "ασε μας κουκλίτσα μου".

 

Πρίν πάω στην προφανή λύση, να αγοράσω κινητό με Dual Sim, ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κανείς καμία εναλλακτική γιατί η αλήθεια είναι ότι το κινητό αυτό με έχει βολέψει πολύ...έχει Wifi, Slide Keyboard που με βολεύει πολύ περισσότερο από το touch για μηνύματα..και είναι πολύ μικρό σε αντίθεση με τα μεγάλα κινητά που είναι τώρα της μόδας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος του ανταπτορα για να κρατησεις το υπαρχον κινητο και αυτη η λυση οπως λες κι εσυ, εχει αρκετα μειονεκτηματα.

Οποτε αναγκαστικα πας για αγορα κινητου dual sim.

 

Εκτος κι αν μεταφερεις τη γραμμη της vodafone στην cosmote και σε προμηθευσει η cosmote μια 2 in 1 καρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι όμως θα γίνουν και τα 2 νούμερα Cosmote...ή κάνω λάθος?

 

σωστά. ή απλά μπορείς να πάρεις μια φτηνή συσκευή της πλάκας κ μικρή σε μέγεθος κ να έχεις ξεχωριστα του whats up σου. και να πάρεις ένα bluetooth που να μπορεί να συνδέει 2 συσκευές έτσι ώστε να μην ψάχνεις καν τη 2η συσκευή από την τσάντα σου όταν σε καλούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...